SZVSZ
alapismereteket olvasd el, többször is (csak mert nekem sem sikerült mindent felfognom elsőre, és ezzel nem vagyok egyedül)tökéletesen lehet edzeni pár kézi súlyzóval meg fekpaddal.minden izomra érdemes edzeni.próbálj meg magadnak összeállítani edzéstervet, majd írd le itt és megmondom/megmondjuk, hogy rendben van e, vagy választhatsz számtalan edzésterv közül ami a neten van.ha pl hétfőn vállazol akkor azt amit elsőnek linkeltél csináld hétfőn, a többi napon meg mást (jól elkülönítve más izomcsoporttól ha lehet, értem ez alatt hogy pl.vállazás utánni napon ne hátazz mert a hátazás is rendesen leterheli a vállat).ha heti 1 napot edzel akkor érdemes valami pörgős edzést véghez vinni 3-4(?) izomcsoport megedzésével.mire valaki arnold kinézetű lesz az sok-sok év kemény, rendszeres edzés, szigorú táplálkozás,jó genetika(!) +többnyire szteroid.szóval nem leszel arnold kinézetű.ahhoz hogy nőjön az izom, keményen kell edzeni!!!!4444!!négy
ha csinálsz valamit, szabályosan csináld, hál istennek nem lesz nálad az hogy te akarsz lenni a "terem bikája" és össze-vissza rángatod a súlyokat. utazáshoz
most jó?megpróbáltam nem túl bunkó lenni :) hogy sikerült?