Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
MJ rulz Pink Team The Only One
+1 😊 azért vicces volt 1-1 beszólás
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ha egy ertelmes ember elmegy edzeni, akkor ha van esze tukorbe nez, es a sajat maga altal felallitot ideal fele probalja hajtani magat. ha neki az ronnbie coleman, akkor guggol, edz, zabal stb. ha valakinek a szokasos ryan reynolds, akkor mashogy lat hozza stb. de annak nem sok ertelme van, hogy az ujsagbol kiollozott edzestervek szerint edz, vagy amit mondanak neki szajhagyomany utjan. mindenkinek mas jon be, mindnekinek mas a celja, mas a genetikaja, mas a serules, sportmultja. ezeket mind be kell kalkulalnio, es eszerint kell edzeni.
teszem azt en 11 eve kuzdok azert, hogy a labammal egszintre hozzam a felsotestem. azt alairom, hogy 100bol 1 ember kuzd ilyen problemaval, a tobbi nyafogos, vagy strandgyuros, jogos. de nem mindenki, es fenykepek nelkul kar az ilyet megitelni a gep mogul - gondolok itt az elobbi delikvensre. biztos nem fogok ugy edzeni egy sracot, aki focista volt, vagy kerekparos, vagy sprinter, mint azt aki eleteben eloszor sportol. es akkor nem beszeltunk serulesekrol a multbol, vagy hogy az illetonek az a fixa ideaja, hogy a nagy lab gaz. szive joga, izlesek es pofonok.
elettani szempontbol valoban jo a guggolas. mint masik szaz labedzes, kezdve az erdei futastol, a kerozastol, a kosarazastol, a teniszezestol a masik 100ig bezarolag.
én is egy ropilábú fos vagyok, meg hosszú a kezem, de ez a gén szöveg egy gyíkság, ne mondd már, hogy bármit csinálsz, nem nõ a lábad.
György
én pl életformaként tekintek a zenélésre, de miért nézném le azt, aki csak azért vesz gitárt, hogy megtanulja a börtönablakábant és néha faszkodjon rajta egy kicsit? bár igaz, nem csak a testépítésnél létezik ez a lenézés a "kicsik felé", ugyanezek a modoros köcsögök gitárosok, akik napokat vitatkoznak a fórumon, hogy neked csak 600ezres gitárod van, bebee
nem sértésként, csak szar napom van 😊
György
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A strandgyúrós kifejezést pedig, kedves együgyû, lábatnemkelledzenielégfutninéha barátaim, arra mondjuk, aki nyáron a strandszezon elõtt kezd el edzeni,(és az esetek 90%-ában már koxolni is) hogy két hónapig jól nézzen ki három berugás között hétvégén, aztán hagyja a picsába. Ezzel persze nincs baj, mindenki úgy edz ahogy akar meg ahogy jól esik neki, csak aki komolyabban csinálja az úgy tekint az edzésre, mint életformára, és hajlamos lenézni az ilyeneket.
de futok, focizok, tekerek, rúgom a zsákot, szóval lábammal van a legkevesebb problémám optikailag.
megjegyzem 20 kilós kettlebell jobban hazavágta a lábam, mint akármilyen hárdkór guggolás, meg akármi.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mov ah,4ch int 21h end
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Viszont egykét fórumozó társ igazán össze szedhetné magát, gondolok itt a különcre fõleg.
Eddig nem szóltam hozzá, de ez ami itt megy ez nevetséges.
mellesleg nem tudom egy szóval nem mondtam, hogy járok strandra😄
majd idõvel lehet rámegyek egyelõre nincs rá szükség

EGY
I
DI
Ó
TA
hogy megértsed...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
nem testépítõ vagyok, hanem egészségesen akarok élni és az meg csak egy plusz ha jobban is nézek ki.
De ez meg nevetséges, hogy kinevettek valakit emiatt holott nem nagyon hiszem, hogy itt van 100 ból 1 nél több hc testépítõ.
képeket várok
Hát igen idegesítõ, hogy 7000 forintért lusták bekapcsolni a légkondit, és ez a város egyik legjobb terme.De nyáron hátha be fogják.
Amúgy meg a felsõtest jobban fejlõdik ha az alsót is megedzed, tehát ezért is érdemes rászánni azt a pár percet.