12316971501353788406.png
  • immovable
    Mell-tricepsz kombinációt próbáltam, nekem "nem jött be". Egyszerűen annyit kivesz a tricepszemből a fekve nyomás, főleg a 45 fokos, hogy elfárad a tricepszem és nem tudom kellően megedzeni utána. Csináltam fél évig de a tricepszem lemaradt. Ezért tettem a kart egybe a hét végére a vádlival, ez másfél óra kb. Bemelegítés 10perc, majd kar 40-45 perc a maradék a vádli. Vádli frankón nő is az intenzív gyötrésnek hála.

Váll-bicepsz kombó ebből kifolyólag, egyből kiesett. Én úgy építettem fel az edzéstervemet - kezdőként, egy már évek óta edző, kigyúrt haver segített - hogy közös izomcsoportokat együtt edzem. Pl, váll --> csuklya --> hát egyben, vagy a kar nincs szétbontva. Lábat pedig azért teszem bele így, mert nem tudok heti 4x menni, két, három meló mellett nincs annyi időm.

2 óra mell, comb nehéz, de nem lehetetlen. Mell a hosszabb, kb. 1 óra, bemelegítés 10 perc, így kb 45-50 percet edzem a combom. Ebben a guggolás a brutál, ahol észnél kell lenni, de lábhajlítás, lábnyújtás gépen kemény de messze nem olyan kimerítő, mint a guggolás vagy a fekve nyomás.

S mint mondtam nálam ez csak hobbi/játék, kikapcsolódás az pedig hogy emellett úgy növök erőben és izomzatban, mint sokan nem a teremben ahova járok nekem elég.

Am persze kösz a tanácsokat, én meg szoktam hallgatni ott is aki el akarja mondani, az már más kérdés, hogy meg fogadom e. Elég makacs vagyok.