12316971501353788406.png
  • immovable
    Am, hogy ne tűnjek bunkónak kicsit kifejtem jobban. :) Nem hasazok, mert ahhoz fogyóznom kéne, 30+ -ként már van egy kis "pocak". Nem vészes de szépen takar. :) Ahhoz, hogy hasizmom látszódjon le kéne adni egy ötöst. Akkor viszont fogyás miatt erőt is vesztek (próbáltam le is adtam egy ötöst, 100-ról) amit nem akarok, mert jól érzem így magam.
    Am főleg tricepsz - pl. lenyomás, csuklya, váll - előreemelésnél eléggé feszül a hasam, izomláz is szokott lenni benne, így külön nem erősködök vele, meg hát annyira nem is látszik, erő hiányt onnan nem érzek.

Vádlit azért csinálok, hogy arányos maradjak, mert a v alakú hát mellett szarul fest ha az ember pálcikákon áll. Alkarom csuklya, vízszintes csigás evezés, húzódzkodás, bicepsz edzésnél nagyon bedurran, arányos így arra külön nem edzek.

Am igen, kimerítő az első nap, de egyszerűen hozzászoktam, így inkább élvezem.
    Amúgy 70 kilóval és 30-as karral kezdtem edzeni, most 95 kg vagyok és 45-ös a karom, így úgy gondolom jó nekem amit csinálok.
    Nekem ez csak hobbi, meg az egészségem miatt csinálom, mivel napi 8 órát ülök a melóban a gép előtt, így nem veszem én ezt annyira komolyan. :)