Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Motiválással szerencsére nincsenek most gondok, régebben voltak, de már rájöttem dolgokra, változtam (szerencsére) jó irányba. Persze, hogy úgymond fokozzam magam, elõtte, sõt még edzés közben is tolom a youtubról szedett videókat.
Kérdés:
Ti a hasat hogy szoktátok edzeni? Én most elkezdtem szuperbe nyomni néha változtatva a gyakorlatokat, pl.: egyik nap lábemelés függeszkedve+hasprés, római padon felülés+kötéllel törzzsel való lehúzás, a végén meg súllyal törzsfordítás oda-vissza :D vagyis mint a twister gépnél, csak szabadon. És ezeket kevergetem, néha nehezítek, hogy pl. hasprésnél levegõben van a lábam, meg ilyesmi trükkök. Az elején toltam súllyal is fokozatosan emelve lábemelésnél, felülésnél, de az am is halál derekam nem igazán örült neki :/
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Mondjuk õ nem kifejezett testépítõ, de mikor látom elszégyellem magam és öntök magamba egy kis lelket :) Érdemes végignézni
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
szerencsére mostmár a bicepsz és a hátgyakorlatokat is szabályosan tolom, mert az elején a könyököm bemozdult számtalanszor egy külsõs szólt rám h szarul csinálom, azótarögtön jobban fejlõdik a bicepsz, tricepsz is mióta nem mozdul be a könyék...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
havonta egyszer, profi terembe jarsz hallod-e.
en naponta 1-et latok jol nyomni...es nem csak itt , otthon is a legtobb balfasz le se engedi, pattint, homorit, stb.
MJ rulz Pink Team The Only One
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Zoltán Vörös
szevassz zoli
láttam mostani pár képed és hallottam másoktól is hogy össze vagy esve meg a képeiden is látszik.. abbahagytad a kondit ?
mert nem akartam elhinni mert láttam pár lesi fotó van rólad és vagy 20 kg biztos lement rólad....
Vörös Z. 16:15
szia
tényleg összeestem,133kg vagyok a hasizmaim látszanak,221kg szériézok fekve 280 húzok fel és 300kga guggolásom
Az 1. pont még úgy-ahogy igaz is lehet, viszont nem értem miért gondolják h mindig jó a szeparáció.
2."Több ismétléssel az izom mélyebb rétegei is dolgoznak" Milyen alapon jelentik ezt ki? Éppenhogy a nagyobb súly miatt nagyobb erõkifejtés jön létre ugyanannyi idõ alatt, tehát azok a "mélyebb rétegek" is valszeg ott dolgoznak jobban.
Attól függetlenül profi cikk(vagy inkább profit).
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
>:C
plusz konnyu vele elofarasztani, csak tarogatok vele es rogton nyomok is ugyanazzal a sullyal :)
es utana jo rajta huzodzkodni, idealis antagonista szuperszett :)
vagyis a tarogatas miatt ez neha mar triszett, ha vetkozo sorozat akkor meg mar oriasszett :) csak hatranyulok leakasztom a pockot 3-4 el es johet egy ujabb sorozat piheno nelkul.
ilyesmi, csak nincs a pad kozotte rogzitve, azt ugy viszed oda ha akarod, ha akarod akkor csak egy oldalt hasznalsz, ha akarod akkor pl tarogatsz rajta allva vagy stb.
leviszem koccra a ket cuccot ket oldalt, koze pad, fekvenyomas, utana pad ferdere allitva, es ferdenyomas. tokeletesen imitalod a kezi sulyzos nyomast, csak itt ugye nincs problema abbol hogy erosebb a melled, minstem felvegyel egy bazi nagy sulyzot, illetve a csiga elonyei:
allando feszites, nincs nyugalmi allapot
nem eshet rad, maximalis utani nyomas, max visszaesik a kezed
pumpalas konnyebben kivitelezheto
fekvenyomashoz kepest teljesen kulon mozog a ket karod, teljesen kulon kell megbirkoznia a ket oldaladnak a sullyal, tokeletes szimmetria
Retsu: mellre én csak felvenyomást csinálok sima meg ferdepadon. hátam az elég "nagy"(magamhoz képest) és erõs így is, mellemen kívül a másik legjobb izomcsoportom. Szoktam rá evezéseket meg nyakhoz/mellhez húzást csinálni, azzal nincs gond, nehogy azt hidd hogy csak a három erõgyakorlat van a programomban:)
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
van a teremben ilyen expanderre emlekezteto gep, sulyt lehet szabadon allitani, minden iranybol lehet huzni, vonni, emelni, tolni, parban van. na en mostanaban ezen nyomok fekve, nagyon adja. beteszem a ketto koze a padot, nagyon szepen kiadja hogy a vallserulesem miatt mennyire gyengebb a bal oldalam, evek alatt se jott helyre, remeg a kezem mikozben nyomok, a jobb oldal meg tudna szerintem 30%al tobbet. kar hogy nemsoka hazamegyek, az ilyen gepekkel lehet igazan kihozni szimmetrikusra a testet, illetve a seruleseket korrigalni, vagy csak szimplan a feloldali gyengesegunk.
(kezisulyzo nem adja, sokkal tobbel tudok nyomni ofc mint amit elbirnek felemeleskor, vagy akar segitovel a kezembe adva. meg tarogatassal is probaltam elogyengiteni amellem, de meg ugyse volt eleg. hogy a tokomben nyomjon az ember 2 50-60kg ossal, nem az en sulycsoportom, pedig a fekvenel kellene. na de ez az gep nagon jo, itt nincs ilyen problema)
lábat még eddig SOHA nem edzettem, azért ilyen gyenge.Nem értem mire gondolsz, mit kéne úgy elkezdeni mint a mellet?A felhúzást? Azért gyengébb a felhúzás mint modntam, mert mellre már több mint fél éve edzek, felhúzás meg 2hónapja van az edzés programomban, és heti kétszer egyelõre csak, mert nagyon megterheli a derekamat. Persze célom felhozni a lemaradt gyakorlatokat, de hát nem olyan könnyû ez. :)
csuszi ezt a célt így ilyen véges célként tûztem ki, tehát ha 3 év múlva sikerül, akkor annyi, nem most gondoltam 1-2 hónap múlva :D
Fekvenyomás: 70kiló volt akkor a széria(8as sorozatok), most 95 a széria(6os sorozatok), legnagyobb amit ki bírtam kétszer nyomni az a 110 kiló volt, tudom hogy értelmetlen, de csak kipróbáltam.
Guggolás: Ebben sajnos nem nagyon haladok mert elég gyengék a lábaim, sosem edzettem õket még ezelõtt, de azért már kezdenek alakot ölteni.Itt annyival csinálom mint amenynivel elkezdtem, ez 65-70 kg körül van.
Felhúzás: Ezt 50-el kezdtem, most 70kg-al csinálok 6os sorozatokat.
Célkitûzésem most nyár végéig hogy elérjem mindenbõl a 100kg-os szériát, reméljük menni fog, hosszútávra(évek) pedig az, hogy a három alapgyakorlatban a testsúlyom kétszeresét meg tudjam mozgatni. <#vigyor2>#vigyor2>
De elmagyarázom neked, hogy mi is történik tömegelés alatt. Ilyenkor extra mennyiségû tápanyagot viszel be, vagyis túlbiztosítod magad táplálékból, hogy az izomzat növekedéséhez biztosan elég legyen. Viszont amit nem "edzel le", és a szervezeted sem használ el, az megmarad feleslegben. A felesleget pedig szépen elviszi a zsírraktárakba. Hát ezért nem érdemes panaszkodni, ha tömeget növelsz, mert ez egy ilyen folyamat.
mov ah,4ch int 21h end
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ha "diéta közeli" étrended van akkor a testzsírt ígyis hatásosan tudod csökkenteni
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
#22755 Rendkívül vonnza a "népet" a boxzsák.<#idiota>#idiota>
ez a gyakorlat szerintem kicsit derékgyilkos, de cáfoljatok rám :)
A helyzet a következõ: a városban van 2 konditerem. Egy az elit számára. Kopasz,nagy darab,fekete bömössel és Mercedesekkel érkezõ urak társaságában,ahol mindenféle gép van csak hiperhajlító nincs.Ide járok én is.
A másik hely pedig egy putri.Kisebbséggel,bicskákkal zsebükben várakozó egyének akiket jobb nagy ívben elkerülni.Ott viszont van hiperhajlító.<#falbav>#falbav>
Jó reggelt gyakorlat? kép
Heti hányszor eddzem a derekam? Elég ramaty állapotban van. Nem tudom lehet-e még olyan,mint régen vagy esetleg jobb is. Múltkor beállt amikor a sövényvágót emeltem vállmagasságba. Utána mondtam,hogy elég volt. Meg kell edzeni és menteni ami menthetõ. Csak a kérdés az,hogy heti hány edzés és gyakorlatokból mennyit?
egyébként szerintem simán kiegészítheted a napi fehérjebeviteled wheyprof-fal, hiszen ahogy írod, rendesen sportolsz, így van is értelme a dolognak