12316971501353788406.png
  • KaBuTo666
    Nem érdemes ezeket a testtömegnövelőket megvenni, sokkal olcsóbb megoldással és ugyan olyan hatással eltudod érni ezt csak jól kell kombinálni a tápl. kiegeket:szőlőcukor
    Amúgy is az ilyen testtömegnövelő tápl. kieg.-ben 50%-a finomított fehér cukor és ezt eladják dupla áron akár. Egyszerű a dolog...edzés után fehérjeturmixba raksz ilyen dextrózt, 0,5g/testsúlykilogramm. Csak egy lehetőséget írtam, máshogy is lehet csinálni, amúgy mikor kezdtem a kondizást én is testtömegnövelő tápl. kieg.-et szedtem és meg is dobott + az edzés is. De az azért érdekes hogy ha még életedben nem edzettél konditeremben, és 71-72 kg voltál és a megfelelő edzéssel (gondolom én hogy nem csak fekve-nyomásért jársz kondiba vagy aludni) akkor azért az elején izomban kellene egy két kilót felszedni...lehet az edzéssel nem stimmel már valami? Pl az is kérdéses hogy milyen edzésed van...mert nálam a cél a testtömegnövelés, izomtömegnövelés. De lehet genetika is...te tudod miket művelsz, és a kajázás is alap, nem hiába az a nevük hogy táplálék KIEGÉSZÍTŐK nem pedig helyettesítők.