12316971501353788406.png
  • KaBuTo666
    Az a baj ezzel hogy szintetikus vitamin.
    Szintetikus vitaminok vs. természetes vitaminok
    De van még egy példa... a halolaj, ami ugye az omega miatt kell, ezt is szedik a "nagy fitt emberek", nah most néztem az ilyen builder meg ilyen oldalakon és ott fél minőségűt lehet kapni, azaz nem tartalmazza az összes omegát és nem teljes halolaj. Amit én szedek, az ennek az ellentétje. Szerinted érdekli ezeket hogy most mit művel veled ez a vitamin csak mert nem természetes hanem szintetikus? Kúrvára nem, leszarják, csak vedd meg, meg kell érteni hogy manapság minden a pénzről szól szinte, az egészségedet leszarják. Az embert könnyű ezekkel csak előnyös pozitív szövegekkel becsalni, olvasd végig az oldalt és látod hogy minden termékre csak a jót írják. Azért azt tudd hogy előfordulhatnak mellékhatások is, pl kreatinnál:

A kreatin a szervezet össz-víztartalmának csökkenését okozhatja, mely súlyos kiszáradáshoz vezethet, izomgörcs, hányinger, hányás alakulhat ki, hosszú távon károsíthatja a vesét, rohamkeltő hatása is lehet.

Persze ez nem azt jelenti hogy ne szedj semmit, csak azért nem kellene minden szarra szart szedni. Én pl edzés után szedem a 100% proteint, de az egyéb szükségletemet már sikerült természetesen bevinni. Pl én ezt szedem. Egyik külföldi sportoló ismerősöm ajánla, ő és jó pár sportoló ezt szedi. Ez ilyen szuper tápanyag. Ez természetes, és nincs banán íze ugyan, de nem nehéz lenyelni.