Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
jaPPán, eeerópa? 😄

na, pontosan leírtad a fogalmát! 😄
nem az az egészségnáci, aki úgy csinálja, hanem aki, ha felmerül a téma, egybõl ráugrik és csak mondja és mondja, és nem érdekli, hogy mások segghülyék, úgyse értik meg/leszarják, mert nem azt hallják amit hallani akarnak

én pl már eljutottam az egészségnáci szintrõl oda, hogyha valaki szóbahoz valami ezzel kapcsolatos témát, szó nélkül otthagyom a picsába, vagy csak megkérem, hogy ne fárasszon vele, úgyis hülye, az is marad

csuszi mondta jól, majd ha fizetnek érte, akkor fogom õket gyõzködni az igazságról

György

Roger6
Amikor azt mondják a környezetemben, hogy pappír, kijavítom papír. Grammar nazi? Nem, általános iskolás tananyag. Na ezért kéne bevezetni a kajálást is. És nem idegesítene ha simán nem értenének hozzá, de amikor elkezdik megmagyarázni a hülyeséget, azon akadok ki. Ha csak simán nem tudná, nem lenne gond, de még neki áll feljebb. Ennyi.
Egészségnáci én? Hosszú hétvégén 4-szer rúgtam be, alig kajáltam, ennyit az egészségnáciságról. De tudom hogy kell diétázni, hogy kell tömeget növelni, fejben vannak legalább az ALAP dolgok, ez semmi náciság, öreg!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

franc0
Ja a másik, hogy hova a tökömbe raknak ezek édesítõt??? Kávéba is mi a fasznak bármi is egy kis tejen kívül?
Mióta egészségnáci lettem, azt se tudom hol a sótartó és a cukortartó. Édesítõt meg életemben nem vettem még...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
A felnõttek 90%-a idióta és nem nyitott az új információkra. Ignorance is bliss.
Én már nagyjából tudom kontrollálni a dühömet, de 2 dologtól még mindig feltódul az agyamba a szar:
- ha fogyni akarsz hasról, csinálj felülést (aka helyi zsírégetés)
- akkor lesz kocka hasad, ha sok felülést csinálsz

Amúgy egyetértek abban, hogy kellene az egészséges táplálkozást és az emberi test mûködését részletesen oktatni, de ugyanezt el lehetne mondani a pénzügyekre és még hatezer másik dologra. Nincs rá idõ. Elkerülhetetlen, hogy az emberek jó része hülye legyen, mint a segg. Ha belegondolsz, ez a képzettebbeknek érdeke, szal végülis örülök.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

sapkafej
de figyelj már, az lehet hogy õk hülyék, de te meg a tökéletes egészségnáciként viselkedsz, ami sokkal idegesítõbb tud lenni. én is ilyen voltam, de rájöttem, hogy mit izgat engem, ki hogy szopatja saját magát?

György

Roger6
Deeee... Érted, én azon baszom fel magam, hogy nem tudják alátámasztani az igazukat, de mondják. Amikor meg kontrázok, hogy bazmeg ez aszpartám mentes, szacharin alapú, akkor meg csak nyelnek egyet, és ennyit mondanak: mér, az nem káros? Na itt az a szint, amikor nem beszélek tovább, csak megfordulok (erre azt hiszik, õk nyertek). És amikor azt mondom, hogy ha tehetném általános iskolába bevezetnék egy egészséges táplálkozás órát, akkor meg csak röhögnek. Hát igen, és az a kemény, hogy ez egy szellemi foglalkoztatású cég, nem parasztok vannak itt, de hát magyarban ez az átlag. Hihetetlen. Annyira sötétek...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ha a teremben elhangzó hülyeségekre az ember reagálna, akkor nem maradna egy perc sem edzésre! 😄

www.smart-bus.hu

Hát igen sajnos mindenhol vannak nyomorékok, a teremben a múltkor valaki tejjel itta a hát bládot, de meg se szólaltam inkább. Az olyan 30-40éves madarakról nem is beszélve, akiknek fingjuk sincs semmirõl, én 20 évesen többet nyomok fekve mint õk, a "komoly" sportolók, és ilyeneket beszéltek múltkor pl hogy "100 szem dana miaz hát vitamin..a winit a gyerekeknek találták ki gyógyszer ne azt szedd az semmit nem ér olyan mint egy c vitamin" és hasonló okfejtések, nagyon nehezen állja meg az ember hogy ne orditson rá valamelyikre, hogy NYOMORÉK VAGY BAZMEG.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ha megduplázod a hambi adagot, akkor a strandszezonra meglesz amire vágysz! 😄

www.smart-bus.hu

Roger6
Ha köhögsz és görcsölteted a vádlid, akkor akár pár óra alatt.<#idiota>

Vaxi
bunkó lufiemberek vagytok, inkább erre válaszoljatok. napi egyszer eszem, általában a mekdonálcban. megnéztem a papíron, a sajtburgerben 2 gramm fehérje van, vettem kreatint is, és csinálom a 90 napos diétát. mennyi idõ mire úgy nézek ki mint bredpit?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

jazzy
Az a baj, hogy túl naív vagy. Az édesítõ pont azért ártalmas, amiért a táplálékkiegészítõ is. A nagy cégek ezeket reklámozzák, hogy ettõl fogysz, illetve nõni fogsz, viszont belecsempészik a gyilkos szteroidjaikat és különleges módszerrel kifejlesztett direkt károsító anyagaikat és áron alul eladják neked hogy aztán átvegyék a világuralmat!!!!!!!!!!!4444444444
Neked? Az kizárt! Te olyan nyugodt és türelmes szoktál lenni! <#vigyor5>

www.smart-bus.hu

Roger6
Bazmeg, na összeállt a két nõ ellenem, nem értek semmihez. Már a edesítõ is ártalmas és a cukor jó. Oké bazmeg. És dumálnak a konyhában. Na figyelj, mondom a felállást, ezen beszarsz: két 80 kilós csaj, és egy 180 centis, 52 kilós gyerek. Ja, és persze mindenrõl a genetika tehet, úgyhogy midenki mindent ehet. Érted? Én mindjárt felpofozom az összeset. De felb...ták az agyam!

oliwwer
Ezeken olyan jó röhögök mindig 😄 Multkor filmetnéztünk koliban, megszólal az egyik csaj; "jaj már ilyen késõ van én meg csokit eszem".
<#szomoru2> Átérzem a keserûséged, én egy éve próbálom elmagyarázni egy ismerõsömnek, hogy a piritóskenyér ugyan úgy hízlal mint a sima.. <#falbav>

Roger6
Fogyókúrázik egy csaj nálunk, megkérdezte, hogy van-e zsemlém. Mondom nincs, csak kenyerem. Azt mondja az nem jó, mert csak zsemlét ehet, kenyeret nem. Mivan?!

Roger6
Errõl van szó! <#eljen>

bakkerman
még anno engem is kioktattatok itt,hálistennek én eléggé utánaolvastam a dolgoknak,és már másfél hónapja van étrendem,és edzésem is 😊 én amit eddig tapasztaltam a hízáson kívül az az,hogy sokkal jobban alszok,és többet,meg úgy alapjáraton is erõsebbnek érzem magam,fittebbnek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Vaxi
Érdemes megnézni a mostani flash-t. Nem lenne rossz, ha gyakrabban lennének ilyen elõadások, vagy akár edzésbemutatók 😊 remélem egyszer lesz a közelben is, és eljutok egy ilyenre 😄

jazzy
A pózolás odabasz 😄 Ez is csak bicepszezni meg hátazni tanult meg
Vaxi
Ezen a linken kezd el olvasni az elejétõl a végéig, sok dolgot meg fogsz érteni 😊

Oké, akkor elõször kajával kapcsolatban tájékozódom, aztán utána tápkieg. Köszi srácok a segítséget!
Közben végezhetsz jó kis szabadtéri gumi medencés edzéseket, hogy keméy legyél.

Roger6
Figyi, 3-ból 3-an azt mondjuk, hogy alapismereteket olvasd el, ott a kaja részt is. Tényleg tedd meg. Vagy végülis jobb kérdés, mintha az lett volna, hogy mivel szúrd magad egy hét edzés után, de azt fogd fel, hogy az év világon semmi értelme nincs fehérjét meg tömegnövelõt fogyasztani az elején. Persze, elhiszem hogy szép zöld a doboza, meg hát szkálytekk - lehet arcozni a haveroknak milyen csilli-villi a logója, csak hát ezen kívül nem lesz más hatással a testedre. No mindegy.

Roger6
Majd ha rendesen megy a kajálás, akkor fehérje. Amíg nem megy rendesen, akár két kanál homok is ihatsz vízzel, ugyanannyi hatása lesz, mint a fehérjének/tömegnövelõnek kaja nélkül = semmi.

Kaja (majd) megy rendesen, mellette tömegnövelõt javasolsz, vagy fehérjét? Mert ahány emberrel beszéltem, mindenki mást mondott...
Vaxi
jólvan, hagyd a picsába az alapismereteket, szedheted a jumbot nyugodtan, megrendelni itt tudod.

Olvasd el az alapismereteket, addig senki nem fog normális választ adni neked.

Nem olvastad el rendesen, amíg suliba vagyok 4-ig, addig eszem jobb híján 4 szendvicset. Utána azért eszem mást is, de inkább csak gyümölcsöket, joghurtokat, húst kb hétfõ-szerda-szombat-vasárnap eszem.
Vaxi
a jumbo nagyon jó, és ne szedjél semmit, amíg 4-5 szendvicset eszel és heti 2x húst. és kérlek olvasd el az alapismereteket. 😊

Vaxi
ideget szúrtál 😄

köszi, de én most konkrétan arra voltam kíváncsi, hogy mi a véleményetek errõl a tömegnövelõrõl, illetve tömegnövelõt szedjek-e.

Elég rendszertelen, délután 4-ig 4-5 szendvics. És kb minden 3.nap eszek húst. Szóval elég kicsi a fehérjebevitelem.
Roger6
Kajálás?

Hali!

189cm 73 kg vagyok. Konditerembe tömegnövelõ szedését ajánlják. Errõl mi a véleményetek/tapasztalatotok? http://www.scitec.hu/product.php?ver=1&name=scitec_jumbo

Elõre is köszi a segítséget!
Panzermeyer
Nekem egyikkel sincs semmi problémám, de egyelõre kár volna a banneres csajt bántani.

mov ah,4ch int 21h end

nincs mit!ezért élek hogy másoknak segítsek <#vigyor1>
bakkerman
köszönöm,hogy tudattad velem,hogy önértékelési zavarom van.

dragon11
rá 2x is😄

jazzy
Annyira azért nem is jó, a banneresre már igen 😄
a hiba benned van...(egész biztosan önértékelési zavar) és még szerencse hogy senkit nem érdekel NEKED mi izmos meg mi nem. élõben látnál ilyen csajt rohannál a budiba brét verni.
bakkerman
nekem õ már izmosnak számít

jazzy
Ez a nõ nem izmos.
SeanJRRussel
A fekvõs kiscsaj a nyerõ.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Sztem is jobb a fekvõs kiscsaj 😄

dragon11
azt mondtam jónõ 😄
a bannerba levõ csaj nem izompacsirta hanem enyhén fitness csaj aki nem csak jól néz ki, hanem még aranyos is.😄😄

Különc
Kifejezetten szépnek találtam õt, a honlapján a glamour, too hot és az art képek alatt, de mióta rövid haja van csak úgy tudom nézni, ha letekerem a nyakáig a gördítõsávot

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
ha õ izmos, akkor mit szólsz a Kellner Suzy-hoz? 😄
egyébként mint nõ, nekem sem jönnek be az izmos hölgyek, de mint sportolók kurvára max respect nekik.
ám ez a csaj legfeljebb fitness kategóriás 😊