Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Háhááááá! Beindultak a strandgyúrósok, fuck yeah! Szétröhögtem magam edzésen, alig tudtam felhúzást csinálni, mert a tükörben mindig láttam valami hatalmas idiótát. <#hehe><#nezze> Viszont az elmúlt 1-2 hétben érkezett 2 srác is, akik elég komoly fizikummal, és izomzattal rendelkeznek. Na õk rendesen edzenek, minimális duma, szép gyakorlatok, a súlyokat meg hagyjuk, soha nem fogok még a földrõl sem annyit felemelni, amennyivel ezek fekvenyomtak. Ja! És ezek hülyék, hát elpakolják maguk után a tácsákat, nem úgy mint a nagymenõ fõiskolások! Tiszta hülyék...<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
n1 panzer
en ennel joval kisebb vagyok, gyanitom gyengebb es azt is gyanitom hogy top 10 ben se vagyok itt a forumon kulsoben.
azt azert mentsegemre felhozom, hogy joval oregebb vagyok annal hogy nagyon komolyan vegyem, joval regebben nyomom mint mas - evente, max fel evente kapok uj informaciot, mindig van uj a nap alatt, de azert tul sok uj dolgot nem tapasztalok, olvasok, max a tudasom nem valtom be. igaz nem is akarom, amit akarok azt elerem, es nem egyenlo az ide latogatok 99%nak celjaval. voltam 113 kg is, 150be fekve, 46.5os felkar, nem kell. most eppen 90korulre igyekszem, felkar 41 :) es nem is szeretnmek nagyobb lenni, se erosebb stb edzek, jol erzem magam oszt jo napot, alakul; ahoigy alaklul, lassan egek mint a gyertya, de legalabb 50 evig :)
ezzel nem mentegetozom, csak ideje kevesebbet adni a szavamra, vannak itt jobbak is elvtarsak :)

ugy latszik a fekvenyomas egyetemes baromsaga nemzetkozi, minden orszagban az edzok 70% inkabb nyom 130al es engedi le felig, mint edzene remndesen es durranna egy hatalmasat, fo az hogy elmondja a spanoknak hogy o geci kemeny, es hihetetlen, de viszonylag jo fizikumu, latszik ezer eve edzo emberek is vannak ilyen hulyek, en balga meg azon filozok, de fasza lenne egy hajlitott rud, hadd menjen lentebb a rud a mellemnel. a lapockamat mar igy is osszehuzom nyomas kozben, azzal is nyerek par centit melysegben... :)

MJ rulz Pink Team The Only One

kösz a válaszokat!
Vaxi
Kedves kretének! Kérlek ne vegyétek el az idõt tõlünk normális emberektõl! Máshol basszátok a kibaszott kurva anyátokat ne itt! Köszönöm szépen!

:DD:DDD:D:DDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
szalámi semmit, sonka esetleg kicsit, de ahhoz húsból kell lennie -> annyiba kerül kilóra, mint a csirke, de lehet, hogy még a marhát is eléri. vagy ott a hal.

Semmit nem érsz vele. Akkor már inkább túró.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

sapkafej
szar

György

dragon11
jól teszi, legyen boldog.:)

Egy érdekes kérdésem lenne. Nem mindig tudok csirkét enni. Milyen alternatíva, ha mondjuk eszem nyersen valamilyen szalámit, sonkát?
Leszedtem egy iszonyat jó programot ipadra... Fitness HD... a létezõ összes gyakorlat leírása, képekkel illusztrálva, videókkal magyarázva, meg van benne BMI számító, meg egyéb jópofaságok:) Szóval akinek van itoucha, iphoneja, vagy ipadja annak csak ajánlani tudom!:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SeanJRRussel
ez már rohadt régi.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vaxi
Hello! Sajnos gyerekkori rossz szokásom rabja vagyok, mégpedig, hogy megeszem a fikám..Éppen diétázok és a kérdésem az lenne, hogy nem nagy veszteség-e ha napi 2-3g fikát beviszek! Válaszod elõre is köszönöm! dikobraz
dehogy, egyél minél többet bátran. a seggedben nem turkálsz véletlenül?

Vaxi
hatalmas ember

Panzermeyer
"A legjobb kreatin a kreatin foszfát, mert a sejtben is az van: épp ellenkezõleg, a kreatin-foszfát a legrosszabb kreatin. A kratint azért kötik kémiailag monohidrát vagy foszfát (késõbbiekben etil-észter, alfa-ketoglutarát stb.) formába, hogy át tudjon haladni hatásosan az emésztõrendszeren. A "klasszikus" kreatinok között a monohidrát a legjobb."

mov ah,4ch int 21h end

jazzy
Ha valaki nem elég motivált és rinyál, hogy iskolában csak szendvicset tudok enni. (és nem látta humiariban)

http://www.youtube.com/v/JkxtlwX8LB0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
jazzy
Hajrá, grat :)
jazzy
Egy próbát mindenképp megér, ha bírja a regenerációt a mellizmod szerintem sima.
Tyler1
áá, low workerek vannak itt. errûû van szó

http://www.youtube.com/v/Z_dwzr1lw_g?fs=1&hl=en_GB

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

A foszfátot miért nem ajánlod?
Roger6
Érdekelne a véleményetek. Szóval eddig heti 3-4-szer jártam edzeni. Most úgy néz ki, hogy pár hónapig megengedhetem magamnak a heti 5 edzést. Fõ célom a mellizom növelése/formálása lenne.

Szóval a mellezést két részre bontanám. Hétfõn lenne fekvenyomás egyenes padon, tárogatás egyenes padon, nyomás egykezes súlyzóval egyenes padon, valami ilyen lenne az elsõ nap. A második mellezõs nap szinte ugyanez, csak mindent ferdepadon + lenne csigás keresztezés is.

Megéri így kettészedni ezt a mellezõs dolgot? Egy edzésre túl sok lenne ennyi gyakorlat (nekem) mellre, ráadásul ez idõben is rengeteget elvesz. Tehát hétfõ-csütörtök lenne melles nap kb.

Elõre is köszönöm a véleményeket!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Panzermeyer
Mehet, és inkább monohidrát.

mov ah,4ch int 21h end

inter94
köszönöm szépen :)

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Panzermeyer !
D-test+Tribulus kombóhoz kreatin monihidrát vagy foszfát mehet plusszba?
Panzermeyer
Helyesbítek!

Igazából a Dibeconzide B-Complex adatait nem is néztem meg, csupán a neve alapján tételeztem fel dolgokat. Ez a termék olyan röhelyes mennyiségben tartalmazza a B-vitaminokat, hogy a B-100 simán kenterbe veri. Szóval arra a kérdésre, hogy mégis melyiket, a B-100 a válasz. Viszont nyugodtan hozzácsaphatod a B-complexet is a dibeconzide miatt. Ha olvastad a tájékoztatóját ott leírja, hogy mire is jó ez a koenzim. Nem tudom, hogy a benne található mennyiség vajon elég-e, de nekem valami azt súgja, hogy nem. Ezért megkockáztatnám, hogy napi 3-4 szem mennyiségben enném a B-complexet. Az tuti, hogy az így extraként bevitt B-vitamintól nem fogsz hipervitaminozisban elpatkolni :D Biztos, ami biztos, fogyassz bõségesen folyadékot is.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Köszi fiúk :)

mov ah,4ch int 21h end

inter94
és ha választani kéne akkor inkább melyiket szednéd? a b100 vagy a b-complexet?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

iko
van egy ilyen kézi bizbasz. Tudom, hogy nem a legpontosabb de nekem viszonylag jól jelez és a tükör is visszaigazolja az értékeit. Hetente mérem és lejegyzem az adatokat. A száraz tömeget így ki tudom számolni és mivel mindig konstans adatot ad (+- 0,5kg) így szerintem használható a mûszer.
Pl a diéta kezdetén
86,5 kg 25 % tzs-t mért és most legutóbb 81,7 kg mellett 19,6%-ot
Az adatok szerint kb 72-72 kg-ra kéne lefogynom a kockahashoz. Ez igazolja az is, hogy tavalyi diétánál 69 kg mellett sem voltak annyira látható kockák mivel a tzs akkor 13% volt.
Persze azért a tükör a döntõ.

spam. sry

Roger6
Sry, Panzermeyer a név, rosszul írtam. Elnézést!

Roger6

Vaxi
gratu, kitartást! :))
tzs%-t hogy mérsz?

Vaxi
ejbazdmeg szép darab vagy :DDD
egyébként noob.hu-ra toljad a képeket, onnan látjuk is.

csuszi
<#eljen>

mas
van helyi zsiregetes, csak a sok kreten igy is hasazassal akar kockas hasat, hat meg ha el is ismernenk hogy van
de ezt nem ugy kell elkepzelni hogy jelentos, de egy volt versenyszeru kerekparos pl vagy akar egy hobbis aki leteker evi 2-5ezret az eletben nem lesz sose olyan kover laba, mint amilyen ;lenne amugy
vagy meg kell nezni szegeny mozgaskorlatozott emberkeket akik egesz nap toljak a "szekeret" akar marathonon akar csak siman, az osszesnek olyan karja van mint egy szalkas istennek, de akar meg pocakosak is
sorolhatnek meg szaz peldat, a lenyeg, hogy a nagyon regota uzott mozgas valtoztatja az adott terulet zsirmennyiseget, de ez nem ugy nez ki hogy az ipse hasaz vagy karoz mint az orult es onnan fogy, hanem az addigi zsirarany valtozik a mozgatott reszrol a tobbi fele, ennel egyszerubben nem megy a magyarazatom, ez a tapasztalatom magamon is, de akar a peldak altal is, vagy meg kell nezni kioregedett sportolokat, ott a pocak es a hasznalt tartomany pedig nem annyira zsiros stb

panzer te meg keress valami nyomi kepfeltoltot ocsem, nem tudlak kitenni a falra...

MJ rulz Pink Team The Only One

Meg próbáljon kézisúlyzóval nyomni, ne rúddal.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

dragon11
Köszönöm szépen a nevében is.:)

Panzermeyer
Hm... Arnold nem félt használni aszimmetrikus súlyzókat. Hátha segít. Egyébként meg valószínû, hogy a mellének egyik fele vagy az egyik karja gyengébb, ezért nem egyformán tolja a súlyt. Visszább kellene venni a súlyból, és azzal lassan kontrolláltan végezni a gyakorlatokat. Ti pedig közben korrigálhatnátok, ha látjátok, hogy rosszul csinálja.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Fenébe... hát ez nem jött össze :D

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Oké, kíváncsian várjuk :)

Mellesleg ez meg én vagyok, valamikor amikor tömegeltem és jó formában voltam. Nagyjából tavaly októberben. Aztán közbeszólt néhány betegség, és az egészet kidobhattam a kukába. Az idei nyaramat is tömegeléssel tölthetem, de sebaj, most bele fogok adni apait-anyait, edzésbe is, étkezésbe is, és meglepem magam egy kis legálisan elérhetõ tesztoszteron fokozó komboval. Széttépem azokat a k**** vasakat!

mov ah,4ch int 21h end

Szilikon! :D

www.smart-bus.hu

dragon11
skacok tudnátok abba segíteni, hogy haveromnak nem egyformán nõnek a mellei és hogy lehetne korrigálni?:S

Panzermeyer
A D-Test ígéretesnek tûnik azok alapján, amit olvastam, én inkább tribulust ennék hozzá, persze mindkettõt megfelelõ dózisban, és nem gyogyós gyerek módjára csak napi 1-1-et. És ezt mondjuk 6-8 hétig, majd 2-4 hét szünet, és újra.

De... Az az igazság, hogy a kérdéssel olyan felsõfokú hozzá nem értésrõl tettél tanúbizonyságot, szerintem inkább állj neki rendesen edzeni, az egész dolognak a hátterét tanulmányozni. Olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy melyiket egyed a három közül párban:
fehérjét, szõlõcukrot, vagy esszenciális zsírt. Amit felsoroltál teljesen más dolgokra valók. Befejezem még mielõtt nagyon kikelnék magamból <#whatever>

mov ah,4ch int 21h end

iko
diéta helyzetjelentés:
87 kg-val kezdtem február 22-én
most 81 kg vagyok és a heti 1 kg-t tartom.
Már érzem, hogy ez a diéta ütõsebb lesz. Le akarok menni 8% tzs-re amit valamikor júniusban elején érnék el (ha nem iktatok be szünetet). Majd tolok képet akkor. Legközelebb azért már tuti ésszel fogok majd tömegelni... Bár mondjuk eddig ezzel a módszerrel évi 5kg tömeget mindig sikerült hoznom a 3 év alatt.

spam. sry

Panzermeyer
Mivel a B-100 és a B-complex ugyanazt a célt szolgálja, a kettõt igazából nincs értelme együtt szedned. Ha elfogyott az egyik, majd folytatod a másikkal. De a kettõ közül bármelyiket eheted a Daily Vita-minhoz.

mov ah,4ch int 21h end

Sziasztok!
melyik párosítás lenne jobb?
Scitec-es D-test, Brutal Crea ATP, Biotech NortOX Therapy, ez a 3 közül....
inter94
Sziasztok! olcson hozzá tudtam jutni 3vitaminhoz
Daily Vita-min-scitec essentials
B-100-scitec essentials
Dibencozide B-complex-activlap
Szoval lehet egyszerre szedni ezeket?ha jol tudom a b-complex az étvágyra van...elég jol meg is jött az étvágyam..ti mit gondoltok ezekrõl?

Tyler1
fordított fogású fekvenyomást csinálja vki? érdekelne a technikája, elvileg jobban edzi a felsõ mellet, mint a ferdepad.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jó gyakorlat,de én is a vállam miatt nem tudnám csinálni. Persze akinek megy annak hajrá:)

Triathlon for life

Vaxi
hogy érthetõbb legyen: 03:45-tõl (itt folytatódik)
(mondja is a videóban egyébként, hogy a vállat nyírhatja, de nekem nem volt vele probléma)

Roger6
Én valahogy pont az ellenkezõjére emlékszem Bunny edzéstechnikai videóiból, és akkor mondta, hogy ha túl magasra eresztjük a súlyt, az szétcseszi a vállat. De ha úgy érzed jó, csináld csak.<#eljen>

MEdievil
Arról nem is beszélve hogy nyakra engedni a súlyt sem valami egészséges ha esetleg történne valami..

F

Vaxi
nem feltétlen. ezért kell kis súllyal csinálni. nemtom, nekem nem húzta a vállamat, elég jól tudtam koncentrálni a mellre. csak gondoltam megosztom, hátha érdekel valakit <#nevetes1>