-
Én valahogy nem hiszek az ilyenekben: "- jelentős méret és erőnövekedést hoz". Értem, hagyjam a faszba a kajálást majd ez a semmiből csinál izmot. Világos.
Na ez az, ez igen: "Eljött az idő, amikor egy 30 napos ciklus alatt 4,5-5,5kg tiszta izomtömeg gyarapodás is veszélytelenül elérhető!"- Áháááá! 30 nap alatt 5,5 kg TISZTA IZOMTÖMEG gyarapodás. A hülye, idióta, egyegyügyű testépítők meg a TISZTA IZOMTÖMEGért éveket dolgoznak. Áhh, tiszta hülyék... Ez a szar ez igen, ez aztán ja...
Miért akarsz ilyen szarokat fogyasztani? Nem értem. Elhiszem, hogy nincs semmi mellékhatása (ha tényleg nincs), de miért nem költöd minőségibb proteinre a pénzed? Hagyd a faszba ezeket.
Bazmeg, ezt olvassátok el, egyik kommentelő:
"Nem hittem volna hogy tud még valami ami legális újat mutatni, pedig DE! Ezekkel az Amcsi tápkieg.-ekkel főleg az LG Sciences termékeivel + Musclemeds-el maximálisan elégedett vagyok!
A Szájteket, bájoteket, pówertreket (sz.r+jó olcsó) meg szedjék a pu.cik! Évekig szedtem kilószámra ezeket az ocsmányságokat, (eredménytelenül) már bánom!
Véleményem szerint többet értek ha megtoltok a drágább cuccokal 4-5hónapot mint az ocsmányokkal egy évet. "
De látom berto17, te már oda is írtál, szóval mit vársz tőlünk, ha ott ilyen okos emberek vannak, akik egy Scitec-től vagy BioTech-től nem tudnak nőni? Érdekes, én ha csak kajálok, akkor is növök minden hónapban.