Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW egy kérdés aerob kapcsán...
Ugye elméletileg nem szabadna 130 fölé engedni a pulzust, mert az már kardio tartomány. Namármost az új helyen, ahova járok mûködnek a pulzusmérõk (nagy szó) és nagyon magas a pulzusom bicajozásnál (150-60 körül) pedig abszolút nem lihegek és a légzésemre se kell figyelni... szóval elvileg "aerob tempóban" nyomom...
Aztán másnap néztem... már amikor odaültem és nem tekertem még, már akkor 130 fölött volt a pulzusom...
Ma kipróbáltam a futópadot "gyorsgyalog" tempóban és ott is 140 körül volt a pulzusom... szóval elvileg nem a mérõke a rossz...
Mit csinálhatok rosszul? Tényleg nem hajtom túl magam és alapjáraton magas vérnyomásom sincs, suliban mindig mondták az orvosi vizsgálatoknál, hogy minden megfelelõ nálam, csak kilóktól szabaduljak meg (azóta 17 kilóval könnyebb vagyok:D)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
midurva a srác:D vajon hanyas kar lehet az?:D
na meg hosszabb is kicsivel az alkarom ha öklözve nyomom, de egyszerûen nem jövök rá a dinamikájára miért könnyebb
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Hát jó csak a darált hús-t megemészti a szervezet , míg a lenmagot nem tudja
Itt csak az a kérdés , hogy darálva több szívódik e fel , mint ha meg hagyom originál formájába ?
Szerintetek a lenmagból ha darálva eszem , több felszívódik ?
Mintha egészben meg hagynám, és úgy enném meg ?
(aki meg nem targoncatengellyel bicepszel az meg nem férfi<#idiota>#idiota>)
amúgy most megint eszembe jutott, hogy milyen rég squaholtam... bár a térdem jelenlegi állapotával ez még hanyagolva is lesz egy darabig...:D
Van e itt valaki,aki hatvanba jár edzeni?
Pár napja a helyik kemény cigány gyerek ugy megvert egy srácot,hogy azóta is intenzíven van,ráadásul tárcsával verte fejbe...ennyi
Ha beszól valamelyik kemény helyi arc, csak összetöröm a járókeretjét <#idiota>#idiota>
eddig szinte a szomszédunkba jártam edzeni, de leszarom... hajlandó vagyok letekerni az állomásig és vonatozni, ha egyszer megéri:)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
200m2-ter van minden , csak 4000 ftal drágább a mostani helytõl ahova járok , és ez most helyben van ,10 percre innen
Nah meg oda be kéne utazni , pedig jó lenne oda járni <#nyes>#nyes>
Nah a mai nappal végre termet váltottam... az összes haverom besokallt az eddigi teremtõl... ráadásul mostanság legalább 20an lent voltunk egy kb 10m^2-es helységben... aztán tegnap kijelentettem... HOLNAP (ma) VÁLTOK
És hopp... vácra járok... REGGEL egy olyan terembe, ami EGÉSZ HÉTEN nyitva van és csak 2400-al kerül többe a havi bérlet... nincsenek paraszt emberek, ELFÉRÜNK sokan... nem csak 1 bicikli van sõt nem csak 1 olyan gép van, amin lehet aerob/kardio edzést végezni... a súlyok nem szorulnak, minden gépbõl van elég... egykezes súlyzókból meg pláne... a szobabiciklit meg be lehet állítani, hogy visszaszámoljon, így nem törik ki a nyakam a falióra bámulásában...
Hmm.... imádom:D:D
mert ilyen vagyok (paraszt)
mert élvezem, remélhetõleg õ nem és hátha észreveszi magát
mert hátha a látogatók is mosolyognak rajta
mert unom az ilyeneket
mert lapozz vissza hogy nálam mi számít normálisnak
MJ rulz Pink Team The Only One
www.smart-bus.hu
Miért nem kaptam választ a kérdésemre?
1. a kérdésedre az alapismeretekben választ kapnál, amit nyilván lusta voltál elolvasni.
2. értelmetlen a kérdés, vagy a fogalmazás
3. a héten te vagy a századik, aki felteszi ugyanezt a kérdést
4. szteroidos, kokszos témával nem foglalkozunk
5. a kérdésed nem üti meg azt a színvonalat amire válaszolunk
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
én legalább kiszúrom a hibát, mivel én az ellenõrzõt nem használom.
igaz én then vagyok, nem now.
<#rinya>#rinya>
hol a kardom, hadd dõlök bele.
ha esetleg mégis elolvasnád, hadd legyek olyan rendes és adok neked útravalót - magyarra, ha már így érettségi elõtt vagy. vannak dolgok, amikre a beépített ellenõrzõ nem orvosság, mert nem tudja hogy mit akar írni a delikvens, az igekötõ ha elöl van, mindig egybeírandó az igével.
lebalfaszoz, legyökerez.
az se árt, ha majd az érettségin, tagolod a mondataid vesszõvel.
az csak nyelvhelyességi kérdés, hogy a hajnalba, az hajnalban lenne.
elnézésedet kérem, ha kibújt belõlem a butaság, elõfordul velem néha, de próbálom leplezni a "mélységem".
minden jót padavan!
Már túl mélyen vagy öreg.
Nem vagyok hajlandó magyarázkodni ilyen buta embernek!
Hogy jössz te ahhoz hogy le balfaszoz? Le gyökerez?
Csak azért mert nem értek a gyúráshoz és kérdezek valamit.
De elérted a célodat nem jövök többet ide beszélgetni pedig akár hiszed akár nem elõtted volt normális válaszoló és gyanítom nem csak bunkók járnak ide.
Ne erõltesd az agyadat válasszal szükségtelen, nem lesz elolvasva.
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
www.smart-bus.hu
ez nem volt kirohanás, ahhoz még ennél is faszkalapabbnak kellene lenned, de kitartás, tehetséged meg van. ez szimplán játék, szeretem néha oltani a faszokat, min te.
"honnan tudod hogy ma este, holnap hajnalba valaki be nem toppan ide és válaszol nekem emberségesen."
segítek te kis funkcionális analfabéta, leszarom, hogy van-e olyan tlakó aki segít neked, ez a te érdemeiden nem változtat, sem a megítéléseden, egy szót nem ejtettem másokról, hogy jön ide az, hogy valaki a nyilvánvaló lustaságod ellenére megrágja helyetted az ételt? egészségére, õ rendes, én meg nem, te meg faszparaszt vagy, ezek axiómák, ne fáradj a vitával.
puszcsi
Na mindegy.
Beírtam egy kérdést és te arra 8 percre rá válaszoltál, honnan tudod hogy ma este, holnap hajnalba valaki be nem toppan ide és válaszol nekem emberségesen.
Kirohanásod a mindent elárul rólad :D
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
mivel nem 2-3 sor, nem olyan egyszerû ez, kb írjam le neked hogyan legyél pelé/maradona/puskás 2-3 mondatban - de lehet azt könnyebb lenne...
2, hogy érd el a célod, arra a kutya nem válaszolt
3, nem fáj, szórakoztat hogy ennyi hülye van a földön, hogy kibaszottul balfasz vagy ahhoz, hogy elolvasd azt, amit más munkával összetákolt az olyan gyökereknek mint te
4, azért te egysejtû, mert nem egyedül vagy a világon, és képzeld nem csak te írsz be ide úgy, hogy szarod le a piros kis feliratot, nem vagyok a személyi edzõd, de nagyon szívesen segítek neked pénzért
5, tudom meglepõ lesz, de segítek ingyen is, csak azt ki kell érdemelni, azzal hogy nem vagy faszkalap
puszcsi
Miért fáj neked ha beírok ide?
Teszek is érte a heti 5 edzés alatt.
Most a csúcsom 75 kg szóval van mit fejlõdni, igaz hogy mégcsak 1,5 hónapja edzek és már 20 kg-ot fejlõdtem.
Arra számítok hogy ez most sajnos erõsen belassul :(
Valakinek lenne valami ötlete hogy mivel tudnék a lehetõ leggyorsabban haladni?
Esetleg ha edzések után nyomnám a fehérje port az nem segítene?
Bocsi ha hülye kérdések ezek itt, de nem értek hozzá :D
Nekem ha sport akkor foci :D
Ja, hogy a rendõrtiszti? Akkor nem csodálkozom <#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
mov ah,4ch int 21h end
Elõre is köszi.
spam. sry
én hagyom is a napi edzést, ha elõtte nem tudtam betölteni rendesen.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.