12316971501353788406.png
  • jazzy
    Sajnálatos, hogy a te korosztályod nagy %-a mennyire életképtelen valóban ahogy írtad.

Bár én kiterjeszteném ezt a 12-20 éves korosztályra, sajnos ekkor indult be igazán az emo / pláza dolog..

De csak, hogy 1-2 példát mondjak.

20 éves lányok egy rántottát nem tudnak megsütni. (Tisztelet a kivételnek minden példámban, mert van) Porszívót, mosogatót még életükben nem láttak ( le is törne a műköröm ). Mosás? NEM VAGYOK ÉN RABSZOLGA. Királykisasszony vagyok.

12 éves fiúk és lányok napi fél doboz cigit pöfékelnek el. (Egyre több lány, talán már több, mint fiú)

14 évesen úgy néznek ki, mintha 20 lenne, nem is merem néha megtippelni ki hány éves.

Néha azt se merem megtippelni, hogy fiú-e vagy lány.

Minden hétvégén olyan részegek és undorítóak, mint amilyen sem én, sem az ismerőseim sohasem voltunk, pedig voltak meredek sztorik. Ez hatványozottan igaz a lányokra, egykettőt hétvégén felrúgnék a holdba annyira okádékul néz ki.. és beszél.

Ismerősünk mesélte (általános iskolai alsós tanár), hogy az egyik lány tanítványa 7 ( HÉT ) évesen MENSTRUÁL. Ő ugyan kirívó példa, de 9 évesen már egyre gyakoribb.

Nem vagyok idős, 24 vagyok, de az "én időmben" (mintha nagyapám mondaná), még nem menstruáltak 7-9 évesen. Gyorsan fejlődünk baszki..