-
Neoncsoves #23869 teljes edzéstervet és étrendet nem fog írni neked senki sem. javaslom a következőt 4-5 hónapon át csinálni, rendszeres aerob mozgással (futás, lehetőleg legalább 40 perc, olyan tempóban hogy még beszélni tudjál nehézségek nélkül). kajából annyi, hogy kevesebbet egyél mint eddig és lehetőleg olyan kajákat egyél, amikben nincs zsír vagy nagyon kevés van. chips, csoki és egyéb édességeket teljesen felejtsd el a diéta alatt. zsír az kell a szervezetnek, halolaj kapszula teljesen megfelel, vagy naponta pár szem mogyoró vagy bármely más növényi eredetű zsír ill. olaj. kipróbálhatod a napi 3 bögre zöld teát, állítólag havonta az -2 vagy -3 kiló. én személyes tapasztalataim alapján azt javaslom még, hogy citromos vizet igyál (vegyél rendes citromot és facsard bele 1,5 - 2 liter lehetőleg ásványvízbe). de a legfontosabb a mozgás és az edzés. ha ezeket csinálod az ilyen diéta mellett, ledobhatsz 4-5 hónap alatt 12kilót (mint én) és utána elkezdhetsz foglalkozni a tömegnöveléssel.
hogy mit ehetsz? hát ezen a téren nem sokat variáltam, csak kerültem az ilyen zsíroskenyér, szalonna, stb dolgokat. ha eszel húst, akkor az csak szárnyas hús legyen (pulyka, de a legjobb a csirke). szendvicseken éltem főként, reggelire 1 joghurt 1 tál zabpehely... szendvicsbe mehet paprika, paradicsom, saláta, sajt, esetleg csirkesonka. vacsorára kerüld a nehezebb kajákat, én 1 hónapja bevezettem, hogy vacsorára 2-3 fürt szőlőt megeszek, azzal jól is lakom és egészséges is.
nem túl részletes leírás ez, de szerintem rájössz magadtól is. ne más étrendjét akard követni, találj ki magadnak egyet ami kényelmes. az akaraterőn nagyon sok múlik, ezért mondom, hogy saját magadnak találd ki... ha egyből nem megy az elvonás a zsírosabb kajákról, akkor szépen fokozatosan elhagyod őket.
futásra meg azt mondom hogy minden 2. nap menj, de ebben a témában vannak itt páran akik jobban értenek hozzá mint én :)
remélem segítettem. hajrá és kitartás