Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
azta picsa, durván tolod, de ki a gizda fehércsávó ott melletted?<#vigyor1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csuszi
na, csak hogy porogjon a tema 😊

adatok
200centi - 183centi
64es kar!!!! - 42
170kg!!! - 95
ugy nezek ki mellette mint egy gyerek 😊 amikor fotozkodtunk azert all ugy a karom, mert a kattintas elott benyult a honom ala, es a foto utan arrebb lokott mint egy lasztit 😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Különc
Mentorod, istened a srác...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
isten ments hogy visszaterjen...

MJ rulz Pink Team The Only One

SeanJRRussel
Frayer nem Fryer 😄DDD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Panzermeyer
Én úgy érzem a megnyilvánulásai alapján az egyikrõl, hogy Fryer tért vissza közénk.

mov ah,4ch int 21h end

Különc
Én itt voltam eddig is <#mf2>

Roger6
Mennyi baromállat került már ide? Te jó ég... Szánalom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

bakkerman
lehet linkelgetni az akkor és most fotókat,de nincs értelmük,minden pénz,kitartás,és genetika kérdése. ha van pénzed,elhatározott vagy,ennek akarod szentelni az életed bármit elérhetsz.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

simán linkelhetsz 😊 ...ahoz képest hogy lassan 8éve nem versenyez nem néz ki szarul 😊 igencsak örülne jó pár ember ilyen fizikumnak...
SeanJRRussel
Látom beindult az élet....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

szekrény
Született:1976. ápr. 17. Születési hely:Nigéria; Haja:fekete; Szeme:fekete; Magasság:170 cm; Súly:65 kg ...
amúgy meg had ne kelljen linkelnem példának egy kevin levrone akkor és most fotót ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

bakkerman
eléggé offszezonban,amolyan 50kg-os korosztályban xd

szekrény
feketepákó úgy néz ki,mint E D D I E A B B E W offszezonban <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

bakkerman
Ez az egész így akkora hülyeség, hogy lehetne csinálni egy olyan Scitec plakátot, amelyiken Fekete Pákó egy Myomaxszal megszórt és palacsintára betekert Diego szõnyeget próbál megenni.

ezen szakadtam ASD:ASF:ASD

Panzermeyer
Én már csak azt nem értem, hogy mi a fenét keres két nagy kosár cseresznye ezen a plakáton Dani kezében? Az egyik padló cseresznyefára hajaz, de akkor is: na és? Meg rajta a Scitec-es felirat is. Ez a plakát nagyon nem volt átgondolva.

Ez az egész így akkora hülyeség, hogy lehetne csinálni egy olyan Scitec plakátot, amelyiken Fekete Pákó egy Myomaxszal megszórt és palacsintára betekert Diego szõnyeget próbál megenni. A kép jobb oldalán a Multi Pro, a Hot Blood és a 100% Whey Protein Professional volnának láthatóak. Pákó mindeközben azt mondja: "Idzsátog durmikszot". A kép bal oldalán a Diego logója figyel ránk.

mov ah,4ch int 21h end

szekrény
amúgy most nem viccelek egy egész éjszakás mûszakot olvasgattam az összes magyar fórumot letöltöttem az x-files-t is , a hivatalos adatok szerint nem kell , szoktatni ha magában szeded de egy hsz-t találtam ami azt írja 3 nap 1, 3 nap 2, 7-dik naptól 3 ...

bakkerman
ajánlanék neked 10 szem tenoxot 3 deci vodkával,biztos siker.

szekrény
vegyek-e 240-es csiszolóvásznat a magasfokú szállkásodás miatt és ha igen nem irritálja-e a pattanásos bõrt ?

bakkerman
piramis bazmeg...ha már koxolni akarsz legalább valami fogalmad legyen már róla...1-2-3-3-2-1

Tyler1
nyomd be mind a 200-at, és rágcsálj el hozzá 3 háztartási kekszet. ha szerencsénk van, 1 hülyével kevesebb, ha neked van szerencséd, akk meg gecikemény leszel.

Egy nap 25 szemet kell szedni, ezt aztán öttel növelni naponta.

szekrény
stanazolol-t piramisba kell szedni vagy egybõl mehet 3x10mg naponta ...
mielõtt beszónátok , nagymuteré maradt neki pár doboz stromba-ja kb. 200szem ...

bakkerman
elismerésem.

sapkafej
hát, engem pl rohadtul nem érdekel, hogy melyik semmiközödhozzá-2milliókilométerrelévõ-sosemfogodélõbenlátni random (de azért ügyelve, hogy sikeres legyen!) külföldi fotballcsapatnak szurkolsz, mégis mindig látom a kis pink logódat, és sosem szóltam.

szóval nem tudom, ki a geci mondja meg, hogy nem röhöghetek nyilvánosan egy ekkora cég paintben készített hirdetésén.

az alpári stílus most csak azért, mert így biztos végiolvasol

György

bakkerman
nem,csak nem értem ki a gecit érdekli,hogyvan megvágva az a kép.

Panzermeyer
Nekem is szétugrott teljesen a térdem. A fájdalomtól ráordítottam a kollégára, hogy azonnal rántsa vissza, mire õ úgy megijedt, hogy meg is tette. Amikor elvittek vele a kórházba, akkor meg megkérdezték, hogy mégis minek jöttem (mert bár majd beszartam, de be tudtam hajlítani). És mindez az utazási költségen kívül még 1000 pénzembe került, mert épp a vizitdíjas idõszak volt.

mov ah,4ch int 21h end

sapkafej
még mindig meg vagy sértõdve a majomszöveg miatt? szip-szip

György

sapkafej
a kisujját is kivágták inkább sztem 😊

György

Tyler1
inkább arra tippelek, hogy a kisujja vége visszaveri a fényt, bár ekkora méretbe meg nem mondom.

bakkerman
mekkora egy idióta vagy bazmeg

sapkafej
a jobb kezénél

György

sapkafej
és kajak véletlenül többet vágtak ki a bal kezénél a kosárból

György

Sephirot T
óó hát ezek a felfujtak már mindenhol ott vannak 😊)))

Különc
Ez valami új lehet, mondjuk szombat dél óta nem voltam otthon, ám én örülök neki, más kérdés, hogy a Diego üzletpolitikájába illik-e õ így és fordítva, de mégegyszer mondom, örülök hogy nem Majkával reklámozzák mondjuk

Vaxi
szegeden a villamoson is láttam reklámban + katalógus elején is volt 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Különc
LOOOOOOOOOOL

Roger6
Öjjnye! Parkettákat nézegettem, aztán ez ugrott fel-e! Kijezaccsávó? 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát jah😄 Az 1. 2 között kb 1 év telt el... de nem volt túl nagy hatással a midnennapjaimra, aztán úgy 3 év múlva jött a következõ, amikor kb már totál elfeledkeztem, hogy nálam fennállhat ennek a veszélye... akkor viszont kint volt a helyérõl egy jó 20 percig és emiatt eléggé érzem is😄 Aztán mondták az orvosok, hogy jó hülye voltam, mert már az 1. után el kellett volna mennem megnézetni... így most már elkerülhetetlen a mûtét^^

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

szekrény
köztudott hogy ha az embernek nincs ideje külön idõpontban aerob-ozni akkor súlyzós edzés után kell!!! DE csak úgy hogy a kimerült glikogénraktárat visszatöltöd L-glutaminnal a te esetedben elég 10g utána mehet akár egy óra aerob is és ezután mehet az edzés utáni fehérje , ami tényleg legyen dupla adag, most hogy már tudjuk hogy még aerob is megy utána ! de CH nem !!!

Alapismereteket ugye végig olvastad? <#nezze>

Természetesen. Ch belõve és minden egyéb. Eddig csak kajával elég szépen sikerült leadnom, sajnos izomból is, ezért van most az edzés plusz futás, kerékpározás, mikor hogy esik jól. De MaRee tanácsára átgondoljuk akkor, hogy is legyen a továbbiakban.
Tyler1
diéta játszik? mert a mindenkori futás kevés lesz a zsírleadáshoz.

Jól mondja az elõttem szóló, edzés után nem futkározunk. Ha ti bírtok 30-40 percet futni edzés után, akkor picsa edzést csináltok, én örülök ha haza bírok vezetni 😄 De ha mindenképp ragaszkodtok hozzá akkor futás után szerintem, de mondom nem ajánliott.

Szerk.:

Attól hogy nem akarsz testépítõ fizikumot elérni(amit kb az emberek 1%-a tud), nem kell edzés után futni. Amúgy is areob gyakorlatok jönnek be inkább a zsírégetésnél, tehát pl biciklizés. De aerobot sem csinálunk edzés után, max elõtte, de inkább külön napon.

Köszi, de nekem mások a céljaim, nem akarok és nem is tudnék testépítõ fizikumot elérni, egyszerûen kis izmot és a jelenlegi zsírból minél többet leadni, ez a cél, ezért van futás is a programom végén.
Különc
Elõször is nem ajánlok futást edzés után, ha tényleg csak akkor tudod megoldani, akkor alatt, de nem ezen fog múlni a Mr. Olympia címed

Ugyan részlet kérdés, de edzés után szoktunk 30-40eprc futópadozni is. Fehérjét futás elõtt-alatt-után ajánlott vagy teljesen mindegy?
szekrény
áhhhá, ezekszerint igaz a rólad keringõ pletyi, a dream teams öltözõjével kapcsolatban ...

Különc
Nézegetnéd a sukár niggák hosszú combjait, mi schrank?