Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
Ez így van, innentõl kezdve az elnevezésük már csak részletkérdés.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

franc0
Nálam ez inkább csak a sima "panelproli" kategória. Ezek az élet minden területén ilyen semmirekellõk, kár velük foglalkozni.
De azt például nem is értem, hogy a faszba létezhetnek olyan emberek, akik nem pakolják el a súlyokat. Milyen anya szülte az ilyet??

A strandgyúrós nálam már egy szinttel feljebb van, õ viszonylag normálisan áll a dologhoz, akár még tippeket is szívesen fogad. Viszont õsszel és télen nem látod.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Roger6
Hm. Strandgyúrósok.

- a súlyok elpakolását még csak elvbõl sem ismerik, biztos elfelejtik, honnan került a kezükbe
- gyakorlatokat valami olyan balfasz módon végzik, hogy sajnálat és szánalom helyett röhögõgörcs kap el
- nagyképû faszkalapok, akik (írtam már régebben) az edzõterem elõtt teljes menetfelszerelésben (kesztyû + öv meg minden) állnak, és ÜVÖLTÖZNEK egymással, hogy mekkora zsírkaraj buliban voltak tegnap, és mennyire szétbaszták az arcukat
- Te Józsi! Há ha én ki tudom nyomni asztat a izé 55 kilót, akkó te mé' nem? Gyóva, de te nem basztál egész éjjel! (színvonal)
- õk különben gyúrósoknak nevezik magukat - meg is mértem, mert heti kétszer jönnek, és mindig ugyanazt a 3 gyakorlatot végzik el 1,5 óra alatt, amibõl a munkavégzés 30 perc, a többi duma
- Törõdnek a testükkel?! Miafasz? Láttál te strandgyúróst lábazni? Max lábszõrteleníteni. Láb = tested fele.
- csilli-villi felsõkben járnak edzeni, szerintem még valami ékkõ is van a felsõjükben --> nem kicsit buzis (saját vélemény)
- étkezés = 0. Te Sanyesz! Mitetté ma-e? Két parízeres szendzsót, asztat is délután 3-kor, reggelire! - idióták

A standszezonig "kigyúrni" magad elég nagy feladat (tömegnövelés + diéta). 100%-os kaja és tápkieg mellett persze lehetséges, de õszintén, ezeknek mi a fasz köze van a kajáláshoz? Hát kb. mint nekem a homokóraépítéshez (NULLA 000000). Na meg a diéta... 6 után nem eszünk, ez a szint kábé.

Most mondhatod, hogy azért ennél értelmesebbek, de ez nem igaz. Aki értelmesebb, az nem most kezdi el az egészet, utánaolvas, rendszeresen lejár, tudatosan csinálja a dolgokat stb. Hát ez van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Értem a dolgot, és ezzel egyet is értek. Nem is ezzel volt gondom, hanem azzal, ahogy itt beszélnek néhányan a "strandgyúrókról".
Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

persze, látszik, hogy elég tájékozatlan a témában. De szerintem kár leszólni a "strandgyúrókat". Legalább csinálnak valamit.
Különc
Itt egész más a probléma

Nem értem miért kell az ilyen embereket baszogatni. Legalább törõdik a testével, formálja azt.
A tescoban most láttam leértékelve... ott van a krómozott szemmérték mellett a középsõ sorban.

www.smart-bus.hu

Vaxi
"182 cm vagyok és 63 kg szóval egy kicsit vékony vagyok. Hogyan szerezzek egy kis izmot? Nem akarok testépítéssel foglalkozni, nem is érdekel a dolog, csak egy kicsit izmosodni szeretnék. Hogyan étkezzek és mit csináljak ennek érdekében?"

Jön a strand szezon

A 9essel egyetértek... itt van tõlem egy sarokra egy konditerem, de én mégis 1 órát utazom a teremig😄 ÉS??? Megéri😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Vaxi
BB hír:
Az Amerikai Egészségügyi Hivatal betiltotta a diétázást! Brit tudósok komoly tudományos bizonyítékai alapján eldöntötték, hogy mostantól tilos 6 után enni, és aki fogyni akar, kizárólag káposztaleves diétát alkalmazhat. A rendelet ellen vétõknek a Puruttya címû hetilap szerint K. Tünde mûvésznõ egy kolbászt dug a seggébe. Természetesen az Edzõ Válaszol rovatunkban mostantól semmit sem kell elolvasni és mi fogunk edzeni járni és diétázni a kedves olvasóink helyett.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Azért ez a cikk is odabasz 😄

UltraZord
szerintem a bunni skizofrén és magának írja a leveleket hogy aztán jófejkedhessen

Vaxi
igen, mondjuk kellemetlen, hogy majdnem minden válasz megtalálható a fenti piros link legelsõ hivatkozásán, de én elhiszem, hogy elolvasta 😊

Különc
Mindig reménnyel telve kezdem olvasni azokat a kérdéseket, amik azzal kezdõdnek, hogy "elolvastam mindent", aztán végül mindig csalódnom kell

Vaxi
😄
De azért nem tagadhatod a burkolt igazságtartalmát, még akkor sem, ha közhely. 😄DD

Vaxi
Szia.
Étrendet látatlanban senki nem fog tudni neked készíteni. A lényeg, hogy igyekezz többször enni egy nap, mondjuk legalább 5-ször. Minden táplálkozás teljes legyen, szóval legyen benne fehérje, zsír és szénhidrát is.
Táplálék kiegészítõk közül pedig a multivitamin kötelezõ! C-vitamin, Ca+Mg mehet még pluszban, esetleg Omega3 és ízületvédõ is.
Fehérje: Egyetlen alkalommal érdemes szilárd kaja helyett fehérjét bevinni, méghozzá edzés után, szénhidráttal. a miértjét megtalálod az alapismeretekben.

sapkafej
ennek a kommentelõnek aztán muszáj volt még a magyar szót is beletennie, hogy véglegesen egy közhelyes fasz legyen

György

maffi
Sziasztok!
Átolvastam mindenféle anyagot, alapismeretet, amit itt linkeltetek, mégis lenne pár kérdésem. 6 évig kosaraztam, majd pár éve befejeztem. Az akkoriban felszedett izommennyiségbõl nem sok maradt mára, plusz a kondim se az eget veri. A testépítésben mondhatni totál kezdõ vagyok. Az általatok ajánlott egyik oldalon találtam kezdõknek való edzéstervet, ami tiszta és világos, csak az étrenddel kapcsolatban vannak kérdéseim. Nem szeretnék versenyszerûen testépíteni. Egy soványabb, szálkás test tökéletes lenne. a kezdõ átmozgató edzések után elkezdem a tömegnövelést, majd utána kezdenék szálkásodni. Ebben az esetben milyen étrendet, táplálékkiegészítõket stb javasoltok? Elõre is köszi a válaszokat! (ha hülyeséget kérdeztem, nyugodtan mondjátok meg csak kulturált módon ha kérhetem. végig olvastam minden létezõ oldalt, ezek után maradtak bennem ezek a kérdések)

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Vaxi
Az egyik kommentelõ írta:
Áh igen ,tényleg pont egy ilyen cikk kell a sok lusta ,kövér, kifogásokat keresõ magyar embereknek.

SeanJRRussel
B+!!!!!!! Hát mi a f*sz ez????
4-10 ig hatalmas nagy faszság.
4 Úgy faszság ahogy van,hát kinek folyt a nyála meg az orra edzés alatt,meg ki az a hülye aki tejet iszik elõtte???
5 Egyszer nem dugult még be a fülem,de akkor se értem hogy ez mért - dolog,nyelsz aztán ennyi,hatalmas valami.
6 No comment
7 No comment ,terhesen alap hogy elkerülöm az ilyen helyeket,nem csak a súlyok miatt de bárki bármikor meglökhet nekem jöhet véletlenül...
8 Idiótizmus legfelsõbb foka.
9 Oylan terembe kell járni ami közel van,aki meg csinálni akarja amúgy se érdekli a távolság
10 Edzés elõtt nem eszünk,ergo bár mit csinálsz nem fogod magad összehányni.Ha meg nagyon meghajtod magad és azért öklendezel az teljesen más tészta.

Úgy érzem hogy aki ezt írta egy dagadt nyomi lehet,mert hogy a 70% baromság amit leírt az tuti.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Aki ezt írta, annak ajánlom, hogy inkább maradjon otthon, üljön a fotelben nézze a tévét, egyen közben csipszet, meg igyon kólát. Szerintem is sokkal egészségesebb mint terembe járni. <#wow3>

Vaxi

csuszi
elo kell farasztani tarogatassal a mellet
szuperszettben, tarogatsz a padon kezivel utana rogton nyomsz fekve pihenes nelkul, ez van a youtube videomban is, evek ota igy nyomok, felesleges nyirni a testet egy bizonyos suly felett, raadasul serules utan idealis, mostanaban hogy jol felszerelt teremben edzek, expanderrel kombinalom. regen volt hogy triszetteztem, mostanaban mar lusta dog vagyok hozza, pedig gyilkos cucc 😊 teszem azt tarogatas, fekve utana vetkozo suly megint fekve. vagy expander, nyomas, fekvotamasz stb, vegtelen a variacio. vagy csak szuperszett fekvenyomas valami izolalt mellgyakorlat, peck deck, kezi tarogatas, stb
volt nincs vallproblema

MJ rulz Pink Team The Only One

Bírnék többel is fekve nyomni, de ízületi gyulladás volt a vállamban, aztán nagyon szúr bele meg zsibbad az egész, ha megerõltetem, annyi a gond :S

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

SeanJRRussel
Nem basztatni akarlak de ha te 100kg val nyomod csigán a trickót akko nem 80kg vel nyomnál fekve....Én 4 év után tolok max 70-80 al úgy hogy már érzem h szétszakad a könyököm.Nem irigy vagyok csak furcsállom.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

sapkafej
mi? hát pont hogy az a jó, hogy ezt gondolják. rohadjanak csak meg, ne legyen má' mindenki olyan jó mint én

György

Vaxi
néztem éppen a tegnapi flash-t, a Sára Gyuri szeminárium 2. részét, és így elgondolkodtam.. milyen szomorú, hogy ha ezt a videót levetítenénk egy átlag fogyózónak, egyébõl az jutna eszébe, hogy ez csak egy felfújt lufiember, nem ért ez semmihez, és jobban hinne a 90 napos hogyanlegyünkcukorbetegek fogyókúráknak és a "nõklapjás" elmebetegségeknek..
(egyébként hozzám hasonló tanoncoknak javaslom a régebbi szemináriumos flash-ek megtekintését is..)

Különc
Ha a ketyegõ huncutkodik, jobb nem + kakaót adni rá, egyébként sem ezektõl a csodaszerektõl fog múlni a MR. Olympia címed, szvsz hagyd rá, ha minden kötél szakad, én az adipokillt mondanám, de szerintem ne erõltesd ha nem vagy jól

Sickness
Hay
Lassan 2 hónapja megy nálam a diéta és most az utóbbi 1-2 hétben nagyon lelassult a folyamat. Páran mondták, hogy valami zsírégetõt kéne beszereznem csak nem vágom melyik lenne jó nekem, mivel a ketyegõm huncutkodik. Tehát magas a vérnyomásom és most szedek rá két gyógyszert. Ötletek? Tapasztalatok? Meg még annyit, hogy diéta alatt nektek szokott sokat fájni a fejetek? Mert nekem elég sûrûn fáj, pedig a vérnyomásom az rendben van.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

bakkerman
ma észrevettem valamit,két kezes oldalas tárogatásnál a 2. sorozat után szúr a derekam alsó rész. utána ez elmúlik,de akkor zavaró nagyon. egyenes háttal szoktam csinálni,nem görnyedve

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nekem eskü jólesett😄 Ha már felutaztam Gödrõl Vácra, akkor már vissza nem fordulok😛😊

franc0
Fogsz egy jól megtermett csajt, nyakadba veszed, és mehet a squat 😄

Vaxi
betegen nem edzünk!
én rábasztam, amikor betegen mentem le, 3 napig magas lázzal nyomtam az ágyat. az amúgy is gyenge immunrendszert még plusszba terheled, és még a hátbládot is rányomod 😄 én biztos ott döglöttem volna meg. 😄

Azoknak, akik betegen is le akarnak menni edzeni tudom ajánlani a Hot bloodot... kértem a pultos hölgytõl egy porciót és hatott... képes voltam lenyomni az edzést😄

Nem tudtok amúgy valami fasza kis edzést lábra amit meg lehet oldani úgy is, hogy nem megyek le a terembe? Sajnos nincs idõm még külön láb edzést is beiktatni, ezért úgy gondoltam hogy itthon kéne valamit össze okoskodni az udvaron, úgyis jó idõ van már.. Ötletek?

Igen. Nem hajlongok nem ugrálok közbe, haver kísér is úgyhogy nem is nagyon tudnám szabálytalanul csinálni.

Különc
Érzed is jól a tricepszed 100 kilónál?

Jelentem elértem életem elsõ 100-kilóval végzett gyakorlatát <#gonosz1>
Tricepsz letolás csigán rúddal, 7 ismétlés ment. Büszke vagyok magamra, az ilyenek nagyon tudnak motiválni 😊 Következõ a 80 kg-os fekve nyomás lesz, minimum 6 ismétléssel.. Sajnos a vállam nem nagyon akarja az igazságot mert szúrkál bele néha, de még ígyis nekem a legnagyobb a mellem a teremben a délelõtti társaságból 😄

<#taps>

franc0
Megjöttek a curlbro-k? 😊

bakkerman
strandgyúrós 😄DDDD figyelj,jön a jó idõ,valami kis bádit össze akarnak hozni a 14-15 éves faszagyerekek a nyárra,két fénykép között talán súlyzóznak is egy picit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mit csinált az az idióta?
Roger6
Nekem is teremben lévõ van, valami 5.000 éves objektum. <#zavart1> De valahogy jobban tart (úgy vettem észre), mint ezek az újabb fajta övek. Mindenesetre én is elgondolkodtam már egy saját öv beszerzésén, a nyár elején beszerzek egyet. <#nevetes1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
Én is így tapasztaltam, guggoláshoz is használom. Egyelõre a teremben használható övet, de venni fogok magamnak a jhónapban. Neked milyen van? 😊

Roger6
Igen használok, sokkal biztosabban húzok fel úgy.

Vaxi
off kérdés, de övet használsz felhúzáshoz? 😄

Roger6
Megéri???!!! Mit éri meg? Ez szerintem egy ALAP etikett, amit csak a parasztok nem tartanak be. Ne félj, a teremtulaj nem engedi ám csak úgy elmenni õket. Amikor jönnek ki az öltözõbõl, szépen rájuk szól: srácok, nem felejtettetek el valami? Nem. Dehogynem.<#ticking> Aztán már pakolnak is a fasza kis csilli-villi rövidujjú meg ékköves meg fasztuggya milyen felsõjükben. Idióták...<#szomoru2>

Különc
Megéri, sokszor ingyen ittam fehérjét a teremben mert a teremedzõnek vagy a tulajdonosnak segítettem elpakolni a súlyokat, mindenképpen megéri nem csak a "rossz" neveltetés miatt

jazzy
Elpakolják? Fura, lehet betegek