Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Elolvastam nagyjából a FAQ-t. Étkezésben szeretnék segítséget kérni tõletek, mert az ugyanis problémám, nem tartom be, ezért sincsen olyan fejlõdésem.
Én imádom a csirkemellt, tudom, hogy nagyon "hasznos", ám az élet úgy alakult, hogy nem tudom megoldani, hogy minden nap süssek kb 1 kilót csirkét. Olvastam, hogy tengeri hal is jó (konzerves). Abból melyik fajta? Vagy hogyan tudnám a szervezetemet megfelelõ fehérjével ellátni, úgy ha nem tudok minden nap megfelelõ mennyiségû csirkét enni. Fehérjeturmix-t vettem, azt szoktam fogyasztani is. Köszi a segítséget. (75 kg vagyok)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szval értitek na.. D: Csak felsoroltam, hogy miket fogok alkalmazni.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
de tényleg javaslom az alapismeretek átböngészését 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nézd meg, hogy mire való a fehérje és mire a kreatin. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
kreatin nem kell szerintem se.
György
pénzkidobás, vagy nem?
György
az igaz, hogy önmagában fehérjekészítményt (megfelelõ táplálkozás mellett persze) nem is érdemes elkezdeni szedni, hanem kell hozzá kreatin is?
Mert azt mondták, hogy kreatin nélkül szedni csak kidobott pénz lenne.
na de ez már off, egyetek csirkét 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
már a vitaminnak nevezett szarokra is rá van írva, hogy étrend kiegészítõ, vagy táplálék kiegészítõ.
hátha egyszer eljutunk oda, hogy ha valaki meghallja, hogy protein turmix, akkor nem hiszi azt, hogy az koksz...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Errõl kinek mi a véleménye? Lehet ma kipróbálom hátra.. mellrõl már lekéstem.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Ha a parlament is megszavazza, szeptember 1-jétõl adót kell fizetni azon élelmiszerek után, amelyeknek a fogyasztása bizonyítottan egészségtelen" - de pl. a piacon kapható fasza zsíros kis sült kolbász az nem esik ebbe a kategóriába. Most mi van? Hogy van ez?
Mondjuk ebbõl számomra az derül ki, hogy zseton kell az államnak. Ha valóban egészséges táplálkozásra akarna ösztökélni, akkor támogatná az egészséges dolgokat, nem adót vetne ki az egészségtelenekre.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever