mindig annyira túloztok, amikor feljön ez a téma
az is érdekes, hogy az ehhez hasonló megszólalások minden testépítős fórumon előjönnek, amit csak olvastam. mindig ugyanezek a panelek. felsőbbrendűség érzés alakul-e ki abban, aki megváltoztatja az életét és elkezd edzeni? Néha bánom, hogy nem mentem pszichológusnak, mert tényleg érdekelnek az ilyen dolgok.
most utálhattok, de a normális tinédzserek azok, akiket ti nem láttok, mert otthon vannak, abból a pár hülyéből meg, akiket az utcán látunk, nem tudom, hogy lehet egy egész generációt elkönyvelni.
ők azért isznak töménytelen mennyiségű alkoholt, mert pólyás kis faszfejek még, azt se tudják, mi fán terem ez az egész. felnőttnek tettetik magukat, ti meg beszopjátok, hogy mennyivel érettebbek, mint mi voltunk.
nem tudom, mit baszok el, de nem szoktam látni 12 éves fiúkat és lányokat, akik napi fél doboz cigit szívnak el. igaz, nem követem őket egy egész napig, hogy megszámoljam, pár hülyegyerekből meg, akik ittak két sört és széthányják az utcát, nem fogok egyből arra gondolni, hogy minden tini ilyen.