Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól kigyúrtad magad a nyáron:P:D

BTW egy kérdés aerob kapcsán...
Ugye elméletileg nem szabadna 130 fölé engedni a pulzust, mert az már kardio tartomány. Namármost az új helyen, ahova járok mûködnek a pulzusmérõk (nagy szó) és nagyon magas a pulzusom bicajozásnál (150-60 körül) pedig abszolút nem lihegek és a légzésemre se kell figyelni... szóval elvileg "aerob tempóban" nyomom...
Aztán másnap néztem... már amikor odaültem és nem tekertem még, már akkor 130 fölött volt a pulzusom...
Ma kipróbáltam a futópadot "gyorsgyalog" tempóban és ott is 140 körül volt a pulzusom... szóval elvileg nem a mérõke a rossz...

Mit csinálhatok rosszul? Tényleg nem hajtom túl magam és alapjáraton magas vérnyomásom sincs, suliban mindig mondták az orvosi vizsgálatoknál, hogy minden megfelelõ nálam, csak kilóktól szabaduljak meg (azóta 17 kilóval könnyebb vagyok:D)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

dragon11
nagy a csönd skacok :D nem érzem az izomszagot..:)

midurva a srác:D vajon hanyas kar lehet az?:D

UltraZord
miért lehet az, hogy ha ökölbe szorított kézzel nyomom a fekvõt könnyebben megy? tenyérrel meg mindha jóval nehezebb lenne és nem azért mert fáj a hajlatnál az izület
na meg hosszabb is kicsivel az alkarom ha öklözve nyomom, de egyszerûen nem jövök rá a dinamikájára miért könnyebb

Vaxi
akkor már inkább üveges olajat.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vegyél egy doboz FLAX-ot és meg van oldva :D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

SeanJRRussel
Én nem akarok fasz lenni de úgy is összerágod mielõtt lenyeled akko meg nem mind1?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Kövesdi A
A kettõ nem egészen ugyan az
Hát jó csak a darált hús-t megemészti a szervezet , míg a lenmagot nem tudja
Itt csak az a kérdés , hogy darálva több szívódik e fel , mint ha meg hagyom originál formájába ?

Na hát ez most kb ilyen hogy a darálthús jobban felszívódok mint a sima csirkemell? :D

Kövesdi A
Szerintem nem , egészséges mozgás , bár én még soha nem csináltam és nem is fogom
Szerintetek a lenmagból ha darálva eszem , több felszívódik ?
Mintha egészben meg hagynám, és úgy enném meg ?

Miért cica?:D Én úgy kb 3szor voltam régen és élvciztem<#idiota>

tigeroo
a tenisz meg a buzik sportja?:D

(aki meg nem targoncatengellyel bicepszel az meg nem férfi<#idiota>)
sapkafej
a szkvass amúgy is a buzik tenisze :) flame on!

György

diákra gondoltam, mert ott, ahol ma kezdtem 5400 a déelõttös diák:)
amúgy most megint eszembe jutott, hogy milyen rég squaholtam... bár a térdem jelenlegi állapotával ez még hanyagolva is lesz egy darabig...:D

Viktorr
Hellosztok!

Van e itt valaki,aki hatvanba jár edzeni?
Pár napja a helyik kemény cigány gyerek ugy megvert egy srácot,hogy azóta is intenzíven van,ráadásul tárcsával verte fejbe...ennyi

Vaxi
<#idiota>

HagymásHank
Én meg konkrétan idõsekotthonába járok, nyertem :) (hotel volt sok-sok évig, az megszûnt, a terem maradt hálistennek)
Ha beszól valamelyik kemény helyi arc, csak összetöröm a járókeretjét <#idiota>
Felnõtt?Miért máshol van gyerek is? :D Itt csak egy bérlet van, vagyis a kondi bérlettel használhatod a kondi + fitnesz termet bennük az összes géppel + a szaunát. A box meg squash pályához külön bérlet kell, de az engem nem érdekel.

A felnõtt bérlet?:O

Ahova én járok az a város egyik legjobb terme, van egy elég nagy kondi rész tele mindenféle géppel, paddal meg súlyokkal, kb 4 bicikli, futópadok, ellipszis trénerek, de elég komolyak ilyen érintõ képernyõn kell rajtuk beállítgatni a dolgokat. Van még egy pár elektromos lépcsõzõ gép is, meg egy külön fitness részleg ott nem tudom mik vannak nem voltam még ott :D Emellett szoli, szauna, squash pálya, box terem.. És csak 6000 egy hónap :)

én is:D nah jó... van 15 is:)
eddig szinte a szomszédunkba jártam edzeni, de leszarom... hajlandó vagyok letekerni az állomásig és vonatozni, ha egyszer megéri:)

A Kaszas
10kmre lakok a várostól ahol te erõsen edzed erõd eredendõjét:D

Vaxi
én már nagyon szeretnék bármilyen terembe eljutni... :D

Kövesdi A
Hmmm , nekem Gödöllõn lenne hasonló terem , A hs sport centrum
200m2-ter van minden , csak 4000 ftal drágább a mostani helytõl ahova járok , és ez most helyben van ,10 percre innen
Nah meg oda be kéne utazni , pedig jó lenne oda járni <#nyes>

<#taps>

Nah a mai nappal végre termet váltottam... az összes haverom besokallt az eddigi teremtõl... ráadásul mostanság legalább 20an lent voltunk egy kb 10m^2-es helységben... aztán tegnap kijelentettem... HOLNAP (ma) VÁLTOK

És hopp... vácra járok... REGGEL egy olyan terembe, ami EGÉSZ HÉTEN nyitva van és csak 2400-al kerül többe a havi bérlet... nincsenek paraszt emberek, ELFÉRÜNK sokan... nem csak 1 bicikli van sõt nem csak 1 olyan gép van, amin lehet aerob/kardio edzést végezni... a súlyok nem szorulnak, minden gépbõl van elég... egykezes súlyzókból meg pláne... a szobabiciklit meg be lehet állítani, hogy visszaszámoljon, így nem törik ki a nyakam a falióra bámulásában...

Hmm.... imádom:D:D

csuszi
mert nem képbe kerülés kérdése hogy elolvassa a piros linket
mert ilyen vagyok (paraszt)
mert élvezem, remélhetõleg õ nem és hátha észreveszi magát
mert hátha a látogatók is mosolyognak rajta
mert unom az ilyeneket
mert lapozz vissza hogy nálam mi számít normálisnak

MJ rulz Pink Team The Only One

Egyébként azt nem értem, hogy ha valaki NORMÁLIS hangon kérdez valamit,(látszik hogy nincs még annyira képbe) akkor miért kell elküldeni ÁLLAT módjára máshova? Inkább akkor ne írnál semmit...
csuszi
sava borsa
aki nem bírja, így járt
:)

Jajj ne vitatkozzatok már buta gyúrósok <#nyes><#crazya>

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Tyler1
savazást, és felesleges flémet megelõzendõ, banner alá bekéne kopizni

Miért nem kaptam választ a kérdésemre?

1. a kérdésedre az alapismeretekben választ kapnál, amit nyilván lusta voltál elolvasni.
2. értelmetlen a kérdés, vagy a fogalmazás
3. a héten te vagy a századik, aki felteszi ugyanezt a kérdést
4. szteroidos, kokszos témával nem foglalkozunk
5. a kérdésed nem üti meg azt a színvonalat amire válaszolunk

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csuszi
"elõl"
én legalább kiszúrom a hibát, mivel én az ellenõrzõt nem használom.
igaz én then vagyok, nem now.

csuszi
"De elérted a célodat nem jövök többet ide beszélgetni"

<#rinya>

hol a kardom, hadd dõlök bele.

ha esetleg mégis elolvasnád, hadd legyek olyan rendes és adok neked útravalót - magyarra, ha már így érettségi elõtt vagy. vannak dolgok, amikre a beépített ellenõrzõ nem orvosság, mert nem tudja hogy mit akar írni a delikvens, az igekötõ ha elöl van, mindig egybeírandó az igével.
lebalfaszoz, legyökerez.
az se árt, ha majd az érettségin, tagolod a mondataid vesszõvel.
az csak nyelvhelyességi kérdés, hogy a hajnalba, az hajnalban lenne.

elnézésedet kérem, ha kibújt belõlem a butaság, elõfordul velem néha, de próbálom leplezni a "mélységem".

minden jót padavan!

Kocka08
Van az a szint ami alá nem süllyedek le.
Már túl mélyen vagy öreg.
Nem vagyok hajlandó magyarázkodni ilyen buta embernek!
Hogy jössz te ahhoz hogy le balfaszoz? Le gyökerez?
Csak azért mert nem értek a gyúráshoz és kérdezek valamit.
De elérted a célodat nem jövök többet ide beszélgetni pedig akár hiszed akár nem elõtted volt normális válaszoló és gyanítom nem csak bunkók járnak ide.
Ne erõltesd az agyadat válasszal szükségtelen, nem lesz elolvasva.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

csuszi
:)

Jön a tavasz...

www.smart-bus.hu

csuszi
mondjuk a "xDD"-rõl mindig kb ez jut eszembe

csuszi
rólad meg a homofóbság

ez nem volt kirohanás, ahhoz még ennél is faszkalapabbnak kellene lenned, de kitartás, tehetséged meg van. ez szimplán játék, szeretem néha oltani a faszokat, min te.

"honnan tudod hogy ma este, holnap hajnalba valaki be nem toppan ide és válaszol nekem emberségesen."
segítek te kis funkcionális analfabéta, leszarom, hogy van-e olyan tlakó aki segít neked, ez a te érdemeiden nem változtat, sem a megítéléseden, egy szót nem ejtettem másokról, hogy jön ide az, hogy valaki a nyilvánvaló lustaságod ellenére megrágja helyetted az ételt? egészségére, õ rendes, én meg nem, te meg faszparaszt vagy, ezek axiómák, ne fáradj a vitával.

puszcsi

Kocka08
Puszcsi xDD Buzi e vagy?
Na mindegy.

Beírtam egy kérdést és te arra 8 percre rá válaszoltál, honnan tudod hogy ma este, holnap hajnalba valaki be nem toppan ide és válaszol nekem emberségesen.
Kirohanásod a mindent elárul rólad :D

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

csuszi
"2, hogy érd el a célod, arra a kutya nem válaszolt"
mivel nem 2-3 sor, nem olyan egyszerû ez, kb írjam le neked hogyan legyél pelé/maradona/puskás 2-3 mondatban - de lehet azt könnyebb lenne...

csuszi
1, mert a kérdésedre nem válaszoltak, max annyit hogy 90 körül (amúgy ez egyénfüggõ)
2, hogy érd el a célod, arra a kutya nem válaszolt
3, nem fáj, szórakoztat hogy ennyi hülye van a földön, hogy kibaszottul balfasz vagy ahhoz, hogy elolvasd azt, amit más munkával összetákolt az olyan gyökereknek mint te
4, azért te egysejtû, mert nem egyedül vagy a világon, és képzeld nem csak te írsz be ide úgy, hogy szarod le a piros kis feliratot, nem vagyok a személyi edzõd, de nagyon szívesen segítek neked pénzért
5, tudom meglepõ lesz, de segítek ingyen is, csak azt ki kell érdemelni, azzal hogy nem vagy faszkalap

puszcsi

Kocka08
Figyelj haver aki nem bunkó mint te az válaszol 2-3 sorban.
Miért fáj neked ha beírok ide?

csuszi
amúgy jazzy a hibás annyi szent, legalább 50-es vagy 100-as betûméret kellene, hátha akkor látnák a csökkent látásúak is. vagy villogjon, vagy az elején és a végén egy-két hiányos öltözetû teen.

csuszi
ha a focisták nem csak írni, de olvasni is tudnak nem lesz itt gond, csak abban reménykedem, hogy a piros színnel nem állsz hadilábon.

Kocka08
Tom hogy nem egyszerû..
Teszek is érte a heti 5 edzés alatt.
Most a csúcsom 75 kg szóval van mit fejlõdni, igaz hogy mégcsak 1,5 hónapja edzek és már 20 kg-ot fejlõdtem.
Arra számítok hogy ez most sajnos erõsen belassul :(
Valakinek lenne valami ötlete hogy mivel tudnék a lehetõ leggyorsabban haladni?
Esetleg ha edzések után nyomnám a fehérje port az nem segítene?

Bocsi ha hülye kérdések ezek itt, de nem értek hozzá :D
Nekem ha sport akkor foci :D

Kocka08
Köszi :)

Panzermeyer
Kell, hogy legyen? Meg lesz? Hát ez nem ennyire egyszerû azért...

Ja, hogy a rendõrtiszti? Akkor nem csodálkozom <#idiota><#eplus2>

mov ah,4ch int 21h end

oliwwer
Csak nem rendõrtiszti fõiskolára készülsz?
Szerintem olyan 90 körül.
Kocka08
Hozzáértõktõl kérdezném hogy ha a 60 kg ot akarom kinyomni 25X akkor a csúcs kb mennyinél lesz vagy kel hogy legyen?

Elõre is köszi.

iko
Én úgy tapasztaltam, hogy alacsony vércukorral tényleg nehezen megy az edzés, de ha kicsit aerobozol az elején, akkor utánna bírható. Vagyis mintha aerob közben elkezdene a zsírbõl energiát nyerni és így több tápanyag jut a véráramba.

spam. sry

Tyler1
ez az ördögi kör, mert alacsony vércukorral meg az 1 kilót is szörnyû felemelni, az intenzív edzés meg impossible.

én hagyom is a napi edzést, ha elõtte nem tudtam betölteni rendesen.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.