12316971501353788406.png
  • Roger6
    És akkor most a cigi + sör mehet amennyit akarok, de a vitaminnal álljak le, ugye? Okés, köszi az infót, igen jól jött. De bevágok egy feles C-t gyorsan alvás előtt, csak hogy romboljam a szervezetem.

Nagyon jó, és már szteroid szintre emeled a vitamint, aminek az egészség "jelképének" kéne lennie. Aha, értem.

Én gimnazista koromban elég önpusztító életmódot folytattam magammal szemben, abszolút nem figyeltem az egészségemre, szex'drugs'n'rockandroll ment ezerrel. Az akkori barátnőm elég nagy fitness-es hölgy volt, egyszer megkérdezte, hogy nem megyek-e el edzeni abba a terembe, ahova ő járt spinningre. Elkezdtem utánaolvasni a dolgoknak, kitaláltam egy számomra megfelelő étrendet, és elkezdtem vitaminokat fogyasztani.

Sokkal jobb a közérzetem, az elmúlt két évben talán ha 2-szer volt egy kis megfázásom még akkor is, amikor az irodában a 12 főből 9-en kidőltek. Jobban alszom (akkor is, amikor kihagyok 2 hét edzést, tehát nem feltétlen az edzés intenzitása miatt alszom jókat), jobb étvágyam van, reggel frissen kelek még így is, hogy most 1 óra 43 van, és fél 7-kor fogok kelni. Régen nem volt ez így.

Alapvető baj, hogy míg senki nem tanítja a fiatalokat arra, hogy azért a pia + cigi + esetleg bármiféle drogszármazék az bizony káros, addig te ilyeneket linkelgetsz. Talán gondolkodnod kéne. Abszolút baromságnak tartom ezt a szintetikus vitaminos ökörséget, és ha nem haragszol, inkább erre fogom ezentúl is költeni a pénzem, mint egyéb más kevésbé egészséges dologra.

És nálad szerintem alapvető baj, hogy előítélettel állsz a dologhoz. Miért hiszed, hogy mindenkinek csak a zseton számít? Nézd meg egy Centrumos vitamin árat, meg egy testépítő márkáét, aztán látod, hogy az átbaszás nem itt van...