mikiking#24948
Szeretném a segitségeteket kérni,mivel még semmilyen tápláék kiegészitőt nem szedtem. Most megjott Az Epozine O2 180 tabletta,ugye 9 kapszulát kell naponta szedni bla bla bla... Szeretnék hozzá egy jó minőségü fehérjét venni, ( ha van ennek értelme,de ezt javasolták nekem,mivel a fehérje kell az izmok épüléséhez.) Nemtudom jó kombó lenne-e egy kivaló fehérje + Epozine O2 kombó ??? Ha jó lenne hozzá a fehérje,akkor mégis milyet vegyek ? Gondolom ebbe tapasztaltabbak vagytok mint én. Viszont azt szeretném leszögezni,hogy zsirt nem szeretnék felszedni. Azon dolgozom,hogy a maradék zisr a hasamról lemenjen. Ugye ha elkezdem ezeket szedni,nagyon keményen kellesz gyúrni,és lehetséges mellette a hasamat még lejjebb adni cseppet ? Eddig úgy csináltam,hogy kemény edzés,utánna 15-20 perc kocokág,és ez eddig be is vállt. Enni keveset eszek és max 4-szer naponta,5 után pedig már nem is eszek,mert a hasamat nagyon le akarom adni. Tanácstalan vagyok,hogy hogyan tovább,egy teljes felvilágositást szeretnék kérni tőletek,és legyetek szivesek,csak normális válaszokat irni,aki tényleg segiteni szeretne... Köszi