Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
masnak is erdemes, igen szepen edz a srac. mondhatni tokeletesen.
MJ rulz Pink Team The Only One
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
csirke kivesz a zacseszbol,. befuszerez, forro olajba becuppan, rizs mellette fo, otthagyom arakba, 4-5 perc mulva vissza, megfordit, 3-4 perc otthagyoma a rakba, leveszem, rizst leveszem 10 perc vagy tobb mulva, nem meregetem. de ha ezt lestopperezem amit a fozopult mellett toltok, nem jon ossze 2-3 pecnel tobb. azt meg minek szamolnam bele, amit film vagy sorozat vagy sc zessel toltok vagy hogy eppen veled baszkodok sc kupaban mert bena vagy? koze nincs a fozeshez, mellekes hogy eppen fo valami a konyhaban amire ra se kell nezni.
Nekem azért több, 1 zacskó dobozos rizs (nem mindig van kedvem kuktázni) és egy kiló csirkemellet megfõzök wokban, kb 30-40 perc és megvan egész napra a kaja, minden adagra öntök lenmagolajat (íze miatt ill. ha kicsit száraz már akkor azért) + ha vettem, akkor valami zöldséget és ennyi
Nem vatera sufni tejsavó meg a faszom
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
velemenyem szerint a "normal" kaja finomabb.
nem velemenyem szerint hanem teny, hogy olcsobb es jobb.
es azt hiszem ilyenkor az szokott jonni hogy ido.
egyszer bizisten lekamerazom, ahogy fozok, es kb 3-4 percet toltok a konyhaban effektive - talan amikor gurmet jatszok, akkor tolok olyan 10-15 percet, de tobbet sose, elvi kerdes, ruhellek fozni es lusta kocsog is vagyok :) ja es alapelv, hogy mosogatas se legyen belole sok, max 2-3 darabra vagyok hitelesitve :). de a sarga oldfalon is vannak ilyen videok. azt meg ne mondja nekem senki, hogy hidegen szar, mert nem igaz.
Megtudod venni a napi fehérje adagodat csirkemellben, cottage cheeseben, halban stb?
Igen: nincs szükséged táplálék kiegészítõre
Nem: ne vegyél táplálékkiegészítõt
Van pénzed táplálékkiegészítõre?
Igen: vegyél normális, ellenõrzött terméket
Nem: vegyél helyette csirkét, halat stb
Megfelelõ az étrended egyáltalán?
Igen: vegyél normális, ellenõrzött terméket megfelelõ forrásból
Nem: mirõl beszélünk?
Nézzünk egy Scitec terméket. Collagen Liquid - hatóanyaga: hidrozilált kollagén. Vagyis zselatin (nem zselé, zseléfix, stb. hanem zselatin). Egy 1 literes flakonban 40 adag van, adagonként 10 g zselatinnal, összesen 400 g hatóanyag egy flakonban. Ára: 5130.-
Horváth Rozi zselatin. Kiszerelés 25 g, ez 100% tiszta "hatóanyag". Ára tasakonként 136.-
És akkor most számoljunk! 400 g / 25 g = 16. Ez 16 zacskó H.R.-s zselatint jelent. 16 * 136.- = 2176.-
Tehát a Scitec cucc ára több, mint a duplája a kisker áron vehetõ H.R.-s cuccnak, pedig õk nagyker áron kapják a zselatint. És ez csak egy olyan dolog volt, aminek utána tudtam járni :) De, ha Kazaróczy Tibiéknek a sportikánál megérte 40%-os és 45%-os akciókat tartani (amin gondolom még mindig nyertek egy kicsit, hiszen ki az a hülye, aki 0-ra vagy mínuszba akarja kihozni az üzletét), akkor itt valami gond van az árképzéssel. Igen... a szabadkõmûvesek!!!44négy <#banplz>#banplz>
De! Azt a cuccot, amit a Vaterán mutogattak én sem venném meg. Akármit beletölthetnek, aminek nem tudok utánajárni. Ha már annyira akarsz olcsó fehérjeport, akkor menj el a www.tejpor.hu-ra. Õk elméletileg gyártók, és nem érdekük felhígítani a saját terméküket. Valamennyi idõvel ezelõtt 10 kiló 25.000 Ft volt kisker áron.
mov ah,4ch int 21h end
utolsó rész végét ne nézd meg :)
György
György
György
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Persze ókori róma lévén nincs hiány a szexbõl, drogokból, pucér nõkbõl sem <#taps>#taps>
persze, én sem ajánlom(fõleg nem vatera-féle oldalakról), inkább vegyen olcsó, de normális, megbízható fehérjét, ezt mindössze azért írtam, h felesleges a nagyzoló mellénykedés, nem kell megjátszani a ronikólment a topikban, ahelyett hogy normális választ adjon a kérdésre :)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
persze lehet, hogy én vagyok a picsa :D
www.smart-bus.hu
ez egy magyar gyárban elõállított, sima, natúr, ízesítetlen tejsavófehérje, nem laborban fejlesztett, így nem olyan tisztaságú, mint egy xy cég által forgalmazott termék, de az alapanyag nem murva, meg nem homok, hanem tejsavó.
igazából sztem az íze ocsmány lehet, meg nem egy Scitec minõség, de fehérje.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
tekintve, hogy ez 1 kilós tejsavót kínál 1800-ért, a power protein, ami fõleg szója fehérje kevesebb kazein és még kevesebb tejsavó, 3000 forint a kilója :D
lehet, hogy ezeknél a termékeknél nem fizeted meg a reklám költséget és a nevet, de szerintem még így is gyanúsan olcsók :D
Bár ez még gyanúsabb :P
Amúgy a kiskert és az áfát megkerülve nem olyan nehéz megfelezni az árat
www.smart-bus.hu
hadd legyek mar a netes barid naaaa
igerem megtanitalak starcraftozniiiii
naaaaaa
"5 kanál terméket (47g) keverjen el 500ml zsírszegény tejben..."
"Fogyassza kakaóval, ízesítse nesquick kakaóporral, cappuccino porral, vagy vaníliás cukorral"
szerintem nem érdemes ilyet venni. :)
Azok akik megsértõdnek és sírnak, hogy "jaj a szemét gyúrósok nem segítenek", azok nem is akarják igazán. Várják, hogy mások dolgozzanak helyettük, a sültgalamb a szájába repüljön. Semmi akarat, kitartás, tenniakarás. A mai generációnak egyébként ez egy általános problémája, mindent akarnak azonnal, persze dolgozni érte semmit.
Az ilyen emberek nem hogy a testépítésben, de az életben is kudarcra vannak ítélve.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ha elküldünk a picsába mert akkora marhaságot kérdezel, hogy a fejemre szakad a plafon, általános iskola biológia órán tanítják, és megsértõdsz és elszaladsz, hogy a gyúrosok gonoszok, akkor bizony téged ez az egész nem érdekelt eléggé, nem vagy elég elszánt és jobb is ha nem csinálod.