Nem foglak bunkónak nézni mindenki tudja mi a jó neki, de nekem 7-8 év után ne mondja senki, hogy 2 órás edzést kivitelezni lehet normális intenzitással.
Persze ezt "x éve edzek, azt hiszem tudom mi jó nekem" nagyon sokszor hallottam, nincs is ezzel baj, de az emberek többsége inkább makacs, nekem ne adjon tanácsot senki basszameg én tudom mi a jó típus. Próbáltál már mást is? Kipróbáltál 5-6 féle módszert? Az, hogy valami bevált, nem azt jelenti, hogy az a legjobb. Én örülök a lottón a 3-asnak is, mert fizetnek, de a 4-5ös többet fizet még akkor is, ha már a 2-3as is ad valamennyit.
A has meg az alkart a vádlihoz azért hasonlítottam, mert nagyjából egy kutya mind. Az ember általában nem rakja bele az edzéstervébe, hanem edzés végén levezetőnek csinálja. Alkart persze csak az, akinek gyengébb.
Nekem is volt csak kar napom, nem követtem a mellbicepszháttricepsz csoda dolgot, de 4 napra elosztva. Továbbra is tartom, hogy lábat nem lehet egy akkora testrésszel megedzeni, mint a mell, esetleg bicepsz, v tricepsz, de még azzal se nagyon.
Ha próbáltál mást is lelked rajta, úgy csinálod ahogy akarod, de ha még nem, én a helyedben kipróbálnám, mert nem veszítesz vele.. tudod sok embert láttam már és az emberek 90%-a nem tudja mi az az intenzív edzés. Ez nem az emberek hibája. Ezt meg kell tanulni.