Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Ja igen, jut eszembe. Ugye múlt héten volt szó arról, hogy a mell edzést két részre osztom, és egy héten kétszer edzem meg azt. Érdekes a szitu, mert múlt héten hétfõn edzettem mellre, majd pénteken, mert úgy éreztem, hogy mennyi fog. Hétfõn vízszintes, pénteken ferde pados elemekkel tarkítottam az edzéstervet, nem is volt gond. 4 nap volt regenerálódásra, ami össze is jött. Viszont! Péntek után ma lenne (szerda) megint mell edzésem - most így jött ki meló miatt - ami 5 nap regenerálódást jelent, de valamiért még mindig izomlázam van. Ma biztosan nem tudom megcsinálni a mell edzést.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Csókolom! Tessék megmondani,hogy a guggolástól kisebb lesz a gyúrósok heréje?😊

Triathlon for life

Roger6
Nyja, és a 3-ból 2 igenokos bejön ám dolgozni. Nem fogja fel, hogy ha otthon marad, akkor sokkal gyorsabban kijön belõle, és másokat sem fertõz meg pl.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
"pedig olyan jó idõ van" - na ez az átbaszás. Szóval süt a nap, meg az ember azt hiszi, hogy jó idõ van, máris lazábban öltözik. Rövidujjú, 3/4-es gatya - szevaszz nátha! <#gonosz3> Vigyázni kell. Ez még csak kora tavasz. Tõlünk 3-an dõltek ki a héten, pedig csak 10-en dolgozunk a cégnél, remélem egyik lúzer sem adja át nekem, mert szétvágom a fejüket.

Én egy hónapja nem voltam... :S

www.smart-bus.hu

bakkerman
én elõzõ hét péntekre betegedtem le,elõször torok gyuszival indult,aztán ugye húzódott lentebb,mentás kámforos tapasszal sikerült lekezelnem,de mostmár úgy folyik az orrom mint a folyó...persze azóta étvágy nulla,az itthoni 10kg-s súlyzómat alig bírom megemelni...puffasztott rizsen,meg gyümölcsön élek,egyszerûen semmi nehezebb nem megy le 😞 pedig olyan jó idõ van!!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én meg beteg vagyok már 3 napja, hétfõn még bevállaltam egy jó mellyet, de kedden már lázas voltam, az orrom folyik folyamatosan.... Qrrva élet hogy mikor a legjobban lenne kedvem menni akkor van ez!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

csuszi
😄
minden nap 20-30 uj uzenet, sok az "ujfiu"?? 😊
jon a nyar, tyuhhuu 😄
valami flemet mar regen volt.
en megyek edzeni, olyat hogy csak na, mire visszajovok legyen nekem valami harc itten vagy irgum.

MJ rulz Pink Team The Only One

SeanJRRussel
Semmit,2 hete már fehérjém sincs,ellenben 4 éve edzek.Ám ez bedurranva ennyi simán 46.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Sickness
Jól reklámozzák ezeket a szarokat, az emberek meg el is hiszik. Vagy egyeseknek elég annyit látni, hogy zsírégetõ és elolvasás nélkül veszik. Pedig általában leírják, hogy kéne egy itsy-bitsy diéta mellé.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
Mit szedsz?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

SeanJRRussel
Nekem 20 évesen (19 és 3/4) 48 as karom van.Nah az jó??????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Különc
Képet inkább dagadtak, uncsi a fika

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Roger6
Én azt nem értem, hogy miért félnek az emberek a sporttól, a mozgástól? Felsõ szomszédom élettársa is vett L-Carnitint meg mittudoménmit, hogy fogyni akar. Aztán mondom étrend? Sport? Áhh, õ nem fog mozogni, hát mit képzelek én! Kaja? Neki ne mondja meg senki, mikor mit egyen. OK, sok sikert a fogyáshoz, 1 hónap múlva majd számolj be az eredményrõl.<#idiota>

Vaxi

A faszomnak pöcsöltök itt diétával, meg mozgással, a pinának sikerült tortazabálás mellett mozgás nélkül 16 kilót leadni! Hülyék vagytok egytõl egyig.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
egyébként nem kell megsértõdni, mögé kell látni a dolgoknak, el kell olvasni az alapismereteket, bringázni kell és nyomni a vasat. Egyébként én 14 évesen kb 40 kiló voltam vasággyal, szóval hozzám képest kurva jól állsz.

Vaxi
sajnos az izomzatod növeléséhez szükséged van a szürkeállományra, hiszen fel kell fogni azokat a tényeket, amiket alapismeretek címszó alatt összegyûjtöttünk. 😊

Roger6
Okés, te tudsz ész nélkül is, értem. Te értesz magadhoz. Remek, megkaptad amit akartál, mehetsz verekedni, kész vagy! Ezt akartad hallani? Mert a véleményem már elmondtam, de ahogy látom, pont nem érdekel. Akkor mi a halálnak kérdezed meg, ha szarsz rá?

Spongya08
Nemállok le vitázni, te jobban értessz hozzá mint én.
Pusztán véleményre lettem volna kiváncsi, de ezek szerint sok a modortalan ember.

Roger6
Ha verekedni akarsz, sportot tévesztettél öreg. Mennyé kung-fuzni, vagy akármi, de a testépítés nem tanít meg verekedni. És az izomzatod növeléséhez bizony sok észre van szükséged. Ész nélkül nem megy.

Spongya08
kösz a véleményt sapkafej 😄
Elõszõr is, ahoz hogy hogyan szeretném az izomzatom növelni, sem a szürkeállományomnak,sem másnak nincs köze hozzá.
Ha belém kötnek az utcán akkor majd kimatekozom magam?😊

Roger6
Ifjú Padavanovicskova!

Még sokat kell tanulnod. Elõször a szürkeállományod növeld tanulással, aztán a karod ahogy akarod. Ha elég erõs leszel majd idõvel fejben, rájössz mekkora hülyeséget kérdeztél.

Az ész.. izé... erõ legyen veled!

Viktorr
Most,ha neked valamirõl nicns fogalmad,akkor te is megkérdezed,nem barátom?

sapkafej
nem, szar vagy

György

Spongya08
Fiúk a 30 as kar jónak számit?
14éves 166 52kg. Jó arány?😊
Amikor tudok csinálgatom a súlyzós edzést, bringa😊

sapkafej
amilyen régóta írogatsz ide hogy így meg úgy edzel, már rég nem kéne ilyen faszságokat kérdezned

György

Tyler1
pojjéén volt 😊 azért messze vagyok én attól, hogy ennyire komolyan vegyem, attól meg fényévekre, h Arnie múltjába akármilyen lyukat is keressek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

oliwwer
Egy adaggal több csirkerizst egyél; esetleg egy turmix utána és semmi izmot nem vesztesz.
Viktorr
Ja jól mondod,gondoltam ,hogy hülyeség az egész,csak kíváncsi voltam ti mit szoltok hozzá😊

Különc
Rosszul mondták neked, elõbb az agyat fogyasztja el <#wilting>

Roger6
Nem kitalálta, úgy HALLOTTA! És ez a színvonal magyarba, rohadjak meg! Ha úgy hallasz valamit, akkor az tuti úgy van. Utánanézni, meg ilyenek nem kell, mer a haverom mondta, akkor frankón igaz. <#idiota>

Jajjjj ki talál már megint ki ilyeneket hogy a VÁLLAT fogyasztja a futás? <#wilting><#wilting><#wilting>

Amúgy olvass vissza, pont kb 1 hónapja volt ez a téma.. Én is futok heti 3* kb 4-5 km-t, de azóta csak jobban fejlõdök.

Viktorr
Szevasztok kondis társak 😊

Elkezdtem futni,hogy kicsit növeljem az állóképességem,persze mellette edzem is heti 3-szor.Az lenne a kérdésem,hogy mennyi futás fér bele így edzés mellett,ami még nem kezdi el bontani az izmokat,mert azt hallottam,hog a sok futás elõször a vállat fogyazstja?

bakkerman
nem kell annyira felfújni a dolgot,cigi közben is lehet izmosodni,csak persze minden tápanyagból,minden vitaminból többet kell megenni,szedni mint egy nem dohányzó embernek. az már más kérdés ha valaki koxol,meg közben cigizik is...az már szög a koporsón

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Vaxi
köszönöm <#whatever> bár soha nem voltam erõs dohányos, de azért csak szívtam 6 évig <#wow3>

jazzy
Ahhoz képest amennyit Vaxi szívott elõtte le a kalappal hogy megváltozott 😊 Amikor én találkoztam vele még a körülötte dohányzó 5-6 ember sem érdekelte, pedig akkor nem olyan régóta szokott le.
Különc
Én nem tudok rá haragudni, õ is volt fiatal és volt élete és ha láncdohány mellett csinálta volna amit, az sem számított volna

Tyler1
micsoda? szálanként 2 köhögés +1 kocka a hason. mit gondolsz Svajcenégör hogyan edzette? majd biztos hasprés meg a dijéta mi?<#gunyos1>

Vaxi
<#mf1>

Különc
Vaxi, az Alföld Marküs Rühlje

sapkafej
az mínusz 3 darab izom

György

Vaxi
😄 néhány szállal elszívtam azóta 😊 mondjuk egy fél évig nem mertem rágyújtani, nehogy visszaszokjak.. aztán egy hosszú 5sörös éjszakán elszívtam egyet 😄 azóta kb. 7-8 alkalommal toltam el egy-egy blázt 😄D
+ szentestén 2 szivart a haverokkal.

Tyler1
azóta szokatlanul szívja, minden edzés után<#hehe>

sapkafej
"...utolsó (szokásból szívott) cigaretta..."

huhú, köntörfalat érzek én itt, na pakolj csak ki!

György

Na de ez úgy jön le egy zárt terembe edzeni, hogy közvetlenül elõtte dohányzik... dõl belõle a nikotin szag! 😄 Persze lehet, hogy csak az én orrom túl érzékeny... soha nem dohányoztam, még csak ki sem próbáltam, így extra érzékeny vagyok a füst szagra... "kilométerekrõl" megérzem! 😄

www.smart-bus.hu

Vaxi
Elsõ edzésem után még én is gyújtottam 😄
Pont ma egy éves az elsõ edzés és az utolsó (szokásból szívott) cigaretta is 😄

Én már semmin nem csodálkozom... a múltkor lejött egy hegyomlás talaj részegen edzeni... a másikból meg dõl a nikotin szag... Ha ilyen ütemben amortizálódik a hely, néznem kell másik termet. :S

www.smart-bus.hu

Vaxi
Ahova én szoktam menni, ott általában rendesen elpakol mindenki maga után. De akad néha 1-2 trehány, akit 1-2 alkalommal látni csak a teremben. És amikor kérdezem tõle, hogy dolgozik-e még a padon, közli, hogy nem, már végeztem 😄 Le sem esik neki, hogy miért kérdezi az ember 😊

Szépen meg kell mondani hogy rakjál el, nálunk ha ilyen van addig nem megy le a lépcsõn a delikvens, amíg el nem pakolt maga után 😊

Sajnos ahova én járok, ott nem ritka a súlyok otthagyása... ez fõleg akkor idegesítõ, amikor a földön hagyják a 100+ kilóra felpakolt rudat... ilyen tahónak születni kell, magától senki nem lesz ilyen.

www.smart-bus.hu