Na , épp aktuális a téma mostmár úgyhogy lenne egy (vagy kettő ) kérdésem. (Csak fekvenyomásról)
16 éves vagyok , 190 Cm magasságot alulról súrolom , 80 kg .
Tavaly elkezdtem hébe hóba edzeni itthon , ismerőstől vett , összetákolt dologgal . Egész jól ment ahoz képest hogy akkor kezdtem , elég puhány voltam és meg is erősödtem . Októberben jó pár dolog miatt abbahagytam és ezidáig elvoltam mint hal a szatyorban így visszagondolva hatalmas hiba volt. A 0ról kezdtem és ahoz képest hogy elég sokat pepecseltem kezdő voltam stb 50-60 kiló között szépen nyomtam fekve , meg az ilyen hasonló dolgok . Most újrakezdéskor eléggé ledöbbentem hogy a 35 kilónál (ami igencsak egy pálcika srácnak lenne elég ) teljesen ki voltam akadva . Szerintetek mennyi idő amire elérem újra a 50-60 körüli állapotot illetve a saját testsúlyom? Ill. heti hány napos edzést ajánlotok? (ráérős fajta vagyok sok dolgom nincsen vagy úgy osztom be a dolgaim hogy rengeteg szabadidőm és rengeteg a szabadidőm bár néha jól esik de ne mindig a Bátölfíld és a hozzá hasonló Pc játékok vegyék el az időm )
Nem szedek semmit , diétaszerűségen élek (inkább csak egészségesebben táplálkozom)