12316971501353788406.png
  • Neoncsoves
    elöljáróban annyit, hogy kitartást hozzá és sok szerencsét. én is alacsony szintű túlsúllyal szenvedtem, aztán nyáron elhatároztam hogy lefogyok, hát sikerült ledobni 12-13 kilót 4-5 hónap alatt (most fogszabályzó miatt megint elkezdtem fogyni :D )... ez az egész sport a kitartáson és az önfegyelmen múlik igazán, hogy képes vagy-e minden 2. nap elhatározni magad, hogy na akkor menjünk edzeni, illetve a napok közt esetleg aerobozni a zsírégetés miatt. továbbá én személyes tapasztalatom az, hogyha 3 liter vizet megiszol naponta /én citromosat ittam amíg keményen nyomtam a fogyózást/, azzal pár kilót el tudsz "ejteni", ha esetleg ráállsz a zöldteára (napi 2-3 bögre, de óvatosan mert elvileg van benne valami női hormonszerűség, legalábbis olvastam ilyet valahol, tehát literszámra azért nem szabad inni :) ) azzal is tudsz 2-3 hónap alatt olyan 3 kilót ledobni. de a legfontosabb az hogy mozogjál sokat. azzal, hogy otthon ülsz és nem csinálsz semmit nem lehet lefogyni, szóval mint a hsz elején említettem, a fegyelem és kitartás elengedhetetlen dolog ehhez. ja és az ilyen zsíros cuccokat (chips, disznóhús, etc) lehetőleg hanyagold, max kb. havonta 1x elengedheted magad, de akkor se nagyon.

egy ilyen szigorúbb "önkínzással" látványos eredményt el lehet érni... de ésszel kell csinálni mindent, mert annak ellenére hogy 12-13 kilót ledobtam, még mindig pocakos vagyok egy kicsit, de máshonnan lement a zsír nagy része.

fehérjét meg ha megengedi a pénztárcád akkor hajrá, ártani nem árt.