Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeanJRRussel
Nekem Vörös Zoli van meg

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vaxi
bejelölte valaki a Bécit? :D:D:DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

komment is jó :D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

SeanJRRussel
Nagy Ronni efan lévén meg amúgy is, de sztem nem lehet õket egy lapon említeni.Minden korszaknak megvan a saját tulajdonsága esztétikuma elvárása és mivel arnold a 70 es években élte világkorát Coleman meg a 2000 es ezért felesleges hasonlítgatni.Az anyagok manapság sokkal kifinomultabbak, a sport is már inkább a pénzrõl szól meg a megélhetésrõl nem úgy mint Arni korában mikor egy Mr.O. versenyen voltak vagy 200 an.Inkább hasonlítsák össze Ronniet Yates el vagy még talán Lee Haney-vel de már õ is más korszak.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

MEdievil
Az egérke meg az elefánt megy át a hídon.
Megszólal az egérke:
- Ugye hogy dübörgünk?

F

Vaxi
szerintem is kb.
frayer, ha az alapismeretekre gondolsz, lassan egy éve kint van :)

iko
tömeg: ronnie > arnold
esztétikum: arnold > ronnie

Nekem arnold fizikuma jobban tetszik.

spam. sry

De fasza.. <#gonosz1>
Megcsináltátok az alapismertetõt, amit régen terveztünk..

sziasztok.. :)

http://www.youtube.com/v/aW20Wr--uoo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Panzermeyer
Pihensz eleget? Az is nagyon le tudja csökkenteni.

mov ah,4ch int 21h end

Kösz, akkor majd kipróbálom. Az a baj, hogy szerintem elég alacsony a tesztoszintem, legalábbis októberben olyan 10 fölött volt kicsivel(9,9-26ig van a normál tartomány). Áprilisban nyomtam 1 tribulus kúrát, most gondoltam h talán nem ártana ha vmi ütõsebb cucc is lenne. Az lesz hogy ezután a kúra után újabb vérvétel, ha akkor se okés szerintem muszáj lesz vmilyen orvosilag ellenõrzött tesztokúra vagy vmi, mert azért ez bizony megnehezíti a dolgokat:(

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Panzermeyer

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Nem lesz az ég világon semmi bajod tõle. Én az Universal Natural Sterol Complexét fogyasztottam, annyit éreztem tõle, hogy kevésbé fáradok az edzés közben.

Kicsit össze voltam esve, és volt 3 hetem, hogy rendbe szedjem magam egy családi eseményre május elejére, hogy ne halljam azt a kérdést, "gyúrsz még?", hanem a válasz egyértelmû legyen már a kérdés elõtt. Emiatt volt egyszerre kreatin kúra, BTU Tribulus Maximus (edzés elõtt 3 szem) és a fent említett szterolokat tartalmazó készítmény.

Szóval nem lett tõle semmi bajom, csak ha valami kellemetlen élmény ért, akkor zöld izomszörnnyé változtam...

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Ja igen, a vitaminokat, ásványi anyagokat kifelejtettem :)

mov ah,4ch int 21h end

Azon gondolkozom, hogy a kreatin kúra második felét(ami jövõhéttõl kezdõdik) még megfejeljem azzal a BioTech-es Anabolic Pak-kal. Elég jónak tûnik, csomó vitamin, tribulus+állítólag DHEA is van benne. Csakhát nem tudom h sok lesz-e már kreatinnal együtt v nem lehet különösebb bajom tõle? Mielõtt még nekem ugrana vki h "vitamint hogy a francba ne lehetne", nyilván a szterolok és DHEA miatt kérdem.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Adatok: 84kg; 175 cm
"eljutottam arra a szintre,hogy totálisan elégedetlen vagyok magammal,és minden zsirt le akarok adni magamról"
A fent leírt adatok, idézett mondat ismeretében és annak tudatában, hogy most kezdtél el edzeni, úgy gondolom, hogy itt diétára van szükség.
Itt van rá egy példa, 4:37-tõl hangzanak el a száraz adatok. http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1343
Pontos és egyértelmû célokat szükséges meghatározni, azok nélkül nem lehet. Tingli-tangli módon pedig nem érdemes bohóckodni. Azt kell eldöntened, hogy mi az a "testforma" amiben jól érzed magad. Lehet nagyokat is álmodni persze - mint hogy úgy akarok kinézni mint Bodó Imi - , de akkor érdemes rövidebb célokat is kitûzni. :)
Minden esetre sok sikert és fõként kitartást kívánok. Ez az elhatározás évekre kell, hogy szóljon!

csuszi
csak roviden, ez a szalamis kifli meg leves dolog nagyon eltevedt.
nem az szamit mennyit eszel, hanem hogy mit.
panzer etrendjet nezd meg. plusz piros botu ;)

MJ rulz Pink Team The Only One

oliwwer
Még esetleg egy vitamin pakkal ki lehet egészíteni. De amugy szuper.
Panzermeyer
Ne aggódj, idõvel lesz, nem 2 hét alatt fogsz Schwarzenegerré változni.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Különc jókat írt neked, de talán jobb, ha látsz is egy mintaétrendet, hogy valami képet kaphass.

Elõször is az egészet azzal kell kezdeni, hogy ki kell számolnod mennyi fehérjére, szénhidrátra és zsírra van szükséged. Megmondom õszintén a zsírt nem tudom, hogy hogyan szokták számolni, én nem igazán foglalkozom vele, csak tudom, hogy kell az étrendembe, ezért van is. Fehérje mennyiséged kiszámítása: testsúlykilogrammonként 2 gramm fehérjére van szükséged. Szénhidrát: ha tömegelsz, akkor testsúlykilogrammonként 4-5 gramm kell belõle. Szerintem neked erre most épp nincs szükséged, hiszen zsírt szeretnél leadni, én így azt gondolom 3 g-nál semmiképp sem kell több, talán még kevesebb is. Majd látod, hogy hogyan alakul a tested összképe ahogyan telik az idõ. Zsírból csakis a jó zsírok játszanak, vagyis magvak fogyasztásából származó zsírok (pl földimogyoró), lenmagolaj (testépítõk erre esküsznek), tökmagolaj, olivaolaj. Alapszabály, hogy a kiszámításkor minden ételt nyersen mérünk, úgy a húst, mint a rizst.

Az én étrendem:
06.00: 200 g párolt csirke + 130 g rizs
08.00: 1 adag fehérje turmix (komoly tömegelésnél + 100 g zabpehely)
10.00: 1 adag fehérje turmix + 100 g zabpehely
12.00: 200 g párolt csirke + 130 g rizs
14.00: 1 adag fehérje turmix + 100 g zabpehely
17.00: 200 g párolt csirke + 130 g rizs
kb 1 óra pihenõ után edzés
20.30-21.00: 2 adag fehérje turmix + 50 g szõlõcukor
22.00-22.30: 250 g zsírszegény túró + 1 maroknyi földimogyoró

(Mielõtt másoknak szemet szúrna azért van ennyi turmix napközben, mert kb 10 percem van kajálni.)

A mennyiségeket a saját céljaidnak és testi adottságaidhoz kellene igazítanod. Szerintem amit még fontos lenne neked végezned az az aerob mozgás. Ilyenek pl a szobabicikli, bicikli, tempós séta. Ennek idõtartama kb 60 perc legyen. A lényeg a monoton, megszakítás nélküli mozgás, melynek során a pulzusszámodat 130 környékén tartod. Én azt javaslom, hogy pihenõnapokon végezd ezt a fajta mozgást.

Ha valamit nem mondtam, majd a többiek kipótolják.

mov ah,4ch int 21h end

"Igen megnõ a karod, nem a kezed és talán a melled is és igen zsír is lesz rajta, ugyanis nõni és szálkásodni nem lehet (maximum kezdéskor, az elsõ 3 hónapban) "

Akkor most ha normálisan tornázok és nõni fogok,de mellette normálisan egészségesen fogok étkezni 3 óránként,ahogy leirtad,és fogok futni meg ilyesmi (Amire nem tértél ki) Akkor most én leadom a zsirt vagy nem ?? Mert azt mondod zsirt leadni,meg nõni egyszerre nem lehet... Akkor nincs értelme még,hogy kondizok ??

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Különc
Csirke, hal, rizs, héjában sült krumpli, sovány túró, (cottage cheese) puffasztott rizs, lencse, zöldségfélék (kivéve kukorica és borsó) napi 5-6x

Tilos: cukor, liszt, gabona, alkohol, tej, konzerv, parizer/felvágott

Fentiekbõl válassz és mivel fizikai munkát végzel, nagyobb mennyiséget kell enned (számold ki, bár szerintem ezen a szinten még az is felesleges)

Igen megnõ a karod, nem a kezed és talán a melled is és igen zsír is lesz rajta, ugyanis nõni és szálkásodni nem lehet (maximum kezdéskor, az elsõ 3 hónapban)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gyerekek eljutottam arra a szintre,hogy totálisan elégedetlen vagyok magammal,és minden zsirt le akarok adni magamról. Szeretném ha valaki normális tippeket adna,és leirná nekem napi pontossággal,hogy mit tegyek. Gondolok itt minden napi felülések,fekvõtámaszok,futás,kondizás,és az étrendre. Egy átlagos napi étrendem igy néz ki :

6:00 Reggeli : 2 szalámis kenyér ( vagy esetleg 2 virsli 2 kiflivel,vagy pl tojásrántotta 2 kenyér,vagy 2 kifli valamivel.szóval ilyen átlagos)

9:00 1 kifli + 1 csokis joghurt

12:00 Ebéd : melóban vagyok,szóval 1 kifli + 1 halsaláta például

15:00 : Hazaérek munkából, Ez is ilyen általános szokott lenni ( krumpli hussal,vagy bármi ami egy háztartásba ebédkor lenni szokott)

18:00 : általában valami leves fajta ( húsleves,vagy ilyesmi), vagy ha nem leves,akkor valami szalámis kifli vagy ilyesmi.

21:00 : Valami apróság ugyanugy mint 18:00-kor.

Kondizni mnt ahogy leirtam most kezdtem járni 3 nap megyek 1 nap pihenõ stb stb stb. És elég nehéz fizikai munkát végzek. Segitene nekem valaki ?? Nem tetszem magamnak,és igy hiába járok kondizni. Megnõ majd a kezem,meg a mellem meg minden,de a zsir rajta lesz ugyanúgy,szóval ugyanott leszek kb.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

hízni hízni fog:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
BB fb oldalán találtam: kiegészítõk helyett nyers tojás, és napi 2 tábla milka csoki a tömegeléshez, mert ez naturál! a kiegészítõk már nem!
<#nemtudom>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Különc
Cukros és elavult, volumass 35 de inkább jumbo

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Volumass 35-nél ne add alább, ha Scitecet veszel.

gyere ki a Margitszigetre 5300 méter folyamatosan és máris eltûnik a kis zsírréteg, ami számodra felesleges:) fõleg, ha mondjuk hetente legalább 2-3x végigcsinálod e mellett a futópad tuti, hogy a tüdõd is tágulni fog:)

na jó, ha nem szeretsz futni azzal nem tudok mit kezdeni:D jó dolog

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Üdv!
Mi a véleményetek a Mass 20-ról? Kezdésnek megfelelõ?

Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a tömegnövelõ válhat-e ki pattanásokat, kiütéseket a bõrön? Sajnos szoktak lenni az arcomon és hátamon, ezért gondoltam megkérdezem mielõtt még elkezdeném szedni.

Köszi elõre is!

cesc fábregas

Persze, hogy mehet!:) Én az elliptikus trénert ajánlom, ha nem szeretsz/nem tudsz futni... nekem nagyon bevált az elmúlt 3-4 hónapban:D

Jah és ne 5 perc legyen, hanem legalább 40, de az 1 óra még jobb lenne... heti 4x, vagy ahányszor tudsz:D

és a futás az lehet bent futópadon is ??? Kintre nemtudom magam rászedni,viszont bent van akaratom futópadon futni :) Tudom,hogy gyerekes,de ez van

SeanJRRussel
Ez se rossz de én úgy edzeném h mell tricepsz,hát váll,láb bicepsz.Ez a kis súlyos dolog marhaság,olyan súllyal eddz amivel még mennek a gyakorlatok szabályosan.És mellé aerob munkát kell végezni, bicikli lassú futás,úszás...A zsír nem az ismétlésszámtól fog lejönni hanem a kajától és az aerobtól.

bakkerman
bicikli,futás,aerobik,diéta

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sziasztok. Tudni illik rólam,hogy 20 éves 84kg 175 cm vagyok. a Bicepszemen,kezemen,hasamon,mellemen (szóval kb mindenhol) van azért zsir-réteg elég szépen (amitõl megszeretnék szabadulni ) :( Hétfõtõl - péntekig kinti fizikai munkát végzek. Nem neveznám magam túlsúlyosnak,csak azert van zsirréteg,amitõl nem lehetlesz látni az izmokat,ha már ott fogunk tartani.Elkezdtem konditerembe járni,ezzel a programmal :
1.nap : mell ,bicepsz
2.nap : hát,tricepsz
3.nap : váll,láb
4.nap : pihenõ
és igy tovabb és igy tovabb,szóval 3 nap edzés 1 nap pihenõ. Azt a tanácsot adták nekem,hogy ha a zsirt leakarom adni magamról,kis súlyokkal tornázzak,és sokat. Szóval minden tornára nálam érvényes a következõ példa :
Mell : 3 fajta torna,mind3 fajta tornából 4x 13
Eddig sokat ettem ,napi 3-szor kb,de sokat. Amióta edzek (1 hete) azóta 3 óránként eszek és keveset egyszerre (normál kajákat eszek,mnt egy átlagember,). Egyedül reggel eszek picit többet,mert azert reggel 7-tõl délután 3-ig birnom kell,mert elég kemény munkát dolgozom. Továbbá napi 5 perc futás futópadon,minden nap...
Szeretném a véleményeteket kikérni,hogy a leirtak alapján mi a véleményetek nektek,mint szakértõknek. Helyes ez az edzésprogram? Hogy tudok könnyen megszabadulni a zsirtól ? Mindent megszeretnék TÕLETEK HALLGATNI !!! köszi elõre is

bakkerman
ettõl a játéktól még a strangyûrósokra se jön fel izom,szóval felesleges volt (MEGINT) felhozni az évszakos kondisokat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Itt van! Megérkezett! Eljött hozzánk is! A világ elsõ...

GYÚRÁSSZIMULÁTORAXD

Nesztek strandszezonosok... mostantól nem kell boldogítani minket a teremben:DD

SeanJRRussel
Én azt 10-12 vel csinálom mert télleg az alényege h koncentrált tehát nem vállból hasból,vádliból segglyukból kell húzni hanem bicepszbõl.Valszeg az a 140kg-s emberke is csak a nagyságra megy és nem a minõségre...

Tyler1
Vörös Zoli is "csak" 17kg-al csinálja. ez pont az a gyakorlat, aminél 99% rossz súlyt használ, vagy nem is tudja végrehajtani, akkor ne nevettessenek már 27 kilóval....
ez már bõven a haladó feletti kategória, mikor agyban is maximálisan oda kell figyelni a stimulációra. én ezért nem is csinálom a koncentrált bicepszet, mert képtelen vagyok csak bicepszbõl dolgozni rá, úgy meg szart nem ér, ha vállból emelgetem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Na tube-on láttam pár érdekes videót. Van 1 "német" arc, cirka 140 kiló körüli, dehát finoman szólva nem szálkás XD Mutogatja h mennyivel edz, az egyik videó:koncentrált bicepsz 27 kilóval, persze közben jól beledõlve kiszenved 6ot. Gondoltam kipróbálom magam, de csak úgy simán, melegítés nélkül 20,5el csinálgattam 1 cseppet szabályosabban+ugye közel 40 kilóval könnyebben. Azért feldobta a napomat, még a végén kiderül csak nem olyan siralmas már a karom :)

Én ezt szoktam nézegetni edzés elõtt, ebben is az Al Pacinos szöveg van az elején.
http://www.youtube.com/v/nrUkqQLazLo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

arsnl
Al Pacino - Minden héten háború
http://www.youtube.com/v/WO4tIrjBDkk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

SeanJRRussel
Kúrva jó vidi,kimondja ezt a baba szöveget avgy miben van??

Brolly
ja értem :D
Nem éppen a gyúrás áll a középpontjába, de motiválni nagyon tud ez a videó:
http://www.youtube.com/v/0pnpdS-8NaY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Vaxi
firebuggal megnéztem a forrást, és kiszedtem a youtube id-t :)

Brolly
Köszi , bár nem tudok rájönni, hogy honnan tudtad, hogy ezt a videót akartam beszúrni.. vagy neked kiírja? :D
Egyik kedvenc idézet :)
Jó dolog, hogy van egy alap dolog, ami motivál, nekem is hasonló célom, elérni vágyó dolgom van.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Vaxi
Engem az motivál, hogy esélyt kaptam. Mindig arról álmodtam, hogy egyszer úgy vehessem le a pólómat, hogy nem szégyenlem a lyukat a mellkasomon.. megkaptam a lehetõséget, hogy elérjem azt, amit szeretnék, és gerinctelen féreg lennék, ha nem tennék meg érte mindent. ez a motiváció a kinézetre. az erõre pedig idézem a következõt

"A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatõrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erõt, amire a teste képes." - Szókratész

Asszem ennél jobban nem lehet elmondani.
+ régebben egy nagyobb darab osztálytársamnak mondtam, hogy de jó neked, hogy te nem vagy 10 kiló vasággyal, és erre azt mondta, hogy "bazdmeg vaxi egy fogpiszkálót nem emeltél fel azért, hogy erõsödj. akkor meg?"
és kurvára igaza volt :DD

Vaxi
http://www.youtube.com/v/LzR7O8Doq7g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Brolly
Úgy viszonyúlok ehhez a sporthoz, ahogy ez a videó elmondja, mutatja. Mert elfogulatlanul mondhatom azt, hogy ez a világon a legnehezebb, legnagyobb elhivatottságot igénylõ sport a trilágon..

http://www.youtube.com/LzR7O8Doq7g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Brolly
Én arra eszméltem rá (szerencsére), hogy ez az egész motiválás dolog csak rajtad múlik, neked kell tudni, hogy mi a célod, neked kell tudni, hogy azt a célt miként tudod elérni. Elsõ dolgod, kiismerni magadat, az oké, hogy az alapot megismertetik veled, hogy miként kezdjél az alap építéséhez, de utána saját tapasztalatod szerint kell cselekedned, saját tapasztalataid szerint kell csiszolni azon a terven, ami elindított az alapokon.

Sickness
Nálunk általában a "bicsiz, gangsztaz, nigaz" altatós feka zene a menõ.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!