33479
-
#24576 800 Ft fél kiló. -
#24575 Shop Builder?
-
KaBuTo666 #24574 Rizstejjel próbáld, én úgy iszom de persze mellette fehérje is megy bele! -
#24573 én rákényszerültem mostanában..
felhúzásnál már kicsúszik a kezemből a nagyobb súly, kesztyűben utálok felhúzni, magnéziát pedig nem találtam még sehol. :(( -
#24572 hát mivel én ilyen rohadt szemét csaló vagyok, tejjel
tudom tudom, fehérjével kellene, de de mivel nem vagyok pro, ennyit megengedhetek magamnak (1,5%-os tej) :) a mai "tejek" amúgy sem a tehénbül gyünnek ki :D -
#24571 Egy kérdés. A müzlit reggelire azt így teljesen magában eszed vagy valamit teszel hozzá? -
#24570 én pont ezért nem használok gurtnit :) bár néha alig tudom végigcsinálni a hátedzést, no meg erőemeléshez jól jönne néha. -
#24569 jaj hogy néz má' ki a bal vádlija!!! -
#24568 csak peches fotó
-
#24567 kéne tenni valamit neki alkarra is :) A jobb olyan, mintha izomsorvadása lenne -
#24566 -
MaRee #24565 Van egy nyaka :D D: :D
-
KaBuTo666 #24564 WoW micsoda szteroid állat! -
#24563 Rock is bedurvult, nem mostanában volt ekkora :)
-
#24562 hát igen, a felvágott szar.de jobb mintha szalámit enne fehér kenyérrel.amúgy meg gondolom nem profi testépítő a srác, mivel akkor tudná hogy nem fér bele.szerintem nem kell annyira nagy ügyet csinálni ebből.reggelizik rendesen, suliba betolja a 2 szendót (esetleg visz fehérje turmixot), hazaér onnantól tud enni rendesen oszt jóvan. :)
amúgy erre mindig is kíváncsi voltam hogy a fehérjét hogyan lehet kinyírni?túl magas vagy alacsony hővel?savas közeggel vagy hogy?
#24560: az a zsír is igen gonosz tud lenni ha állati.mint pl a sajt, ott nem undorodsz tőle mert nem igazán érzed hogy zsíros.de egyébként igen a ch gázosabb.jó lenne ha lenne olyan ch ami jó édes és lassan szívódik, meg lenne oldva a gond :D -
#24561 szerintem csak arra értette, hogy ha már éhes, és enni akar akkor mivel vészelje át a normális kajáig az időt.
én ha így járok, bemegyek a bótba oszt túrót veszek és azt eszem magában, esetleg még sajtot. -
#24560 sose féltem egy diétám alatt se a zsírtól. csak a ch-ra kell figyelni.
úgyse bírsz sok zsírt enni, az agyad pillanatok alatt küldi a jelet hogy ne kívánd. bezzeg a ch, arról nehezen mond le. -
#24559 Agyon tartósítószerezett, hőkezelt, szét sózott, felvizezett felvágottakkal fehérjepótlást nem lehet megoldani. Egyrészt mert ha még 80-90%-ban csirkemellből is készülne(ami az olcsóbb készítményeknél kizárható), a gyártás során a tápanyagok biológiai értéke nagyban csökken, így a 19,4g-nak valószínű igen kevés százalékát hasznosítaná a szervezet, emellett pedig az olcsóbb fajta is majdnem háromszor drágább is mint a csirkemell. -
#24558 végül is a suliszendót is meg lehet oldani úgy hogy okés legyen (feltéve hogy nem ott veszed).félbarna/barnakenyér+csirkemell sonka/pulykasonka, esetleg rántotthusi bele + egy kis saláta.a valdor csirkemell sonkája:
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energiatartalom: 402 kJ / 95 kcal
Fehérje: 19,4g
Szénhidrát: 0,5g
Zsír: 1,5g
A pulyka is igen jó:
Energiatartalom: 401 kJ / 95 kcal
Fehérje: 20,1g
Szénhidrát: 0,6g
Zsír: 1,1g
+ aldiban van olcsó mozarella sok fehérjével és sok zsírral, mert én szeretek bűnözni :)
(úgy érzem lassan meg leszek kövezve :D) -
#24557 Hát ez tápértékileg nulla, de ha a nap további szakaszában meg van a megfelelő fehérje+ch bevitel, akkor nem. -
#24556 ha egy étrendet átcsalok , napi 2 suliszenyával (benne szalámi vagy sonka , nyilván csak hétköznap) akkor bűnhődnöm kell? :)) -
#24555 -
#24554 nem szokásom túlbonyolítani, max a fűszerekkel meg a magokkal variálok.estére kanál lenmag meg túró.a sulival van a baj.zsömle volt rakat hússal de úgy döntöttem hogy csak húst viszek zöldséggel, így is sokat csalok, reggeli kakaó, meg a túrórudi(k) amit nem tudok elhagyni. -
#24553 -
#24552 1.kaja:
3.kaja:
:) -
#24551 szarik mindenki az erősember versenyekre? :DDD
ejjmá, mindig csak a flém.. :C -
#24550 Ezt most olvastam:
Fogyókúrás tipp! Minden evés előtt egyél meg egy tábla csokoládét. Elveszi az étvágyadat és kevesebbet eszel.
De nem komolyan venni, ott is csak hülyeségnek írták. -
#24549 szóját milyen mennyiségben tolsz-toltál? férfinak az elég necces téma... -
#24548 A megtért lélek -
#24547 "adalékanyagos + tartósítószeres + génmódosított" a testépítő étrend pont ezzel van tele, jó hogy eszembe juttatod. Ja, nem. Fúha, vannak gondok... -
KaBuTo666 #24546 Ha már ennyire benne vagy a dologban, ezt mindenféleképp próbáld ki. -
#24545 magyarok közül Nagy Ákos és Hrozik Gábor lesz ott, illetve "sztárvendégként" Katona Ervin. -
#24544 Giants Live & Strongman Champions League 2012 BUDAPEST
jön még valaki? -
#24543 igen, eléggé offtopik (hisz a kajával kapcsolatban jegyeztem meg a dolgot ugye először)
nézd, én a saját tapasztalataimból indultam ki amikor leírtam, előtte én is fenntartásokkal fogadtam a dolgot, tudod rengeteg allergiám volt meg ekcémám is az arcomon/fejbőrömön + asztma. ezeket a nyugati orvoslás mai álláspontja szerint kezelni lehet, gyógyítani nem. azóta teljesen más étrendet választottam, azt amit lenntebb leírtam valamint semmilyen adalékanyagos + tartósítószeres + génmódosított szutykot nem eszem-iszom!
ennek hatására teljesen elmúlt az ekcémám és az összes allergiám. az asztma gyógyulásról pedig tudok zárójelentést is mutatni ha annyira érdekel valakit... -
#24542 Lehangoló sajnos, látszik, hogy ez a topic csak dísznek van és fölöslegesen tépjük a szánkat. -
#24541 öcsém, most nagyon nagyot csalódtam az ilyen kijelentéseid miatt
vegán + testépítés, tisztítókúra, böjt, megnyúlt bőr
ha a testépítést kivenném a képletből, még érteném -
#24540 tofu, szója, rizs, tönkölybúzalisztből sütögetett saját cuccok (kenyér, buci stb.), kuszkusz, rengeteg zöldség-gyümölcs, lehetőleg párolva/kókuszolajjal sütve. semmi hús, alkohol, finomított cukor és finomliszt.
előtte megvoltam elégedve magammal so-so, de mivel sok volt a testzsír %-om (kancsöcs stb.) úgy döntöttem hogy elkezdek egy tisztítókúrát-diétát... a böjt is azzal kezdődik hogy a húst elfelejtjük alatta... éshát pár hét alatt megtetszett az egész, nemis hiányzik a hús :)
annyi hogy most a vegán nem teljesen igaz mert most tértem vissza a tejtermékekre (tehát plusz bejön majd még a sajt, túró, hal, tojás az étrendhez).
szóval inkább lacto-ovo vegetáriánus.
így sikerült letornáznom a 96kg >>> 76kg-ra magamat 4 hónap alatt. hozzáteszem azért 190 felett vagyok, szóval semmiképp sem tartoztam a túlsúly kategóriába. a karom kerülete olyan 4-5cm-el ment össze. viszont a derekamról is lement kb. ugyanennyi átmérőben.
az erőm kb. 20-30%-al esett vissza, viszont a saját súlyomat sokkal jobban elbírom (húzódzkodás, kötélmászás) a pocakom teljesen lement, de a kockák nem látszanak a megnyúlt bőr miatt... az anyagcserém is durván meggyorsult a hús elhagyásával, kb. duplaannyit árnyékszékelek a sok rost miatt :D és nem is terhelem az emésztőrendszeremet felesleges energiával, az állóképességem nőtt, hetente olyan 10 órát aeroboztam mellette. azóta 5-7 óra alvás bőven elég és fitt vagyok.
tényleg az lenne a kérdésem hogy a bőrnek mennyi idő míg "hozzáigazodik" a felülethez? -
#24539 Illetve mellé egy Protein 80 -at néztem, de nem értem az van odaírva, hogy strenght nutrition ?
http://www.biotechusa.hu/Strength-Nutrition/27474-Protein-80.html -
#24538 A Biotech-nél áprilisi akciós Protein Fuel-ről van valakinek tapasztalata?
Megéri a dupla annyi árat?
-
MaRee #24537 És akkor ha nem eszel semmi állati eredetűt, miből áll az étkezésed? És milyen hatással van ez a sportteljesítményedre, izomzatodra?