Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
spam. sry
…,hogy a vércukor szintje befolyásolja a HGH termelést? Az alacsonyabb vércukor szint akár az 5(igen öt!)-szörösére is emelheti a HGH termelést. Az edzés elõtt fogyasztott (szõlõ)cukor tehát meggátol(hat)ja a maximális HGH termelést intenzív súlyzós edzések alatt."
Én nem tudtam pl., gondoltam hátha itt is vannak olyanok, akik hasonló cipõben járnak.
spam. sry
www.smart-bus.hu
😄
"aki most kezdi CSINÁLJON, mert késõbb bánni fogja! 😊 "
jap jap
mínusz 12 nél járok, már csak megint ennyi 😄
lassan haladok, de legalább szarul 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Igazából az akaraterõ növelése a fõcél... a 90 kiló egy lebegtetett cél, de nem létkérdés. Addig a határig csinálom csak ezt, amíg jól esik, és jól érzem magam... ha nem lesz meg úgy, hogy közben jól érzem magam a bõrömben, akkor nem erõltetem.
A jó tanácsokat, figyelmeztetéseket mindig szívesen fogadom! A jó kívánságot meg köszönöm... 😉
( azt bánom, hogy nem csináltam kezdõ fotót... pedig mindenhol írták... aki most kezdi CSINÁLJON, mert késõbb bánni fogja! 😊 )
www.smart-bus.hu
Egész nap alig ettem, este meg bezabáltam valami rendelt kajából... ez pont arra volt jó, hogy szépen lassan lefogytam, az esti dzsuva zabálás meg jó kis háj réteget eredményezett...
Ebbõl lett most elegem... no meg jött a szerelem, ami kellõ motiváció, hogy az ember összeszedje magát.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Emellett a 71 kiló ahonnan indultam, az nem az átlagsúlyom. Önmagamhoz képest is nagyon kevés... most vagyok kb a normális testsúlyomnál... van a hasamon zsír, de az 71 kilósan is ott volt! 😊 Ettõl szeretnék majd áprilissal kezdve megszabadulni...
www.smart-bus.hu
Viszont te lassan nézhetnél valami nõt magadnak... hátha nem kötnél bele még az élõ fába is! 😉
www.smart-bus.hu
Ez a cél... ha nem lesz meg a 90, csak 87, akkor sem fogok kétségbe esni...
De mesélj, mi a kivetnivalód...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
viszont most már semmi akadálya nem lesz az edzésnek és a rendes zabálásnak, szal én most kezdhetem újra az egészet 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Triathlon for life
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
De tény: itthon a Scitec-nek van a legjobb marketingje.
Most 88-89 kg vagyok , és azért van még egy kis hasam
Bár az orvos , kb egybõl anorexiásnak könyvelt el , a lélekbeli szemein ahogy láttam rajta
A Scitec termékekrõl mi a véleményetek ? , a terem tulaj szerint ahova járok , a Scitec *za*
Mondván , hogy az amit a leírásban írnak , nincs is meg benne <#idiota>#idiota>
Tavaly is ennyi voltam ilyenkor, de sokkal zsírosabb mint idén. Lehet, hogy elmegyek 90-ig most. Mindenesetre legkésõbb áprilisban meg kell kezdeni a diétát, hogy nyárra jó forma legyen. Ki hogy áll tömegelésben?
spam. sry
ez azonban nincs hatással a feldolgozásra, és gyártásra, amit a cégek határoznak meg, szóval nem tudhatod mibõl készül, mi kerül bele.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vagy azt bármire rányomhatják aztán összekutyulják valahogy?
A patkányos rézen jót vidultam <#nyes>#nyes>
Bár félre a tréfával , én is inkább hentesnél daráltatom le a húst , vagy én darálom le
Tesco és barátaiban , én sem bízom <#crazya>#crazya>
inkább vegyél csirkefarhátat, ami nem minõségi kaja, de legalább ránézésre tudod, h vmikor élt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
viszont az a-vitamint nem illik túladagolni, az veszélyes is lehet.
A vitamin az az egy dolog amivel NEM szabad spórolni, az a LEGFONTOSABB kiegészítõ, fontosabb mint a fehérje, hidd el!! A májadnak meg semmi baja nem lenne még ha egy nap 30 dbot vennél be akkor sem.
szerk: ezzel csak annyit akarok mondani, hogy ne azt vedd alapul 😊
A tojásnál egész tojást értettem.
Ezért írtam 15-21g valahol 5g számolnak 1re valahol 7-et.
www.smart-bus.hu
A darálthúsnál tudom hogy nem csökken a fehérje ha ledaráljuk a kérdés az hogy csak színhúst darálnak le illetve hogy az a hús is rendelkezik e 20%-os fehérjével mert van olyan ahol csak 16% a fehérjetartalom.
A proteinnél jobb választás a 100% whey pro, mert ez kevert (szója + tejsavó), az meg csak tejsavó így jobb a felszívódása és a hasznosulása, de ha nincs rá pénzed akkor ez is megfelel.
A vitamint nem ismerem, de ahogy nézem az összetevõket jó lesz azis, bár nem tudom hogy itt az egy adag az hány tabletta, mert ha 6 db akkor hiába van benne 90 darab, akkor már jobban megéri a sciteces multi pro, ami kb ugyan ennyibe kerül.
attól meg, hogy ledarálják a húst, nem lesz kisebb a fehérje tartalma sztem. max, ha darálnak hozzá valami mást is
szerk: a powerproteint inkább reggel / este használd
Az étrendrõl szeretnék kérdezni.
itt a 2. ik oldalon van ilyen darált combhús.
Az színhús ledarálva nem?
Erre is lehet számolni 20%-os fehérjét?
Ha igan akkor valami hasonló étrendre gondoltam
60 dkg darált comb hús 120g fehérje
10 dkg csirkemáj máj 20g fehérje(beirtam a karesebõbe de itt ezen a forumon csak a koleszterint találtam)
30 dkg rizs
20 dkg sárgaborsó 54 g fehérje (vega testépitõknél szokott szerepelni bab borsoféle növényi étel)
3 egész tojás 15-21g fehérje
Edzés utáni turmixnak Power protein
Vitaminnak meg ez.
Ez az étrend menne 199cm magas 89 kg-hoz.
A fehérje megvan amennyi kell meg a ch is meglesz.
Itt inkább az a combhús máj meg a borsó rész lenne érdekes.