Neoncsoves#23934
tudod a kötetlen idejű színészi munka minden csak nem kemény. az ilyen kaliberű színészeknek mint Stallone, nem megerőltető eljátszani egy szerepet, ráadásul van amikor áll a forgatás napokig vagy hetekig - nagyon ritka esetekben - hónapokig. meg a forgatás általában max 1 évig tart vagy addig se, és kap érte annyi pénzt hogy még 1 évig el tud éldegélni abból a pénzből hacsak nem veri el kurvákra meg kokainra. tehát igen, semmi más dolga nincs szinte a kondizáson kívül. egy szerepet eljátszani szerintem fele annyira megerőltető mint megrohadni egy vasgyárban vagy 12 órán át szarosseggű nyuggereket pelenkázni vagy 12 órán át a tűző napon kőműves munkát végezni, etc...
nem kell őket annyira sajnálni.
szeretem a filmjeit, de a színészi munka minden csak nem kemény. a szöveg megtanulását meg nehogy valaki felhozza mert kiröhögöm...
#23932: producerkedés az szinte csak annyi, hogy beleöli a pénzét és max 1-2 dologba beleszól. a rendezés annál időigényesebb, arról hogy írt arról nem is tudtam. de egyik sem olyan hogy mindenképp csinálni kell, ő választotta ezeket, de ha ezeket nem csinálná akkor szó szerint csak kondiznia kéne.
néha azért irigylem a színészeket, örülnék ha 1-1 szerepért kapnék dollármilliókat és arról szólna az életem nagy része hogy karbantartom a testemet és fejlesztem...