12316971501353788406.png
  • KaBuTo666
    No, kipróbáltam a swolexet...Legalábbis szedem továbbra is, még el nem fogy.

Edzés előtt legelső alkalommal 6 szem, bedurranás nem történt meg viszont enyhén éreztem hogy jobban "regenerálódok" 30 másodperc - 2 perces pihenőknél, és edzés után se éreztem magam annyira elfáradtnak, másnap szintén nem éreztem annyira hogy edzés napon intenzív edzést csináltam volna. Adagot növeltem, következő edzésnél 8 db, majd 10 és végül 12. Az előbbi leírtak érvényesültek több db esetén, annyi változott hogy pl másnap a 10 db esetén már nem éreztem hogy előtte nap edzettem. 12 db-nál történt bedurranás.

Amire kitalálták a swolexet, arra jó - ám embertől függően az adag változhat mint az én esetemben. Én úgy döntöttem, hogy nekem pénzben nem éri meg 3x12 db-t szedni egy héten csak azért hogy másnap ne érezzem az előtte napi edzést. Nekem valahogy ez az érzés hiányzott, és nem is volt vele bajom - hiába végzek mellette fizikai munkát. A bedurranás meg a másik...nekem az se hiányzik. E nélkül is durrantam már be, akkor legyen úgy és kész.

Ami bajom van vele az a kapszula mérete. Akkora mint egy végbélkúp. :DD
    6-t is elég volt lenyeli, de mikor 12 db-t nyeltem a bedurranás érdekében. :DD
    Úgy vettem észre, ahhoz képest hogy mekkora a kapszula, félig van teli.
    Amúgy már van 200 db-os változatban is. FB-n biztos láttátok.