12316971501353788406.png
  • Roman
    húú de rég jártam itt.. bár nem testépítek má'. Helyette edzek mint a hülye. Főleg mióta van TRX-húzódzkodó itthon.. Heti 7 edzés volt szorgalmi időszakban, mostanság sokszor napi 2. :-S Jó kimerült vagyok, de már mindegy, anyagiasság. Befizettem azt a rhoadt bérletet, aztán inkább lejárok, annak ellenére, hogy kifejezetten reggel edzek éhgyomorra 1.5-2 órát, TRX-el meg saját testsúllyal.

Ált. Úgy néz ki, hogy naponta 150-200 húzódzkodás, TRX-es evezések, fekvőtámaszok, lábhajlítások, archoz húzás és egyéb rotátorköpeny gyakszik, alsótestre meg saját testsúlyos guggolások és kitörések, naponta kb. 500-600 ismétlésre.

Korábban kizárólag alasony ismétlésre guggoltam (2-3 ismétlés felé soha nem mentem, még rúddal se :)) így ez elég kellemes érzéseket kelt.

Jó lenne kicsit pihenni második félév előtt, mert elég durva lesz, bár az első félévet (DE-OEC, II. évf) nagyon könnyűnek találtam így visszagondolva. De megkockáztatom, ha nem edzenék rendszeresen, lófaszt nem értem volna el...

Szóval ahogy korábban istenítettem a testépítést, most ez kicsit megváltozott: MINDEGY, HOGY MI, CSAK SPORT LEGYEN ÉS ADJON ÖRÖMET... :o)

Kedvenc oldalam továbbra is a T-nation, de szigorúan csak a norm. arcok és fórumok, a biotest-féle reklámőrületbe BELEHALOK. Komolyan, az olyan cégeket be kéne tiltani... :o)