Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14 évesen el lehet kezdeni a súlyzós edzés, bajod nem lesz tõle. Extrém eredmény a fiatal kor miatt nem nagyon várható, de megalapozza a késõbbi fejlõdést. Erõsödni biztos fogsz.
Kerülni kell a nagy súlyos guggolást és az extrém súlyokat úgy általában. Érdemes 8-12 ismétléses tartományban maradni. Saját testsúlyos gyakorlatokat nyugodtan lehet csinálni (felhúzás, tolódzkodás, fekvõtámasz stb.).
Amennyiben túlzásba viszed a súlyokat, befolyásolhatja a csontok növekedését (nem tudom mennyire igaz mert az olimpiai súlyemelõk sem 20 éves korukban kezdik az edzést, és vannak köztük egész magasak is). Amúgy meg igazán rossz hatása nincs. Ugyan olyan testmozgás mintha más sportot ûznél. Csak ne kokszolj.
spam. sry
Nem testépitõ akarok lenni csak ugy jól kinézni,remélem nemgáz hogy 14 évesen irok ide, mivel hiperaktiv vagyok valamivel lekéne vezetnem a fölös energiám, és miértne tehetném ugy hogy még hasznos is válljon belõle.
Szóval érdemes lenne súlyzózgatnom vagy ebbe a korba fölösleges?
Köszi elõre a választ,lehetõleg pozitivan éljétek meg ezt😄!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az fix, hogy az elõírt mennyiség nincs meg... ezért is szeretnék ilyen proteint
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szimplán ezt nem tudom "értelmezni":
Mennyit:
"A napi fehérje bevitelnek a felét maximálisan, tehát kb. 1 g/testsúlykilogrammnyit. Egy turmixot 1-3 adagból készíts el (1-3 x 30 g)."
www.smart-bus.hu
"10. KamuNeni 2011.02.18. 08:25
Hagyjatok mar a cigit. A hulye amerikaiak kitalaltak vagy husz eve es most utanozzatok. Az orszagnak az egyik legnagyobb beveteli forrasa a cigaretta ado!!!
Ha megszuntetnek akkor mi a fenebol tartanatok el azt a tobb tiz ezret aki elvesztene a munkajat. Nem a cigitol van a tudo rak a nemdohanyzoknak hanem a 24/7-es kipufogo gaz beszivasabol. A cigi lehet hogy budos de a fustnek semmi koze azok betegsegeihez akik nem dohanyoznak. Ez csak egy idiotasag.
Evvel akar a parfumoket is be lehetne tiltani mert arra is vannak allergiasok. Es az arosol spray-eket is meg a tobbi mindent aminek szaga van.
Tiszta hulyeseg. A magyar allamnak nem kellene olyat csinalnia amirol semmi fogalma. Mint pl betiltani a cigizest mindenhol.
Ugyan ugyan. Milyen idiota gondolta ezt at??? Valami beteges idiota lehetett mert maskepp egy koldus orszagban ilyen otlet nem allna meg a helyet. MO- marpedig koldus orszag lett!!!"
Azt a szellemi fogyatékos kurva eget, azt.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
És olvastam a leírását, hogy naponta a normális fehérjebevitel felét kell bevinni... szóval én ~100 kiló vagyok, akkor 100 gr kell naponta... viszont azt nem írja, hogy hogyan... egyszerre kell ezt bevinni, vagy többször kell inni adagonként?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
spam. sry
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
a pennyben lehet kapni 150Ft/1liter tejsavót, 40gé fehérje, szerintem tökre megéri napi 1 doboz minimum megvan belõle.
meg lehet ott még kapni 240ért 1 kilós mûzlit, 12/100 gé a fehérje minden van benne, azis nagyon pró árban van sztem 😊
(kókuszreszeléktõl kezdve mogyoróig tényleg minden van benne, és nemkell hozzá méz/cukor sem, pedig nagyon édesszájú vagyok)
szimplán környezetbetegség, vmi szerre/anyagra benne. ez természetes. találni kell olyat, ami nem vált ki ilyet
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://www.vatera.hu/akcio_pulzusmero_kaloria_szamlalo_sport_ora_1442889618.html
http://www.vatera.hu/akcio_pulzusmero_kaloria_szamlalo_sport_ora_1442889400.html
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Thrash \'Till Death
vitamin pedig mindenkinek kell, nem csak a profiknak 😊
Én már csak járogatok edzeni, de kellene valami jobb fajta multi vitamin. Mit ajánlotok, aminek nincs horror ára, de széles skáláját nyújtja a vitaminoknak? One-a-day nél jobb kellene, de mégsem egy full bomba, amit csak a profik szednek.
Thrash \'Till Death
spam. sry
~54-55 körül (top: 59, bicepsz 34 cm, mell széria 55 kg, max 65 kg)
#21593: Gratu!😄 Én is mindjárt túl leszek 100on... csak én visszafele😄
Én is tudok közben beszélgetni, vagy a filmre figyelni, amit közben nézek... nem zihálok... csak izzadok, mint a ló (ez általános nálam😄)... de ok, akkor nem érdekel a pulzusmérõ😊
Akkor az még aerob edzésnek felel meg , pl aki edzet az futással is tud aerob edzést végezni
Amúgy nekem mindig 120-160 (súlyzós edzés után szoktam kicsit sétálni 7-7,5km/h sebességel , és alapból 140röl indulok ,2 órás súlyzós edzés után ) között ugrál , de tudok közben másokkal kommunikálni
Szóval szerintem , legalábbis ahogy én tudom , mind nálad mind nálam ez még , aerob tartomány nak számít
Nevetséges is lenne nálam , ha nem mehetnék 130fölé , csiga lassú tempó lenne (olyan 4-4,5 km/h-nál )