12316971501353788406.png
  • Vaxi
    olvasd el a bemutatkozását :DD
    itt egy másik szintén onnan, bár ez csak egy mezei troll, de röhögtem rajta

"Üdv! Azzal a problémával fordulnék hozzátok,hogy úgy akarok kinézni,mint a Scott Adkins.Ez önmagában nem probléma,mert szerintem arányos,meg minden és tetszik.90 kiló vagyok 175 cm magas,van rajtam felesleges zsír bőven.De nem vagyok annyira kétségbe esve,mert most csináltam magamnak egy jó kis étrendet: reggeli: 10 deka párizsi 2 zsömlével,meg valami zöldséggel,ebéd: ami épp akad itthon,vacsora: 10 deka párizsi egy fél tömlősajttal és két zsömlével.Edzésnapokon edzés előtt egy órával 2 nyers tojás, edzés közben kék Balaton szelet,van hogy akár 3 is.Emberből vagyok,tehát szoktam nappal is össze-vissza zabálni ami épp akad,de a kaja attól még rendben van.Edzeni is szoktam elég keményen.Fekve nyomni szoktam,hogy nagy karom legyen meg vállam.Most akarok edzéstervet váltani,konkrétan ezért is fordulok hozzátok.
    Tehát: A zsírt át alakítom izommá,ez oké lenne,de sok idő az?És egyáltalán egy az egyben át fog alakulni,vagy veszít a tömegéből?Úgy értem,hogy most van rajtam kb 25 kiló zsír,abból hány kiló izom lesz,25 ,vagy kevesebb?És bele merjek e vágni a Scott Adkins interneten közzétett edzésébe?Vagy egy lightosabb Rubint Réka videó utánzással kezdjek átmozgató jelleggel?És ha már hús,akkor melyik lehet a jobb,a baromfi,sertés,vagy marha,vagy pulyka párizsi?Marha párizsit tolok,mert a vörös hús fogyasztása jót esz a vörös vértesteknek,jó ez,vagy legyen más inkább?És még egy kérdés,bár elég ciki,de megkérdem: a péniszem is meg fog nőni nagyobbra?Haverom danabolozott és azt mondta neki nőtt 6 centit.Nem néztem meg ugye,de lehetséges ez?
    Válaszotokat előre is köszönöm,azok nevében is,akik hasonló gondokkal küszködnek és most kapják majd meg ők is a választ.

Üdv: Yuri Boyka"