Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
a kosárnár miért térdig ér a gatya ? tudom hogy niggersport de nem hiszem hogy ekkora gettó style behatás érvényesülne, és ne villognának a romszálka 80-as combjaikkal ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
térdzoknihoz spártai térdszandál dukál ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
imádom ezeket a " úgy akarok kinézni mint az a színész abbana filmben nekem az elég" hsz-t, de tudtok arról hogy az egy ideiglenes állapotuk amire 6 hónapig méregdrága edzõkkel meg "dolgokkal" készítik fel õket egy többmillió dolláros munkára ? a filmpremieren már nem úgy néz ki egyik se ...

Papuccsal mi? <#zavart1>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

szekrény
térdzokni ... <#vigyor5>

csuszi
az ujjaim olyan acelosan izmosak...

MJ rulz Pink Team The Only One

Különc
Marathoni Starcraft 2 <#wow3><#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
teniszeztem, kosaraztam, evek ota kerozok evi tobb ezret. de erre irtam, hogy nem lehet tavolbol megitelni kinek mit kell edzeni, raadasul akkor meg ott van hogy nem biztos hogy mindenkinek ugyanaz a celja. nekem frank zane az isten, meg az olyan fizikum. ha tom platz lenne, akkor ejjel is guggolnek 😊

+1 😊 azért vicces volt 1-1 beszólás

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azt azért tedd már hozzá csuszi hogy te biciklizel/tél már százmillió km-t, tehát még mielõtt valami troll megragadja az alkalmat, nem a gép elõtt üléstõl izmos a lábad. <#ejnye1>

jazzy
<#szomoru1>
csuszi
en is kosaraztam 😊 tesom ugy csufolt hogy olyan alabam mint egy murakozi lonak...akkor faszert guggoljon az ember, ha igy is azzal kuzd hogy a szimmetrikus gorog tipuis fele szerencsetlenkedje ossze a felsotestet. raadasul olyan genetikaja van a labamnak, hogy kettot guggolok sajat testsullyal es ketszeresere dagad...😄

csuszi
en is leirtam hogy nem labazok - tobbszor is. jo lenne ha nem tekintenenek ram itt az emberek valami totemre, nekem is be lehet szolni. nem csak ha valaki mas mondja.

ha egy ertelmes ember elmegy edzeni, akkor ha van esze tukorbe nez, es a sajat maga altal felallitot ideal fele probalja hajtani magat. ha neki az ronnbie coleman, akkor guggol, edz, zabal stb. ha valakinek a szokasos ryan reynolds, akkor mashogy lat hozza stb. de annak nem sok ertelme van, hogy az ujsagbol kiollozott edzestervek szerint edz, vagy amit mondanak neki szajhagyomany utjan. mindenkinek mas jon be, mindnekinek mas a celja, mas a genetikaja, mas a serules, sportmultja. ezeket mind be kell kalkulalnio, es eszerint kell edzeni.
teszem azt en 11 eve kuzdok azert, hogy a labammal egszintre hozzam a felsotestem. azt alairom, hogy 100bol 1 ember kuzd ilyen problemaval, a tobbi nyafogos, vagy strandgyuros, jogos. de nem mindenki, es fenykepek nelkul kar az ilyet megitelni a gep mogul - gondolok itt az elobbi delikvensre. biztos nem fogok ugy edzeni egy sracot, aki focista volt, vagy kerekparos, vagy sprinter, mint azt aki eleteben eloszor sportol. es akkor nem beszeltunk serulesekrol a multbol, vagy hogy az illetonek az a fixa ideaja, hogy a nagy lab gaz. szive joga, izlesek es pofonok.

elettani szempontbol valoban jo a guggolas. mint masik szaz labedzes, kezdve az erdei futastol, a kerozastol, a kosarazastol, a teniszezestol a masik 100ig bezarolag.

Ha a lábad nem nõ guggolástól sem egyáltalán akkor ott valami edzéstechnikai gond lehet. A genetika meg igenis eléggé bele tud szólni pár dologba, nekem pl a bicepszem nem nagyon akar nõni sehogy, pedig próbáltam már sok ismétléssel, kevéssel, kis súllyal, naggyal, vetkõzõ sorozatokkal, égetõ ismétlésekkel, szuperszettel, szuper lassú technikával.. Egyszerûen nem nõ, anyámnak ugyan ilyen alakú és tapadású a bicepsze, gondolom tõle örököltem. Mondjuk én nem is nagyon karozok már, csak ha rám jön néha 2-3 hetente.

sapkafej
most mé? egy kosarasnak kb olyan lába van, mint neked a törzsed
én is egy ropilábú fos vagyok, meg hosszú a kezem, de ez a gén szöveg egy gyíkság, ne mondd már, hogy bármit csinálsz, nem nõ a lábad.

György

sapkafej
túl szálkás, érted? nem túl vékony, vagy vmi.

György

sapkafej
ki tudok akadni, amikor az egyik jóbarátom heti 5x lejár edzeni hónapok óta, de ezer éve nem láttam úgy, hogy nem volt bebaszva. viszont az edzés csak egy eszköz, faszért néznék le bárkit is, mert béna/hülye hozzá? inkább sajnálom

én pl életformaként tekintek a zenélésre, de miért nézném le azt, aki csak azért vesz gitárt, hogy megtanulja a börtönablakábant és néha faszkodjon rajta egy kicsit? bár igaz, nem csak a testépítésnél létezik ez a lenézés a "kicsik felé", ugyanezek a modoros köcsögök gitárosok, akik napokat vitatkoznak a fórumon, hogy neked csak 600ezres gitárod van, bebee

nem sértésként, csak szar napom van 😊

György

bakkerman
igen,ilyen hozzászólást vártam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ja csak Sephirot tévesen ítélt meg... én speciel februárban kezdtem el és élvezem minden percét szóval rám ez a kifejezés nem vonatkozik, majd, ha a testem miatt nagy lesz a súlyom és a lábam hozzá képest túl szálkás esetleg akkor ráfekszem jobban a lábamra, ami egyelõre egyáltalán nem ropi😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sapkafej
ilyeneket ne mondj, mert az emberek 70%-a abba fogja hagyni a gyúrást, mint az állat

György

sapkafej
majomevagy

György

Szegény Jazzy. Átérzem a fájdalmad, erre már tényleg nem lehet mit mondani.

A strandgyúrós kifejezést pedig, kedves együgyû, lábatnemkelledzenielégfutninéha barátaim, arra mondjuk, aki nyáron a strandszezon elõtt kezd el edzeni,(és az esetek 90%-ában már koxolni is) hogy két hónapig jól nézzen ki három berugás között hétvégén, aztán hagyja a picsába. Ezzel persze nincs baj, mindenki úgy edz ahogy akar meg ahogy jól esik neki, csak aki komolyabban csinálja az úgy tekint az edzésre, mint életformára, és hajlamos lenézni az ilyeneket.

jazzy
<#szomoru1>
bakkerman
kettlebel gyilkos,nagybátyjám nyomja,úgy leszálkásította 6 hónap alatt nem ismerni rá

Tyler1
én is csak 2-3 hetente lábazok, azt is könnyûbe, valahogy nem derogál, hogy 1 hétig lábra se tudjak állni a fájdalomtól.
de futok, focizok, tekerek, rúgom a zsákot, szóval lábammal van a legkevesebb problémám optikailag.

megjegyzem 20 kilós kettlebell jobban hazavágta a lábam, mint akármilyen hárdkór guggolás, meg akármi.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Panzermeyer
3 ficam? Az kemény... nekem csak egy volt, de abból kb 4 hónap alatt épültem fel, az utóhatását azóta is sokszor érzem.

mov ah,4ch int 21h end

bakkerman
és elõjött a strandgyúró jelzõ! kedvencem! én most ezennel megalkotom a "fagygyúrót",akik télen edzenek,hogy a kabát,3 pulóver,5 póló alatt jó testük legyen.

Hát igen... ha nem lenne szar a térdem (3 ficam... a 3. óta rendszeresen fáj és meg kell mûttetnem a szalagokat) én is oly szívesen lábaznék:S No de azért valamennyire erõsödik az aerob edzéssel is szerencsére😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sephirot T
kinek a pap kinek a paplan,ha te igy gondolod egészségedre,én attól még hadd engedjem meg magamnak hogy a testemmel arányos lábam legyen.strand meg azért jött szóba mert a hozzád hasonló nem lábazós emberkékre teszik rá azt a jelzõt hogy "strandgyúró"

de azért a strandos megjegyzésed oltári baromság volt, emberek sem azt fogják figyelni, nagyívben szarnak rá h milyen a vádlid <#banplz><#wave>

Sephirot T
ti nagyon el vagytok tévedve,szerintetek tényleg csak azért kell lábat edzeni hogy éppenséggel ezen a testrészen is legyen 1 kis izom? szerintem a lábedzés minden szempontból fontos,jó nem akarod hogy bazinagy "quadzilláid" legyenek akkor ne használj nagy súlyokat,csak laza lábedzéseket tarts.de csináld! és itt legfõbbképpen a gugolásra gondolok mert ez egy olyan komplex gyakorlat hogy a teljes testednek jót tesz ha csinálod nem csak a lábad fog tõle fejlõdni.a szokásos dumával meg ne jöjjön senki hogy jaj nem guggolok mert tönkremegy a derekam meg a térdem stb stb. ha szarul csinálod talán,azt meg hadd ne mondjam hogy pont ha sokat gugolsz az elképesztõ módon segit a test stabilizáló izmainak fejlesztésében. szóval shut up and squat 😄

Frédi a Flintstone-ból <#eplus2><#fejvakaras>

bakkerman
kemény

Különc

bakkerman
én a "strandgyúrós" jelzõn mosolygok mindig...bazmeg az ember nem télen akar jól kinézni,hanem nyáron,persze ez túlzás,de nyáron azért jobban szem elõtt van az ember teste(póló,rövidgatya)

jót nevettem ezen a strandos dumán😄 tudod ki megy a külvárosi strandokra ahol hemzsegnek a cigányok, meg a drága Palatinusra...

túloztam picit ezzel a láb dologgal, az egyáltalán szót módosítom annyival, hogy a futás mindig megvan, és 1 héten egyszer a vádligép használata is. Csak nem olyan mértékben csinálom, mint itt ezekszerint egyesek, késõbb majd, ha szükség lesz rá nagyobb mértékben majd rámegyek arra is egyelõre szeretném behozni a felsõ test lemaradást, mert a lábam a biciklitõl a focitõl alapból megvan erõsödve és a combjaim se vékonyak...

poruljartal
Szerintem is elég a futás, élettani szempontból nem indokolt a nagyobb igénybevétel.
Viszont egykét fórumozó társ igazán össze szedhetné magát, gondolok itt a különcre fõleg.
Eddig nem szóltam hozzá, de ez ami itt megy ez nevetséges.

bakkerman
nekemis ropi a lábam,de nekem gének miatt,muternak,faterom testvérének,nekik az anyukájának is vékony lába van,vagyis inkább hosszú :S nekem kurva hosszú a kezem is, meg a lábaim is,sajnos ezekkel mást nem tudok kezdeni...amolyan kosaras lábunk van 😄

nem küldök neked képet, de alapból a lábam vastag lett, nem azt mondom, hogy izmos, de normális, átlagos.

mellesleg nem tudom egy szóval nem mondtam, hogy járok strandra😄

? és? futás nekem elég, néha a vádligépet használom és annyi elég is...

majd idõvel lehet rámegyek egyelõre nincs rá szükség

UltraZord
ezt kiemelném:
"akárhányszor megmondjuk egy hülyének hogy hülye"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

UltraZord
bugyog a tesztoszteron mi? rövid a hajad mi? 😄

Aki nem lábazik az kislány és nem bír

Különc
Egyszer jöhetnél ide a main regeddel is trollkodni kocsis, unalmas már hogy akárhányszor megmondjuk egy hülyének hogy hülye, te idespawnolsz és lököd a szokásos "de bunkók vagytok" szöveged, nem vagyunk mi se "hc testépítõk", de aki azt mondja hogy nem lábazik, mert... az

EGY
I
DI
Ó
TA

hogy megértsed...

Tehát aki nem lusta egy héten egyszer guggolni párat az hc testépítõ?

UltraZord
én sem edzem a lábam néha lemegyek futni és annyi...
nem testépítõ vagyok, hanem egészségesen akarok élni és az meg csak egy plusz ha jobban is nézek ki.
De ez meg nevetséges, hogy kinevettek valakit emiatt holott nem nagyon hiszem, hogy itt van 100 ból 1 nél több hc testépítõ.
képeket várok

Én erõemelõ vagyok, tehát kell lábaznom. Vádlim viszont genetikailag SZAR mint a bicepszem, és engem igen is idegesít, ez van. 😄

Hát igen idegesítõ, hogy 7000 forintért lusták bekapcsolni a légkondit, és ez a város egyik legjobb terme.De nyáron hátha be fogják.

Amúgy meg a felsõtest jobban fejlõdik ha az alsót is megedzed, tehát ezért is érdemes rászánni azt a pár percet.

Sephirot T
jah,derékig érõ vizbe be aztán estig ott pózol amig az utolsó ember is elhagyja a strandot,utána már bátran kimehet mert nincs ki lássa a nádszál lábait

Roger6
"elégedett vok vele" - óbazmeg...<#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever