-
Sziasztok! Fél év kihagyás után újra elkezdtem végre sportolni. Régen voltam edzővel is edzeni így rengeteg gyakorlatot tudom alapvetően, hogy kell szabályosan csinálni. Mivel alapból is oda kell figyelnem a folyamatos visszaszoktatásra, így már heti egyszer elkezdtem a teremfocit, emellé bicikliztem, illetve most (bicikli kiesik a hideg miatt - nekem ) 1-1szer squasholni járok. Szóval alapvetően most heti 2-szer járok mondhatni állóképesség, tüdő,zsírégetés és egyéb fejlesztésre alkalmas sportra. Emellé most újra elkezdek kondizni és azt szeretném kérdezni, hogy amit az alapismereteknél találtam kezdő edzésterv az valóban jó szerintetek arra, hogy visszahozzam a kondim? Hasprés mellé mit csináljak h az alsó hasam is edződjön (a lebegőülés nekem most szerintem még nehéz lenne főleg szabályosan) - lábemelést? Lábra szerintetek akkor edzek ha azzal alapvetően nincs gondom és az egyéb sportok igencsak átmozgatják? Van fehérje itthon elsőre megteszi talán(aptonia - nemtudom ismeritek?), abból eleinte elég ha edzés után iszom egy shake-et nem? vagy olyan napokon is igyak amikor nem edzem? Az étrendben már elkezdtem a változtatásokat(egyébként azt a részt is átolvastam- de komoly étrendet még ki kell számolnom/összeírnom). Vitaminpótlásra mit ajánlotok?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget és a hasznos linkeket!