Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
mov ah,4ch int 21h end
Ez a korral jár, vagy photoshop, vagy koksz?:D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
a másik, meg hogy ha akarnánk sem lehetnénk ilyenek :D Már az étkezés részénél elvéreznénk, Dani állítása szerint 9-szer kajál naponta. :DD
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
elõre is köszi , amúgy nem voltak rosszak
Bár igaz ezek mellé , befér még egy kis c vitamin meg kálcium
VAXI : nem tudom jól veszem e ki , de 9 év alatt lett ilyen ?
Én szerintem túlzásba vitte , legalábbis nekem , ez már sok lenne <#whatever>#whatever>
btw: holnap megyek pestre és kikapják a vasamat :D
Adott beútalótt laborba , holnap megyek !
Egy vitamin pakk , tényleg nem lenne hülye ötlet
Régen ezt szedem Vitamin de ez sajnos csak
,egy hónapra elég és majd nem 5000 ft
Milyen vitamin készítményt ajánlanátok , ami elég 3 hónapra
Én az utóbbi idõben tapasztaltam magamon szédelgést, rosszabb közérzetet. Sajnos úgy néz ki, hogy mindkét fronttípusra érzékeny vagyok. Ja, és a dehidratáltságot még nem is említettem. Biztosan eleget iszol? Tudod, napi 1L minden megkezdett 20 kilóra. Ha nem iszol eleget az egybõl látszik a szádon, és az agyadon is. Ha az agyad dehidratálttá válik, akkor olyan szédelgõs, kómás vagy, mintha cseppet másnapos lennél csak fejfájás nélkül.
mov ah,4ch int 21h end
Jobb erre rászánni egy kevés idõt. Attól, hogy nem tudod, hogy beteg vagy, még lehetsz.
pihenés hát ez váltózó 5-10 óra között , de melóhelyen is tudok aludni este , néha még nappal is <#idiota>#idiota>
vitamin/ásványi anyag annyi van meg , amennyit az étkezéssel be viszek a kajából
kicsit front érzékeny vagyok , de ez már 1 hete fennál , már mint a szédülés
Nem hiszem hogy még mindig front lenne
Amúgy nekem azt mondta az orvos , hogy az egészséges fogyás az fél év alatt a testsúly 5% , amin csak néztem <#idiota>#idiota>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Sikerült is fogynom kb 7kg-t (többségében zsírból ,nadrág méretem kb egy mérettel lett kisebb ) , étkezésem rendben naponta eszek csirkemellet zöldséget , sõt néha még bûnözök is (hazai koszt)
Egész jól kezdtem már haladni az edzéssel , hogy vissza nyerjem a régi formám , de kb 1 hete el kezdtem szédülni , házi orvos szerint a 7kg fogyás miatt van
Számolom a bevitt kcal, fehérjét , szénhidrátot , meg a zsírt
Szerintetek is a fogyás miatt szédülnék ?
Nem úgy van ,hogy heti 1kg fogyás , az egészségesnek számít ?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.smart-bus.hu
Ki akarom próbálni a felhúzást is, csak sajnos nekem a derekam kicsit fájós, és régen lágyéksérvem is volt, így nem tudom merjek-e belekezdeni.
"Valós életben meg nem valószínû, hogy pont a fekvenyomás képességre lenne a legnagyobb szükség. " - az lehet, de én szép, izmos testet akarok magamnak, és ez elengedhetetlen hozzá. De még egy dolog: ha valaki normálisan edz, ahogy tanítják, akkor minden, amit leírtál meg fog tudni csinálni, csak lesz mellizma is hozzá.<#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
Na mentem edzeni.
De aki tud rendesen fekvenyomni az természetesen törekedjen a max-ra. Akinek meg fáj, az ne legyen frusztrált és próbáljon ki olyan mellgyakorlatokat is ami nem gyilkolja a vállát. Esztétikus, izmos mellet szerintem a kétkezes fekvenyomás elhagyásával is el lehet érni.
spam. sry
újabb meglátás: ha rányomok a widgetre a home-on, akkor adja már be magát az appot. kényelmesebb lenne.
György
tutorial magyarul alig van. talán itt el tudsz indulni. egyébként ha lesz valami kérdésed, szólj, és megpróbálok segíteni.
jazzy: ejjj sok sikert ám!!!
kipróbáltam, nagyon aszam az app, mûködik faszán. szerintem használni is fogom mostantól
egy észrevétel: a mentés ikonját cseréld ki, szerintem ronda. sokkal jobban mutatna ott egy alap androiddesign gomb. ezen kívül nem is találtam mást, ami nem tetszik.
van valami jó cikk/könyv ajánlatod android fejlesztés elkezdéséhez (nem baj ha nem magyar)? java-t tanulok, és én is régóta tervezgetem, hogy el kéne kezdeni próbálgatni az appfejlesztést
György
Csináltam egy androidos appot, kicsit kötõdik a bodyhoz.
Szeretném ha kipróbálnátok, ha rendelkeztek droidos telóval, és tesztelnétek picit :)
Köszönöm
info
logikus hogy csak a súlycskkentéssel lehet tartani a 5-6-7-es ismétlésszámot, és azt, hogy minden körben maxot hozzunk ki a körbõl.
a ferdén legalább a 80%-át tudni kell a simának, ha nem megy, akkor azzal kezdeni az edzést, utána sima. teszem azt 2 héten át így, aztán 1 hét újra a sima az elsõ, utána újra 2 hét ferde elsõ stb. egyensúly kell mind esztétikum szempontjából, mind erõ szempontjából.
ha ÉVEK MÚLVA a mell erõssé válik és a kísérõ izmok gyengék a fekvéhez, a mell nem fárad el, akkor majd visszatérünk a témához ;)
MJ rulz Pink Team The Only One
akkor tárogatás se menne
vagy túl szûken fog vagy tágan, vagy rossz helyre engedi, vagy rosszul melegít be, vagy rosszul tarja a hátát, derekát etc
az meg egyértelmû hogy ha neked bevált az 1-2 erõnövelésre nem számít ki mit mond, kinek a pap
de a többségnek az nem jó
Az 1-2 ismétlést meg nyilván egyedül nem szabad csinálni, vagy ha nem tetszik, akkor lehet 3-4-5 ismétlés is, lényeg hogy ne legyen túl sok.
Maree a ferde nyomást tényleg nem kéne hanyagolnod, mert a felsõ melled alulfejlettsége visszatarthatja az egész mellizom fejlõdését. Nekem mikor a vállam fájt picit fekvenyomásnál, akkor jobban odafigyeltem a váll edzésére, erõsítésére, és az is segített.
ehhez a testsúlyhoz és magassághoz mindkettõtöknek kevés az a súly
mindenki tudja, hogy külsõre megyünk, de gyarló az ember, nekem is számít hogy mennyivel nyomok, pedig a kutyának nem szoktam a magánéletben mondani én ennyire erõs vagyok bazzeg
nagyjából úgy vagyok vele, hogy nem csak esztétikum, de erõ is kell, ez van
na ami a probléma, az mindkettõtöknél ugyanaz ha jól látom a melledzést
3x10 ugyanazzal a súllyal
ha megy utoljára is a 10, akkor elsõre kevés a súly
másik emberke
kevés a bemelegítés utáni gyakorlat
példa a normális csöcsedzésre
bemcsi 20-25-30x
bemcsi 15-20
bemcsi 10-12
ha valaki magas tartományban edz, mehet fentebb még egy értelemszerûen, az a lényeg hogy fokozatosan jussunk el a végsõ 6 körüli ismétléshez, és ott akkora súllyal, hogy menjen 5-6-7
utána kevesebb súly, ismét 5-6-7
stb összesen 4-5
példa solt
nem 3x10 50
hanem 55x6-7
50-6-7
50-6
45-6
45-5-6
és én a kezdõ korszakomban nem átallottam 2 ilyen edzést nyomni hetente
miért?
mert eleinte gyenge vagy, meg kell alapozni a késõbbi gyakorlatokat
nem mondhatom elégszer franco idézetet, közel ugyanolyan testalkatot tudtam volna építeni a 3 alapgyakorlattal, fekve, gugg, felhúzás
plusz a fekvenyomás a felsõtest guggolása, majdnem mindenre megy, még hasra is
lehet a többi bizbasszal bénázni de az alap az a fekve, pláne elsõ pár évben
plusz1 néha lehet szokatni magunkat magasabb súlyhoz mentálisan, inakat, szalagokat, ízületet egy-egy 1-2-es ismétléssel, havonta 1szer
plusz2 néha egy kis szuperszett belefér
plusz3 ferde nélkül nincs erõs fekve, DE szép mellizom se