Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
en ennel joval kisebb vagyok, gyanitom gyengebb es azt is gyanitom hogy top 10 ben se vagyok itt a forumon kulsoben.
azt azert mentsegemre felhozom, hogy joval oregebb vagyok annal hogy nagyon komolyan vegyem, joval regebben nyomom mint mas - evente, max fel evente kapok uj informaciot, mindig van uj a nap alatt, de azert tul sok uj dolgot nem tapasztalok, olvasok, max a tudasom nem valtom be. igaz nem is akarom, amit akarok azt elerem, es nem egyenlo az ide latogatok 99%nak celjaval. voltam 113 kg is, 150be fekve, 46.5os felkar, nem kell. most eppen 90korulre igyekszem, felkar 41 :) es nem is szeretnmek nagyobb lenni, se erosebb stb edzek, jol erzem magam oszt jo napot, alakul; ahoigy alaklul, lassan egek mint a gyertya, de legalabb 50 evig :)
ezzel nem mentegetozom, csak ideje kevesebbet adni a szavamra, vannak itt jobbak is elvtarsak :)
ugy latszik a fekvenyomas egyetemes baromsaga nemzetkozi, minden orszagban az edzok 70% inkabb nyom 130al es engedi le felig, mint edzene remndesen es durranna egy hatalmasat, fo az hogy elmondja a spanoknak hogy o geci kemeny, es hihetetlen, de viszonylag jo fizikumu, latszik ezer eve edzo emberek is vannak ilyen hulyek, en balga meg azon filozok, de fasza lenne egy hajlitott rud, hadd menjen lentebb a rud a mellemnel. a lapockamat mar igy is osszehuzom nyomas kozben, azzal is nyerek par centit melysegben... :)
MJ rulz Pink Team The Only One
:DD:DDD:D:DDD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
dehogy, egyél minél többet bátran. a seggedben nem turkálsz véletlenül?
mov ah,4ch int 21h end
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szóval a mellezést két részre bontanám. Hétfõn lenne fekvenyomás egyenes padon, tárogatás egyenes padon, nyomás egykezes súlyzóval egyenes padon, valami ilyen lenne az elsõ nap. A második mellezõs nap szinte ugyanez, csak mindent ferdepadon + lenne csigás keresztezés is.
Megéri így kettészedni ezt a mellezõs dolgot? Egy edzésre túl sok lenne ennyi gyakorlat (nekem) mellre, ráadásul ez idõben is rengeteget elvesz. Tehát hétfõ-csütörtök lenne melles nap kb.
Elõre is köszönöm a véleményeket!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
D-test+Tribulus kombóhoz kreatin monihidrát vagy foszfát mehet plusszba?
Igazából a Dibeconzide B-Complex adatait nem is néztem meg, csupán a neve alapján tételeztem fel dolgokat. Ez a termék olyan röhelyes mennyiségben tartalmazza a B-vitaminokat, hogy a B-100 simán kenterbe veri. Szóval arra a kérdésre, hogy mégis melyiket, a B-100 a válasz. Viszont nyugodtan hozzácsaphatod a B-complexet is a dibeconzide miatt. Ha olvastad a tájékoztatóját ott leírja, hogy mire is jó ez a koenzim. Nem tudom, hogy a benne található mennyiség vajon elég-e, de nekem valami azt súgja, hogy nem. Ezért megkockáztatnám, hogy napi 3-4 szem mennyiségben enném a B-complexet. Az tuti, hogy az így extraként bevitt B-vitamintól nem fogsz hipervitaminozisban elpatkolni :D Biztos, ami biztos, fogyassz bõségesen folyadékot is.
mov ah,4ch int 21h end
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Pl a diéta kezdetén
86,5 kg 25 % tzs-t mért és most legutóbb 81,7 kg mellett 19,6%-ot
Az adatok szerint kb 72-72 kg-ra kéne lefogynom a kockahashoz. Ez igazolja az is, hogy tavalyi diétánál 69 kg mellett sem voltak annyira látható kockák mivel a tzs akkor 13% volt.
Persze azért a tükör a döntõ.
spam. sry
tzs%-t hogy mérsz?
egyébként noob.hu-ra toljad a képeket, onnan látjuk is.
mas
van helyi zsiregetes, csak a sok kreten igy is hasazassal akar kockas hasat, hat meg ha el is ismernenk hogy van
de ezt nem ugy kell elkepzelni hogy jelentos, de egy volt versenyszeru kerekparos pl vagy akar egy hobbis aki leteker evi 2-5ezret az eletben nem lesz sose olyan kover laba, mint amilyen ;lenne amugy
vagy meg kell nezni szegeny mozgaskorlatozott emberkeket akik egesz nap toljak a "szekeret" akar marathonon akar csak siman, az osszesnek olyan karja van mint egy szalkas istennek, de akar meg pocakosak is
sorolhatnek meg szaz peldat, a lenyeg, hogy a nagyon regota uzott mozgas valtoztatja az adott terulet zsirmennyiseget, de ez nem ugy nez ki hogy az ipse hasaz vagy karoz mint az orult es onnan fogy, hanem az addigi zsirarany valtozik a mozgatott reszrol a tobbi fele, ennel egyszerubben nem megy a magyarazatom, ez a tapasztalatom magamon is, de akar a peldak altal is, vagy meg kell nezni kioregedett sportolokat, ott a pocak es a hasznalt tartomany pedig nem annyira zsiros stb
panzer te meg keress valami nyomi kepfeltoltot ocsem, nem tudlak kitenni a falra...
MJ rulz Pink Team The Only One
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
mov ah,4ch int 21h end
Mellesleg ez meg én vagyok, valamikor amikor tömegeltem és jó formában voltam. Nagyjából tavaly októberben. Aztán közbeszólt néhány betegség, és az egészet kidobhattam a kukába. Az idei nyaramat is tömegeléssel tölthetem, de sebaj, most bele fogok adni apait-anyait, edzésbe is, étkezésbe is, és meglepem magam egy kis legálisan elérhetõ tesztoszteron fokozó komboval. Széttépem azokat a k**** vasakat!
mov ah,4ch int 21h end
www.smart-bus.hu
De... Az az igazság, hogy a kérdéssel olyan felsõfokú hozzá nem értésrõl tettél tanúbizonyságot, szerintem inkább állj neki rendesen edzeni, az egész dolognak a hátterét tanulmányozni. Olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy melyiket egyed a három közül párban:
fehérjét, szõlõcukrot, vagy esszenciális zsírt. Amit felsoroltál teljesen más dolgokra valók. Befejezem még mielõtt nagyon kikelnék magamból <#whatever>#whatever>
mov ah,4ch int 21h end
87 kg-val kezdtem február 22-én
most 81 kg vagyok és a heti 1 kg-t tartom.
Már érzem, hogy ez a diéta ütõsebb lesz. Le akarok menni 8% tzs-re amit valamikor júniusban elején érnék el (ha nem iktatok be szünetet). Majd tolok képet akkor. Legközelebb azért már tuti ésszel fogok majd tömegelni... Bár mondjuk eddig ezzel a módszerrel évi 5kg tömeget mindig sikerült hoznom a 3 év alatt.
spam. sry
mov ah,4ch int 21h end
melyik párosítás lenne jobb?
Scitec-es D-test, Brutal Crea ATP, Biotech NortOX Therapy, ez a 3 közül....
Daily Vita-min-scitec essentials
B-100-scitec essentials
Dibencozide B-complex-activlap
Szoval lehet egyszerre szedni ezeket?ha jol tudom a b-complex az étvágyra van...elég jol meg is jött az étvágyam..ti mit gondoltok ezekrõl?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Triathlon for life
(mondja is a videóban egyébként, hogy a vállat nyírhatja, de nekem nem volt vele probléma)
F