mikiking#24921
Több mint fél éve gyúrok (ami természetesen nem sok idő ),elég keményen edzek,teljesen lemerülésig,és alapok vannak is,eléggé megizmosodtam,de ettől jóval többet szeretnék,és hát most van perpillanat keret rá,ezt a 2 táplálék kiegészitőt néztem ki magamnak,persze sok utánna olvasás után,viszont a 2 között nem tudok választani. Persze az is benne van a dologban,hogy nyárra szeretném magam kicsit felturbózni,de csak tiszta izmot szeretnék felszedni,és megerősödni cseppet. A felesleges zsirt naggyából ledolgoztam magaról,a hasamról még nem sikerült mindent,minden edzés után 15 perc laza futás normál tempóban,ha marad energiám akkor 30 perc ... 85 kb vagyok,és 177 cm magas,2 nap gyúrok,1 nap pihenő !!! Egyetlen dolog amit még szeretnék elérni a zsirmentesitésben,az a hasam,és ezen gyúrás mellett dolgozom is,kajára nagyon vigyázok,és kardio ahogy azt irtam. Egyébként olyan annyira sok zsir már nem maradt a hasamon sem,de még sokat kell rajta csiszolni. Minőségi fehérjét fogok venni 4 kg-os kiszerelésben,és mellé gondoltam vagy a Nitrixet,vagy az Epozine O2-őt... De nemtudok választani. Nitrix 360 kapszulás,Epozine 180