Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
De azt például nem is értem, hogy a faszba létezhetnek olyan emberek, akik nem pakolják el a súlyokat. Milyen anya szülte az ilyet??
A strandgyúrós nálam már egy szinttel feljebb van, õ viszonylag normálisan áll a dologhoz, akár még tippeket is szívesen fogad. Viszont õsszel és télen nem látod.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
- a súlyok elpakolását még csak elvbõl sem ismerik, biztos elfelejtik, honnan került a kezükbe
- gyakorlatokat valami olyan balfasz módon végzik, hogy sajnálat és szánalom helyett röhögõgörcs kap el
- nagyképû faszkalapok, akik (írtam már régebben) az edzõterem elõtt teljes menetfelszerelésben (kesztyû + öv meg minden) állnak, és ÜVÖLTÖZNEK egymással, hogy mekkora zsírkaraj buliban voltak tegnap, és mennyire szétbaszták az arcukat
- Te Józsi! Há ha én ki tudom nyomni asztat a izé 55 kilót, akkó te mé' nem? Gyóva, de te nem basztál egész éjjel! (színvonal)
- õk különben gyúrósoknak nevezik magukat - meg is mértem, mert heti kétszer jönnek, és mindig ugyanazt a 3 gyakorlatot végzik el 1,5 óra alatt, amibõl a munkavégzés 30 perc, a többi duma
- Törõdnek a testükkel?! Miafasz? Láttál te strandgyúróst lábazni? Max lábszõrteleníteni. Láb = tested fele.
- csilli-villi felsõkben járnak edzeni, szerintem még valami ékkõ is van a felsõjükben --> nem kicsit buzis (saját vélemény)
- étkezés = 0. Te Sanyesz! Mitetté ma-e? Két parízeres szendzsót, asztat is délután 3-kor, reggelire! - idióták
A standszezonig "kigyúrni" magad elég nagy feladat (tömegnövelés + diéta). 100%-os kaja és tápkieg mellett persze lehetséges, de õszintén, ezeknek mi a fasz köze van a kajáláshoz? Hát kb. mint nekem a homokóraépítéshez (NULLA 000000). Na meg a diéta... 6 után nem eszünk, ez a szint kábé.
Most mondhatod, hogy azért ennél értelmesebbek, de ez nem igaz. Aki értelmesebb, az nem most kezdi el az egészet, utánaolvas, rendszeresen lejár, tudatosan csinálja a dolgokat stb. Hát ez van.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.smart-bus.hu
Jön a strand szezon
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az Amerikai Egészségügyi Hivatal betiltotta a diétázást! Brit tudósok komoly tudományos bizonyítékai alapján eldöntötték, hogy mostantól tilos 6 után enni, és aki fogyni akar, kizárólag káposztaleves diétát alkalmazhat. A rendelet ellen vétõknek a Puruttya címû hetilap szerint K. Tünde mûvésznõ egy kolbászt dug a seggébe. Természetesen az Edzõ Válaszol rovatunkban mostantól semmit sem kell elolvasni és mi fogunk edzeni járni és diétázni a kedves olvasóink helyett.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Azért ez a cikk is odabasz 😄
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De azért nem tagadhatod a burkolt igazságtartalmát, még akkor sem, ha közhely. 😄DD
Étrendet látatlanban senki nem fog tudni neked készíteni. A lényeg, hogy igyekezz többször enni egy nap, mondjuk legalább 5-ször. Minden táplálkozás teljes legyen, szóval legyen benne fehérje, zsír és szénhidrát is.
Táplálék kiegészítõk közül pedig a multivitamin kötelezõ! C-vitamin, Ca+Mg mehet még pluszban, esetleg Omega3 és ízületvédõ is.
Fehérje: Egyetlen alkalommal érdemes szilárd kaja helyett fehérjét bevinni, méghozzá edzés után, szénhidráttal. a miértjét megtalálod az alapismeretekben.
György
Átolvastam mindenféle anyagot, alapismeretet, amit itt linkeltetek, mégis lenne pár kérdésem. 6 évig kosaraztam, majd pár éve befejeztem. Az akkoriban felszedett izommennyiségbõl nem sok maradt mára, plusz a kondim se az eget veri. A testépítésben mondhatni totál kezdõ vagyok. Az általatok ajánlott egyik oldalon találtam kezdõknek való edzéstervet, ami tiszta és világos, csak az étrenddel kapcsolatban vannak kérdéseim. Nem szeretnék versenyszerûen testépíteni. Egy soványabb, szálkás test tökéletes lenne. a kezdõ átmozgató edzések után elkezdem a tömegnövelést, majd utána kezdenék szálkásodni. Ebben az esetben milyen étrendet, táplálékkiegészítõket stb javasoltok? Elõre is köszi a válaszokat! (ha hülyeséget kérdeztem, nyugodtan mondjátok meg csak kulturált módon ha kérhetem. végig olvastam minden létezõ oldalt, ezek után maradtak bennem ezek a kérdések)
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Áh igen ,tényleg pont egy ilyen cikk kell a sok lusta ,kövér, kifogásokat keresõ magyar embereknek.
4-10 ig hatalmas nagy faszság.
4 Úgy faszság ahogy van,hát kinek folyt a nyála meg az orra edzés alatt,meg ki az a hülye aki tejet iszik elõtte???
5 Egyszer nem dugult még be a fülem,de akkor se értem hogy ez mért - dolog,nyelsz aztán ennyi,hatalmas valami.
6 No comment
7 No comment ,terhesen alap hogy elkerülöm az ilyen helyeket,nem csak a súlyok miatt de bárki bármikor meglökhet nekem jöhet véletlenül...
8 Idiótizmus legfelsõbb foka.
9 Oylan terembe kell járni ami közel van,aki meg csinálni akarja amúgy se érdekli a távolság
10 Edzés elõtt nem eszünk,ergo bár mit csinálsz nem fogod magad összehányni.Ha meg nagyon meghajtod magad és azért öklendezel az teljesen más tészta.
Úgy érzem hogy aki ezt írta egy dagadt nyomi lehet,mert hogy a 70% baromság amit leírt az tuti.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
szuperszettben, tarogatsz a padon kezivel utana rogton nyomsz fekve pihenes nelkul, ez van a youtube videomban is, evek ota igy nyomok, felesleges nyirni a testet egy bizonyos suly felett, raadasul serules utan idealis, mostanaban hogy jol felszerelt teremben edzek, expanderrel kombinalom. regen volt hogy triszetteztem, mostanaban mar lusta dog vagyok hozza, pedig gyilkos cucc 😊 teszem azt tarogatas, fekve utana vetkozo suly megint fekve. vagy expander, nyomas, fekvotamasz stb, vegtelen a variacio. vagy csak szuperszett fekvenyomas valami izolalt mellgyakorlat, peck deck, kezi tarogatas, stb
volt nincs vallproblema
MJ rulz Pink Team The Only One
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
György
(egyébként hozzám hasonló tanoncoknak javaslom a régebbi szemináriumos flash-ek megtekintését is..)
Lassan 2 hónapja megy nálam a diéta és most az utóbbi 1-2 hétben nagyon lelassult a folyamat. Páran mondták, hogy valami zsírégetõt kéne beszereznem csak nem vágom melyik lenne jó nekem, mivel a ketyegõm huncutkodik. Tehát magas a vérnyomásom és most szedek rá két gyógyszert. Ötletek? Tapasztalatok? Meg még annyit, hogy diéta alatt nektek szokott sokat fájni a fejetek? Mert nekem elég sûrûn fáj, pedig a vérnyomásom az rendben van.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
én rábasztam, amikor betegen mentem le, 3 napig magas lázzal nyomtam az ágyat. az amúgy is gyenge immunrendszert még plusszba terheled, és még a hátbládot is rányomod 😄 én biztos ott döglöttem volna meg. 😄
Tricepsz letolás csigán rúddal, 7 ismétlés ment. Büszke vagyok magamra, az ilyenek nagyon tudnak motiválni 😊 Következõ a 80 kg-os fekve nyomás lesz, minimum 6 ismétléssel.. Sajnos a vállam nem nagyon akarja az igazságot mert szúrkál bele néha, de még ígyis nekem a legnagyobb a mellem a teremben a délelõtti társaságból 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever