12316971501353788406.png
  • Roger6
    Szerintem a guggolás pont nem a súlyról szól. Persze lehet hülye vagyok. A precíz, szabályos kivitelezése a lényeg. Vörös Zoli is mondta, hogy nem baj, ha csak két 10 kilós tárcsát teszel rá, csak guggolj szabályosan, mélyre. És ha valaki 90-el nyom fekve, simán lehet 35-50-el guggolni, ezért nem kell gyengének titulálni. Nem beszélve ugye a régebbi sérülésekről, a lábát mindenkinek elrúgták/csúszták/törték akármi, ami miatt nem is kivitelezhető a nagy súlyos edzés. Én sem megyek 80-90 fölé, de szépen fokozatosan megyek felfele mindig, és az ismétlésszámok is nőnek már egy idő után. Teljesen elégedett vagyok vele.

Gyanítom amúgy aki 90-el nyom fekve, és most kezdett lábazni, az nem fogja sokáig csinálni, bele fog unni a lábazásba, főleg ha ilyen súlyokkal dolgozik. Nagyobbakkal meg nem tud.

"mármint mi értelme van 90 kilóval nyomni, ha különben gyenge vagy, mint a fing?" - ööö.... aki kinyom 90 kilót, az erős? Nekem 95 a max, és egyáltalán nem érzem erősnek magam a 85 kilómhoz. Sőt... Nincs is hozzá alkatom se sajnos.

Hát igen, a bicepszezéses sztori no comment.