Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én porul jártam <#idiota>#idiota><#kacsint>#kacsint>
De ez a recept is jó lehet , egyszer meg csinálom majd !
Bár szerintem ha sokat csinálsz , nem biztos hogy minden összetevõ arányosan keveredik el , ezért annyit kell csinálni
Amennyit egy szere , megeszel egy nap <#whatever>#whatever> szerintem <#finom>#finom>
majd teszek képet <#gonosz1>#gonosz1>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A Barnarizsbe van magnézium meg sokkal egészségesebb, de ha fehéret eszel se lesz gáz.. sztem.
hajrá
"Sokak szerint a gyógyszergyárak lobbija áll az ügy hátterében, melyeknek sérti az ületi érdekeit, hogy rengeteg hatóanyag recept nélkül, teljesen szabadon, a gyógyszertári ár töredékéért hozzáférhetõ a kiegészítõk piacán."
Nem lennék meglepve. Néztétek a vitamin készítmények árait? Azt hittem összeszarom magam, nem tudom melyik volt már, 40 darab vitamin 3600 forint, aminek vitamintartalma töredéke még a daily vitaminnak is.
2 nap laza 1-2 órányi tekerés 1 nap intenzív.Kaja rendbe van.
Hatszori étkezés,semmi csalás.Szigorúan szálkásítás a cél.Csirke olíva olajban,rízs,zöldségek minden ki van mérve.
Viszont nagyon írják,hogy ilyenkor a barna rízs az ajánlatos a fehér helyett.Pedig már kezdem megszeretni.Szerintetek?<#vigyor>#vigyor>
holnap csinálok is belõle 😊) jöhetnek még ilyen receptek egyébként 😄
képek faszák<#eljen>#eljen>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szóval: "kardió pont nem érdekel tömegnövelésre."
Magyarázat: engem kurvára nem érdekel a kardió. Ismétlem: engem. Tõlem aztán nyugodtan futkározhattok azon a padon, engem nem zavar, meg írhatja ezer lap is, hogy az aztán nagyon fontos, akkor sem fogok nekiállni. Ha kardiózni akarok, elõveszem a cangámat, aztán lenyomok pár km-t a levegõn, de hogy én teremben futkározzak meg ilyenek, az ki van zárva.
Remélem így már átjött.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyre azon járt az agyam, hogy miként tudnám más formában elfogyasztani a munkahelyemen a fehérjeturmix + 100 g zabpehely kombómat, olyankor amikor nem tudok az iroda közelébe vergõdni a sok munka miatt, és épp ezerrel melózom, vagy útban vagyok valahová. A megoldás kézenfekvõnek tûnt, hogy valamilyen szeletet kell belõle gyúrnom, úgyhogy beleástam magam a házi készítésû müzliszeletek rejtelmeibe.
Amire szükség lesz:
- 3 adag fehérjepor (a kellõ mennyiségû vízzel)
- 300 g zabpehely (én hántolttal csináltam)
- 3 maroknyi mazsola (lehet több is)
- 3 nagy kanál méz (aki édesszájú, annak több kell)
- 1 dl olaj (én olivát használtam)
- kókuszreszelék
- egy nagy tál
- egy közepes méretû tepsi
- sütõpapír
Elkészítés módja:
A mazsolára langyos vizet engedünk, és olyan jó 20 percig áztatjuk, hogy megszívja magát. Közben elkészítjük a fehérjeturmixot. A kész fehérjeturmixot kiöntjük a tálba. Fogjuk a mézet, beletesszük és szépen elkevergetjük. Ezidõ alatt már kb megpuhult a mazsola is, úgyhogy leönthetjük róla a vizet, és beleszórjuk azt is a tálba. Hozzáadunk 100 g zabot és alaposan elkeverjük. Ezt megcsináljuk még kétszer. Hozzáadjuk az egy dl olajat is és azt is alaposan elkeverjük. Ez a massza még valószínûleg nem lesz elég sûrû, nagyon vizes, úgyhogy a keményebbé tételét kókuszreszelékkel oldjuk meg. Behintjük a tetejét, majd szépen elkeverjük. Ezt egészen addig ismételjük, amíg jó sûrû nem lesz a massza, vagyis megáll már benne a kanál, és a kanállal kavart hepehupák megmaradnak. Én elég sok kókuszreszeléket használtam el, mire elég sûrû lett.
A sütõpapírt belevágjuk a tepsibe, és belekaparjuk a masszát, majd egyenletesre igazgatjuk. Ezt követõen betesszük a sütõbe. Én 130 fokon sütöttem 40 percig, amikor úgy gondoltam, hogy nem adok már neki több idõt, lesz amilyen lesz. Mivel a massza mindenkinél más sûrûségû lehet, én azt mondom, hogy 25 perc után érdemes odafigyelni rá, hogy miként alakul a sorsa. A sütést követõen tegyük ki hûlni. Ha kihûlt, felvághatjuk szeletekre.
Mivel a fent leírt fehérje és zabpehely nekem 3 kajálást jelent, ezért elosztottam háromba az egészet, majd még azokat vágtam még 3 kisebb szeletre. Jelentem: a második szeletnél úgy éreztem, hogy tele vagyok. Gyorsabban megeszem, mint a fehérje + zab turmixomat? Nem... Viszont a kísérletezés által kaptam egy viszonylag finom, természetes alapokból álló testépítõ sütit.
Ha lett volna, én raktam volna bele még különféle magvakat, úgymint tökmag, napraforgó, mogyoró, stb. Esetleg még egyéb aszalt gyümölcsöket is.
mov ah,4ch int 21h end
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Triathlon for life
Én azt mondanám, hogy az eredeti aerob edzés a régi, de jól bevált zsírégetõ módszer.. szal irány kocogni, aztán még állóképesség is lesz.=)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kérdés az, hogy szerintetek ez kevés izomveszteséggel zajlana le, illetve hogy jobban mûködne-e, mint a hagyományos aerob-edzés.
kösz
éves elektromos gitárom a legértékesebb elektronikai cuccom a lakásban. <#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota> De tegnap végre 86 kiló voltam gecccóóóóó! Most egészen elégedett vagyok, mondjuk a kockák el is tûntek a hasamról, de pont nem érdekel jelenleg.
eszemben sincs újra képet felrakni 😛
hudolololol??????????
mi a f.nak hazudnék?
A mostanit októberben vagy novemberben vettem és semmi gond vele nagyon masszív szerkezet, 80 kilõ körül simán bírja, most gondolkozom még tépõzáras súlyok felrakásán.
Mondjuk 110 kilóig írják, lehet azoknak probléma én szerencsére nem vagyok annyi.
én biztos nem hipermarketben vennék ilyen cuccokat.

A kockák a hasadon két dolog teljesülése esetén fognak látszani feszítés nélkül is. 1) megfelelõen alacsony testzsír 2) kellõképpen nagy hasizmok
Hogy ez miként érhetõ el? Diéta + Aerob, és a hasizom megfelelõ edzése. Ha mindenféle nehézség nélkül csinálsz skorpiót, meg jumanjit, akkor nem hiszem, hogy problémát okozna neked valamilyen extrémen nehéz hasizomgyakorlat. A lényeg, hogy addig csináld, amíg már ég, és még utána amennyi megy 😊 A has könnyen regenerálódik, van aki naponta edzi.
mov ah,4ch int 21h end
Ez meg nem semmi:
spam. sry
De szeptembertõl ez eléggé vissza fog esni... viszont akkor remélhetõleg már nem is lesz ekkora szükségem az aerobra
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mint írták heti 3-4 edzés bõven elég, én 3 súlyzós és 2-3(azért 2-3 mert néha hétvégén lusta vagyok <#rolleyes>#rolleyes>) aerob edzést nyomok, ez bõven elég. Ha megy egy héten 6 edzés is akkor valamit nagyon nem jól csinálsz, sokkal keményebben kéne nyomni.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Meg is döglenék, ha heti 6x súlyzóznék😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
www.smart-bus.hu
Swedish people are albino monkeys
Necsak mikor feszítek?
Még egy nagyon hülye kérdés, mindenkinek más hogy hány kocka van a hasán??
Mert nekem 6 egyik spanomnak pedig 8, (dagadt haveromnak 1 nagy xDD)
DarkHorse:
Igen
Inkább nem rendszeres, csak néha felvágásból csinálom😊
165magas vagyok és mellé 50 kiló a testzsír százalékom nemtudom de nem lehet valami rossz😊
Attól hogy csinálom ezeket a gyakorlatokat, közben nem érzem hogy erõltetném magam,amugyis jó látni ha én megcsinálok valami ehez hasonlót hogy ámulnak az emberek😄
egyébként elismerésem 😊
viszont tényleg ne erõltesd magad túl, 16-18 éves korodtól már nyugodtan edzhetsz rendesen, addig pedig próbáld meg az általános erõnlétedet fejleszteni. szvsz. 😊
Extrém eredmény tényleg nincs,de már lehet látni az izmot.😄
Ismeri valaki a skorpió nevû talajgyakorlatot?
Kézen állsz és ugy fekvõ, mivel kézen állni tudok,menni is, csak a súlypontot kellet megtalálni és mármegyis, bár még nem olyan húde sok.
Szerintem érezni fogom a határt😄
A szerek pedig távol állnak tõlem, mivel valamilyen sportban eredményes szeretnék lenni a 2 nem függ össze😄