Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintem valamit félre értettél, én egykezes súlyokkal nem nyomok fekve, csak tárogatok egyenes padon. Fekvenyomni csak rúddal szoktam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mell edzésem:
Fekvenyomás: 5 sorozat, ebbõl az elsõ sima rúddal kb 20-25, aztán két ötös tárcsával 10-15, utána két tizenötös tárcsával 8-10, végül erre még megy egy-egy 2,5-ös vagy 5-ös, attól függõen hogy van-e aki segítsen(általában nincs, és egyedül nem merek ötösökkel nyomni mert már maradt rajtam).A vállam nagy súlynál néha beszúrkál, de nem kibírhatatlan.
Tárogatás: 4 sorozat kb 15 kilós szabad súlyokkal, szabályosan végrehajtva 8-10 ismétléssel
Ha a vállam bírja még be szoktam iktatni egy ferde pados nyomást, de ott 2 15-ös tárcsánál a vállam miatt már nem tudok többel nyomni.
81 kiló ( 72 voltam )
kb 4 hónap ( 5-6 évvel ezelõtt edzettem rendszeresen, de gyakorlatilag a nulláról kezdtem most )
178 cm
A nyûgöm az, hogy megrekedtem ezen az 50 kilón... igaz én egyedül edzem, és gyakran kong a terem az ürességtõl, így nem is nagyon merek próbálkozni nagyobb súlyokkal, mert, ha rajtam marad kiabálhatok! :D
www.smart-bus.hu
hány kg vagy?
mióta edzel?
milyen magas?
MJ rulz Pink Team The Only One
Én mell erõedzésre a következõt csinálom, és nekem bevált!!
Nyilván alapos bemelegítéssel kell kezdeni.
Aztán 9 sorozat összesen:
1.-Olyan súly, amivel 20 ismétlésre vagy képes.
2.-10 ismétlésre vagy képes.
3.-5 ismétlésre vagy képes.
Ezután 5 olyan sorozat, aminél a használt súllyal 1-2 ismétlésre vagy képes, és legvégül csinálsz egy olyan sorozatot, amivel ismét több ismétlést is tudsz csinálni.
Magyarán mindenhol az ismétlésszámhoz mérten a maximális súlyt használod. Ezt alkalmazhatod tárogatásnál, ferde padon is, és szerintem érdemes áthúzást is csinálni. Remélem segítettem.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
és érdekes hogy az ilyenek röhögnek. énmeg odavetem hogy 2x nemtudja rendesen kinyomn a súlyt:P
én egyébként most iso whey-t használok.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Láttam már olyan srácot, vaxival voltam edzeni, hogy baszki 120 fokokat lengett a felsõteste bicepszezés közben franciarúddal, attól féltem kitörik a dereka, mindezt nyilván papucsban.
A legszebb pedig az volt amikor az egyik ott dolgozó csaj csinálta az "Arnold nyomást", amit Bunny ugye megmutatott a videójában, hogy nem érti a nyomás után elöl miért zárják össze a súlyt.. a csaj pontosan megcsinálta amit mutattak, hogy orbitális marhaság, aztán még 1-2 ember kezdte utánozni, mert elmagyarázta nekik, ez bizony mellre megy.
Bár valószínû az én mellemre ment, mert röhögnöm kellett :D
ezaz ha valaki ohajt véleményt hozzáfüzni :)
mert valahol ugye el kell kezdeni...csakhát pl amikor a legelején még üres ruddal vagy 5-5 kiloval csináltam az tényleg olyan viccesnek tünik:DDD
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Amit mellesleg elég kevésnek és gáznak érzek..... szóval ebben nem tudok neked segiteni:D
a szauna méregtelenit nem izmot roncsol:DDDD de hallgatom a hozzá értõket....
Az edzéssel kapcsoaltban én azt olvastam hogy ha osztott edzést csinálsz akkor is érdemes minden harmadik napon egy pihenõt tartani...mert hiába csak futsz az is átmozgat midnen izmot...... de ez kapcsán is a többiekre tapasztaltakra bizom a választ:D ez csak a saját olvasott infok alapján összerakott véleményem
Általában külön napokon szoktuk megedzeni az izmokat, tehát 1. nap láb 2. kar 3. hát, stb.
A szauna meg nem azért van, hogy egy idõben csináld a gyúrással, azt pihenõ napokon jó.
Másik. Ha jól emlékszem, nem szabad gyúrás elõtt/után szaunázni. Nammost akkor mi a szarért van a konditeremben szauna?:DDDDD
de ettõl függetlenül szeretek itt is néha véleményeket meghallgatni hisz erre szolgál a forum.
Ha sûrûn látogatod ezt a fórumot, akkor megérted miért reagálnak erélyesebben... a kérdések 99%-ra ott virít a válasz fent, oszt egy idõ után már unalmas azokat ismételgetni, amiket valaki nem kis munkával összegyûjtött...
Ezt most ne vedd magadra, csak leírtam egy jelenséget.
www.smart-bus.hu
Szóval alapvetõen jófej
Kinek nem inge ne vegye magára persze
www.smart-bus.hu
Köszönöm a belinkelést, vagy nem emlékszem vagy ezt a kommentet anno nem is vettem észre.
Elnézést kérek érte.
Bár nem értem miért kell ilyen agreszivan reagálni állandoan...
(vagy csak nekem tünik agreszivnak, nem tudom).
A tanácsot megfogadom és folytatom tovább a kajálást és edzést rendszeresen és keményen.
Mégegyszer köszi
ha 3 hét múlva megint megkérdezed, akk is ez lesz a válasz.
Gondolom még van aki emlékszik rám, kb egy hónapja zaklattalak titeket a kérdéseimmel.
Azóta valóban nagyon sokat tanultam és olvastam is.
Az edzésrendszerem 2 edzésnap 1 pihi felváltva és már most 4 hét elteltével látok változásokat.
Azt hogy milyen gyakorlatokat és milyen sullyal stb azt egy megadott terv szerint csinálom, ez kapcsán nincs is kérdésem.
Viszont az étrenden valahogy nem igazodom ki, ez kapcsán megakadt bennem egy kérdés....
Mégpedig...ennem kell napi 5 ször hogy izomtömegnövekedést érhessek el, de amelett nagyon fontos célom az is hogy a hasamrol eltüntessem a nem tul nagy de mégis számomra zavaró zsirpárnát.
Mit javasoltok?? ha diétázom nem fognak ugy nõni az izmok, de ha sokat eszem nem tünik el a zsirpárna...vagy van köztes megoldás??
Örülnék ha valaki tudna segiteni aki mondjuk hasonlo gondokkal szenvedett valaha.
www.smart-bus.hu
Ez elmúlt 2-3 hétben elég lazára vettem a figurát... :S
Tóth Dani meg botrány! :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez a Tóth Dani, mint egy hegy.. :D Ha jól hallottam napi 9-szer kajál. ennyi.. Lehetne szegeden is hasonló szeminárium <#gonosz1>#gonosz1>
Néztem a BB tv aktuális számát... az elején van az a székely srác... mitõl olyan ronda ( pattanásos, ragyás ) az egész bõre?
www.smart-bus.hu
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!