12316971501353788406.png
  • KaBuTo666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első mondatot szerintem te se gondoltad komolyan, mert mint írtam csak egy részlet töredékét írtam le, most írhatnák 2 A4es oldalt amiben az is szerepelne hogy miért ne dohányozz. Az alkohol mértékelt mennyiségben egészséges mielőtt azzal akarsz benyilvánítani engem a topikban hogy ami szép és jó azt ne tedd by Doomista...Mivel a topik nem a dohányról szólt éppen akkor, hanem pont a tápl. kiegekről, amik szintetikus vitaminokat tartalmaznak, ezért csak ebben a témában engedtem el kicsit magam (de már bánom is), szóval gondold át olvasd el mit írtam, mielőtt csak szimplán felszökött vérnyomással rontasz nekem.

A fiatalokat a saját szüleiknek kellene tanítania, de mivel sikerült eljutni a világnak oda, hogy már 10 évesen dohányoznak, a szülők dohányoznak és nem is szabnak meg egy határ a saját gyerekeiknek, már szinte barátként nem szülőkként viselkednek, a suliban ez a menő, vagy mert a suli olyan stresszes hogy a dohány azaz a nikotin segít ebben egy szintig, így sok értelmét nem látnám hogy most pont e témában kezdjek el ide karattyolni. Csak szólnék neked, hogy az ország tesz lépéseket ez ügyben, elég alap szintűen mint például a dohányzást témában bejön valaki majd letol egy videót a tévében az osztálynak, mert akik ott helyben tudják hogy dohányoznak, csak röhögnek a leghátsó padban. Hogy miért? Mert le sem szarják az egészet mivel addig őket se érdekli míg nem fogják 30 év múlva annyira érezni a dohány keltette tüneteket, hogy azt mondják, ELISMERJÉK...: bánom hogy fiatalon elkezdtem dohányozni, és hogy nem szoktam le róla minél előbb.
    "már levegőt is alig kapok". oxigénmaszk rulez.
    Ez a helyzet a szintetikus vitaminoknál is...nem most fogod érezni, nem 2 év múlva, és az orvosok se fogjak rájönni arra hogy ez miatt lettél cukorbeteg. Mert ugye akiken tesztelték ezeket, állatokon vagy talán embereken is, csak pár hónapig, vagy hetekig csinálták, nem 10-30 évig etették velük, ezért is lett forgalomba véve, meg manapság sok minden a pénzről szól mint már írtam, lefizetik a nagy fejeseket és ki is van adva az elvileg 100%ban biztonságos termék.
    Ezt tapasztalatból írom (nem saját). Szóval ha tudsz jobbat ami segítene abban hogy ne legyen ennyi dohányzó ember, hajrá! Mert nem így kellene, hanem úgy hogy bezáratni a dohány gyárakat de gondolom erre te sem vagy képest mint ahogy én se, és ha jobban belegondolunk - HA be is zárna az összes dohány gyár, ugyan úgy elkezdene a dohány is terjedni mint a drog...azaz kisebb laborokban előállítanák, és jó drágán eladják mint a drogot. Ez már el van cseszve, maga az ember teszi tönkre magát és nem egy aszteroida... (Mielőtt félreértés történne, NINCS bajom a dohányosokkal, csak sikerült az úri embernek eltérnie a témától én meg követem de nem biztos hogy érdemes volt mindezt leírnom).