Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
The Evils of Soy
A cikk írója az elején említi is, hogy elõször mindenki azt hitte milyen jó, és a kormány támogatja az ételek szójával történõ feldúsítását. Én is olvastam, hogy Jóba Elek is napi 50 g-ot fogyasztott belõle és milyen pozitív volt a hatása.
Ki fogom próbálni, hogy legközelebb nem veszek szójafehérjét (még van több, mint 1 vödör), hanem a napközbeni rövid snackjeimkor is tejsavót fogyasztok, és hogy milyen hatással fog lenni rám. Már évek óta fogyasztok napi 3x szójafehérjét is, ha valamilyen pozitív hatás következik be attól, hogy elhagyom, azt érezni fogom, és akkor beszámolok róla nektek.
mov ah,4ch int 21h end
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
de muszáj volt, mert múlthéten csak egyszer voltam lent meló és ballagás miatt. de nem bántam meg, a belem is lóg, olyat edzettem 😄
evés közben jön meg az étvágy 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem elég az edzés elõtti nap a 4-5 óra. Napi 8 a minimum, amit kell aludnod.Ezt a napi beosztásom miatt én sem tudom megtenni, úgyhogy én napi 6-7 órát tudok csak, és olykor a halálomon vagyok. A hétvégéken próbálom kipihenni és kicsit összeszedni magamat.
Más tényezõk is képesek befolyásolni az edzést, én pl igen nagyon valószínû, hogy frontérzékeny vagyok, mert amikor esõs nap, vagy túlzott hõség van, akkor erõtlen vagyok. Ilyenkor edzés elõtt kénytelen vagyok bevenni néhány "pörgetõt", mert azt már napközben érzem, hogy nem fogok tudni 100%-ot nyújtani.
mov ah,4ch int 21h end
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A hullámvölgyek pedig természetesek, ezer oka lehet hogy miért nem megy épp aznap annyira, le kell szarni. 8-10 óra alvásnál pedig NE add alább, túledzéshez vezet ez is mert nem tudsz normálisan regenerálódni, stb.
amúgy az normális, hogy vannak pl olyan napjaim, talán havonta egyszer-kétszer, hogy annyira nem megy az edzés, bármit csinálok és nem tudom azt a szintet hozni, amit elõtte hiába ettem elõtte másfél órával, és vajon sokat nyom-e a latba a kipihentség az edzésnél? tehát mit tom én 4-5 órás alvás nem elég az edzés elõtti nap mi?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Sima fekvenyomásból ment 6x5 aztán ferdepadoson ugyan ennyi, végül meg hozzá raktam még egy lightosabb tricepsz edzést(csigás letolás meg kötéllel), mert csütörtökön vagy pénteken még úgyis kap a tricepszem megint. Holnap guggolás.. <#buck>#buck> Úgy tervezem hogy 2hetente növelem a súlyt 5 kilóval kb mindenhol, majd meglátjuk mennyi sikerül ebbõl 😊 Mindenesetre 5 hónap alatt 35 kilóval nyomok többel, szerintem ez elég jó eredmény magamhoz képest, fõleg hogy eddig testépítõ edzést csináltam.
ez vmi gála meccs volt, ilyenkor szemet hunynak néhány szabály felett, de hát ennek a komolysága is olyan.
sztem itt a pénznek volt jelentõs szerepe, de ne legyen igazam. Kunkli amúgy nagyon jó bunyós, ezt nem lehet elvitatni tõle.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
mindenesetre nekem eléggé "hálivúdiasnak" tûnt a meccs is, meg a meccs körüli atmoszféra is 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Gratulálok a gyõztesnek! Hajrá Magyarok! 😊
Valszeg ezen a héten ABA-t csinálok mert sajnos fekvenyomni csak segítséggel merek nagy súllyal, és csak ma tud jönni az edzõtársam velem meg csütörtökön. Úgyhogy szerintem ma sima nyomásból 6 sorozat, ferde padon ugyan ennyi(rúddal, nem kézivel) utána meg egy tricepszet berakok, a második melledzésnél meg mehet a váll.
Legfõbb célom most júliusig elérni a 90 kg-ot fekvenyomásban(olyan 3-4 ismétlésre) mer hiába nagy a mellizmom, 75nél nem bírok többel nyomni és zavar hogy a sok tyúkmellû meg 90-100al nyomkod körülöttem <#vigyor2>#vigyor2>
Felhúzásban és guggolásban is szeretnék minimum 25 kg-os fejlõdést elérni, de a fõ a fekvenyomás lesz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A három alapgyakorlat nincs egyensúlyban, guggolni eddig nem nagyon guggoltam, felhúzást meg néha csináltam csak(havi 2-3*), a lemaradt testrészekkel fogom értelemszerüen kezdeni a hetet mindig.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Köszi a választ mindenesetre <#eljen>#eljen> A lábhoz meg csak hozzászól majd valaki.
1-2 nyomas semmire nem jo akar eroemelo vagy akar testepito. nem erosit es nem epit izmot. az ero meg azert az izombol jon 😊 en 5 ala se mennek, nemhogy 6...
de akarmennyire kathy beci fele a terv, lehet nem is latta vagy mas hatso szandekbol irta ezt le (ezer oka lehet), de az ziher hogy nem nyomogat 1-2ket max versey elott...
a heti 2 es masik heten 1 idealis egy kezdonek, de meg egy kozephaladonak is. azt hogy tuledzed magad ugyis erzed, nem regeneralodsz rendesen, faradt vagy, enervalt, nincs kedved edzeni. nem kell fosni, mehet.
egykezes felejto.
szamok: sose kedveltem azt a modszert hogy rohangalunk a kezunkben a papirkaval es stb stb... en meg szamolni se szoktam ismetleseket, egyetlen dolog amit merek az az ismetlesek kozotti ido, de azt a mai napig stopperrel. oszt hogy ma 10et vagy 12 ot vagy 9et huzok x sulyba hot mindegy, a lenyeg hogy a kovetkezonel vagy ramesne, vagy elajulnek. kov korben 1-2 vel kevesebb es ha mar becsokken nagyon az ismetlesszam akkor csokkentek asulyon, ismetlesszam visszamegy aztan megint csokken megint csokkentem a sulyt stb
meg azt se szoktam nezni hova akasztom a kampot a csigakon stb...
akkor edzel egy bizonyos szint felett, ha mar erzesbol edzel. biofeedback. ma nem adja a tarogatas, nosza se neki az elso utan valtok csigara az se adja mar megyek is tovabb. ma gyengebb vagok, nem baj, csokkengtek. ma eros vagyok, nem baj novelek. nem nezem sem a szamokat, sem azt hogy edzesterv...ugy erzem ferdevel kel kezdeni, azzal kezdek, nem adja a kedvenc bicepsz gyakorlatom, a 21, hat akkor egyet se nyomok bele...stb
labhoz hulye vagyok
MJ rulz Pink Team The Only One
A Nap
Fekvenyomó nap
Mell:
1 Fekvenyomás 8-6-4-2
2 Ferdepados fekvenyomás egykezesekkel 3X8
3 3X8 tárogatás/áthuzás
(kiegészítõnek mehet kar meg/vagy váll)
B Nap
Guggolás+Felhúzó nap vagy Felhúzó+Guggoló nap
Guggolás+felhuzó kiegészítõ nap:
-Guggolás 8-6-4-2
-Csigán lehúzás mellhez/tarkóhoz 3X8
-Döntött törzsû evezés 3X8
-Evezés csigán 3X8
Felhuzó + Guggolás kiegészítõ nap:
- Felhuzás 8-6-4-2
- Lábtoló 3X8
- Combhajlítás
- Vádli
Itt a két napot nyomom háromszor egy héten, egyik héten A-B-A nap, a másik héten B-A-B. Egyszer a B nap a guggoló + felhúzó nap, máskor felhúzó + guggoló.
Nem lesz ebbõl szerintetek túledzés? BB.hu-n Kathi Béci topikjából szedtem ezt össze, elvileg ezt õ is javasolta kezdõknek. Nekem így soknak tûnik az egy testrész heti 2 megedzése, de lehet ez csak a hülye testépítõ beidegzõdés miatt <#circling>#circling>
Az ismétlésszámokat ne nézzétek, én nem így fogom még nyomni.
spam. sry
Jazzy
A rossz tapasztalatom az,hogy anyám gyógyszerfüggõ volt,és leugrott egy emeletesház tetejérõl,és meghalt,apám pedig alkoholista volt,és felhúzta magát a kertjében egy fára. A testét a 13 éves fia ( öcsém ) találta meg,aki totál dili lett,és azóta sem gyógyult fel teljesen. Szerencsére én tanultam ezekbõl,és a 3 gyerekemet úgy nevelem hogy ne érjék õket ilyen csalódások már az életük kezdetén.
Triathlon for life
Szerintem amit leírtál pontosan ugyanígy igaz a másikra is és még pluszban is. Kicsit úgy érzem a soraidból, hogy nálad ez valami rossz tapasztalatból jön ez a pia dolog (valami családi probléma esetleg, sajnos nálam is van ilyen), mert nagyon "támadónak" érzem. Már ha érted mire gondolok.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Gondolkoztam rajta hogy beruházok egyre...persze kajak teljesen rendbevan..napi 240gramm fejérje (ebbõl 3adagtejsavó a többi mind csirkemellbõl vagy halból megy) 350CH ,,,
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
mind1ik szer mérgezi az egyént, de a cigi passzív módon is káros, míg az alkohol és a drog nem. persze, aki él vele haljon meg, de ne kelljen annak is, akinek csak a környezete szívja.