12316971501353788406.png
  • tigeroo
    tofu, szója, rizs, tönkölybúzalisztből sütögetett saját cuccok (kenyér, buci stb.), kuszkusz, rengeteg zöldség-gyümölcs, lehetőleg párolva/kókuszolajjal sütve. semmi hús, alkohol, finomított cukor és finomliszt.

előtte megvoltam elégedve magammal so-so, de mivel sok volt a testzsír %-om (kancsöcs stb.) úgy döntöttem hogy elkezdek egy tisztítókúrát-diétát... a böjt is azzal kezdődik hogy a húst elfelejtjük alatta... éshát pár hét alatt megtetszett az egész, nemis hiányzik a hús :)

annyi hogy most a vegán nem teljesen igaz mert most tértem vissza a tejtermékekre (tehát plusz bejön majd még a sajt, túró, hal, tojás az étrendhez).
    szóval inkább lacto-ovo vegetáriánus.

így sikerült letornáznom a 96kg >>> 76kg-ra magamat 4 hónap alatt. hozzáteszem azért 190 felett vagyok, szóval semmiképp sem tartoztam a túlsúly kategóriába. a karom kerülete olyan 4-5cm-el ment össze. viszont a derekamról is lement kb. ugyanennyi átmérőben.
    az erőm kb. 20-30%-al esett vissza, viszont a saját súlyomat sokkal jobban elbírom (húzódzkodás, kötélmászás) a pocakom teljesen lement, de a kockák nem látszanak a megnyúlt bőr miatt... az anyagcserém is durván meggyorsult a hús elhagyásával, kb. duplaannyit árnyékszékelek a sok rost miatt :D és nem is terhelem az emésztőrendszeremet felesleges energiával, az állóképességem nőtt, hetente olyan 10 órát aeroboztam mellette. azóta 5-7 óra alvás bőven elég és fitt vagyok.

tényleg az lenne a kérdésem hogy a bőrnek mennyi idő míg "hozzáigazodik" a felülethez?