12316971501353788406.png
  • jazzy
    Valószínűleg csukott szemmel jársz az utcákon. Itt a TÖBBSÉGről van szó, persze, hogy nem mind olyan, hogy ítéljem meg azt aki otthon ül? Menjek be a lakására? Azokat tudom megítélni akik kimennek, képzeld én is voltam tinédzser és akkor is az alapján lehetett megítélni őket/minket akik kimentek, tehát az összehasonlítási alap ugyanaz.

Bizony pár éve volt csak, de a lányok akkoriban tudtak takarítani, minimálisan főzni ( de legalább érdekelte őket ), nem volt rajtuk 312321312312321 kg smink, nem itták le magukat tajtékrészegre.

Nem 2 sört iszik, mert amikor lemegyek a kocsmába beszélgetni a haverokkal meg meginni pár bort látom, hogy önti bele a feleseket a túlművelt fejébe.

Ja és van egy 14 éves unokahúgom aki sajnos ugyanolyan buta plázabitch lett, mint mind, mert egymást másolják, már 12 évesen olyanokat írogatott ki msnre, hogy azt hittem én magam képelem fel amikor épp az emo korszakát élte és most egy 19 éves barátja van 14 évesen, akit legszívesebben agyonvernék egy székkel, de nem tehetem.

És képzeld, engem anno 14 évesen 9ig engedtek el nyáron, sötétedésig, télen addig se. Nem bulizhattam éjfélig. Mondjuk nem is akartam.
    Pedig akkoriban nem volt ennyi bantu az utcákon, tudjuk, hogy a közbiztonság a béka segge alatt van, akkoriban MÉG ennyire nem volt, és én egy vizilabdás nagydarab disznó voltam már akkoriban is. Nem egy 40 kilós szőke 14 éves kis picsa. A szülőktől is megkérdeznék pár dolgot legszívesebben.