Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
hülyeség.
Balazs15
császtok
tegyük fel ha CE Extremet szedek amiben kreatin-etil-észter akkor az igaz hogy csak azoknak érdemes szedni akiknek suly feleslegük van és a zsirt alakitja át?? vagy ez egy baromság?

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Vaxi
Én vágom, hogy mire gondolsz :)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Nem rád értettem, ne vedd személyeskedésnek.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vaxi
Mondhatod :D De mi a ráknak kell utálni? :D Nem foglalkozol vele, és annyi :) Ahogy mondod, le kell szarni azt, ami nem érdekel, aztán csókolom.

Roger6
Nem az a baj, hanem az, hogy ezt el is hiszed! Ha nekem nem tetszik egy weboldal, miért ne mondhatnám, hogy utálom. Az már divat is egybõl? Hát hol a jó francban érdekel engem, hogy mi van a facebook-on, vagy az, hogy ki szereti ki nem. És még jobban nem érdekel, hogy ezt egyesek divatnak tekintik.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ugyan olyan divat a népszerû dolgokat utálni, mint "szeretni" :D

jazzy
Na basz észre se vettem a reklámot, törölve. Átsiklott rajta a szemem..
Vaxi
ezzel egyébként teljesen egyetértek!
de szvsz a faszkönyv utálat is legalább annyira hypeolt õrület néhol, mint az imádata :D

mintha valami csodaoldal lenne, az egyik imádja, a másik utálja. nem vágom miért :D

Roger6
Sean jól mondta. Megkérni meg nem itt kell senkit, az igét lehet hinteni azon a helyen, ahol lehet likeolgatni. Köszönszépenviszonhallásra!<#wave>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Persze,Roger amúgy is hajlamos túlozni néha,de pl nekem má a faszom ki van ezzel a butított likeolós kúrva néppel,mert mindenki csak likeol meg csurgatja a nyálát arra a nyomi facebookra.És ha az ember alapból rühelli akko képes hirtelen lyen dolgokat írni.Senkit nem akart megbántani,ahogy én sem,berakta a srác,aki akarja likeolja aki meg nem nem.<#law>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Senki nem mondta meg NEKED hogy mit lájkolj meg hova regisztrálj, a srác(aki valószínüleg reklám) csak MEGKÉRT hogy kattintsunk rá egyszer egy gombra.

Roger6
Félreértesz. Felõlem mindenki oda regel ahova akar, meg lájkolják szét a világot, de NEKEM ne mondja meg senki, hogy mire nyomjak igent, vagy hova regeljek. Érted.

Vaxi
hehe én erre mindig csak azt tudom mondani, hogy nekem elég jövedelmezõ a lájkolgatás :D Eddigi legértékesebb nyereményem ez volt, amin a faszbúkról nyertem. :D

tigeroo
a sportikáról van mostis a linkben is szó.
SeanJRRussel
sportika kb 3 havonta csinál iylen akciót,sõt mostmár a közeljövõben lejáró termékekre is vmi 40% ot ad szóval felejtõs.Maradjon meg a lájkolás a divatmajmoknak meg akik facebook függõk.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
Ne haragudj, de ilyen hulladék oldalakra nem vagyok regisztrálva, ahol like-olni szoktak. A közösségi portálokat nem bírom - na ezt like-olom.

sapkafej
ezekbõl mindegyik kurva jó tanács, kivéve az elsõ három!

György

Has edzésétõl nem fog lemenni a zsír, tömegelésnél nem lehet kardiozni, edzés után nem végzünk aerobot. Még vmi? :D

Effe88
has edzése,kardio,edzés után15-20 perc taposó gépen mondjuk ja és figyelj jobban a kajára ha esetleg eddig nem tetted volna

Pihenõnapokon aerob edzés, de amúgy ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, max hogy nem eszel olyan ételeket amik amúgy is hizlalnak, mert ugye a napi kalóriát be lehet vinni szalonnából is <#eplus2>

DjCooll
Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tömeget növelek szedek kreatint mellette pedig a kellõ kalória szükségletet.Fejlõdök is,csak közben elég sok zsír került fel a hasamra ami viszont már nem annyira szimpatikus..
Tudnátok valami tanáccsal szolgálni ez ügyben? Nagyon megköszöném :)

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Kövesdi A
Én a fehérjét csak kiegészítésnek tekintem , és csak közvetlen edzés után iszok egyet , az is izolátum
Naponta meg van , a fél kg csirke mell kb, többet nem is nagyon tudnék megenni <#buck>

Sephirot T
Köszi erre voltam kiváncsi

csuszi
privát levél miatt írnék, hátha más is el van tévedve

srácok!

elhiszem hogy az ember szereti hinni hogy most vesz valamit és akkor az segít az edzésben vagy a fejlõdésben fogyásban
de ez nem így van
a legtöbb tápkieg 1-2-3% segítség
többet értek ha elballagtok a boltba és vesztek minden napra egy valag húst és azzal tömitek a búrátok
ha mindenárom költeni akarjátok a pénzt, nosza vegyetek steak-et vagy lazacot vagy tököm tudja rákot tonhalat
de ha még ennél többet is akartok, vegyetek multivitamint 4-5 rugóért
de ha még ennél is több pénzetek van akkor duplázzátok meg a vitamint
és még ha ennél is több pénzetek van akkor vegyetek fehérjét
aztán kreatint meg a többi "hülyeséget"

elhiszem hogy jó hogy rá van írva a dobozra zacskóra hogy ez fasza és ez lesz de nem igaz
úgy érzi az ember hogy most tett valamit a fejlõdésért
de nem tett
nem lesz jobb a fejlõdés számottevõen
lehet ez ellen ágálni, mondani hogy de nekem használt, vagy a spannak, vagy józsinak a terembõl
de nem ettõl lett nagyobb, szálkásabb, erõsebb
hanem mert edzett és rendesen kajált
az a 95%
vagy több

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
1kg brokkoli
1kg répa
1kg buresz
stb

csuszi
2x50g, összesen 100g, õrölve. ebben olyan 30g rost van.
ennyi rosthoz kell 1,5kg narancs vagy
1kg alma vagy
3kg ananász stb

Sephirot T
Csuszihoz lenne kérdésem.Pár hete irtál egy olyat hogy a lenmag lazán elintézi a napi rostszükségletünket,kb 1-2 kg zöldséggel ér fel.Itt milyen mennyiségû lenmagról van szó?

Brolly
Ez így van. De akkor ezek szerint nem azért válaszol, mert felkúrja magát ezeken, hanem, hogy mi is röhögjünk ezeken. Bár helyében én gyûjteném õket, nem válaszolva nekik, és ha már szépszámban összegyûltek, akkor kitenni õket :D

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Tyler1
ezek felidegesítik? az a baj, hogy a visszaírogatásaival pont azt éri el, h a sok fasz ezen élje ki magát, ha egybõl törölné a picsába ezeket, nem lenne ennyi iq bajnok :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jazzy
Már leírta párszor, hogy ezekre azért válaszol, hogy mi is röhöghessünk, ne csak õ :)
Brolly
Neem, tuti nem hiszi el, csak gondolom felidegesíti, és nem bírja ki, hogy ne írjon vissza :D bár megértem.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

A Kaszas
loool

Kövesdi A
Nézz szét a gyakorikérdések.hu-n , ott ezerszámra vannak hasonlók <#idiota>
Bár inkább oda írja , mint ide <#nevetes1>

Tyler1
ja, ezek csak ilyen agyilag nem teljesen ép emberek napi szórákozásfaktora. csak azt nem értem, ezekre miért válaszol, miért nem törli a picsába. vagy tényleg elhiszi, hogy ezek valós kérdések?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Effe88
kurva jó<#nevetes1><#nevetes1>

Brolly
Amúgy szerintem azok írnak direkt ilyen buzi kérdéseket, akik utálják Bunnyt és ezzel akarják idegesíteni. Nem hiszem el, hogy vannak ilyen ostoba emberek, akik ezt komolyan kérdezik.

Kövesdi A
<#csodalk><#wow1><#csodalk><#wow1>
Bunny , mint mindig , nyers és egyenes <#idiota>
Én még válaszra se méltattam volna <#beka2>

dragon11
LOL:D

Vaxi
csatlakozom <#eljen>

Vaxi
"Hello Bunny!Legutóbb,mikor voltam gyúrni,beugrottam venni néhány seprünyelet.Mivel a Citroen csomagetere klein, ezért a hátsó ülésre raktam . A kérdésem az ,hogy szerinted az mennyire gáz, ha úgy megyek gyúrni h az autó hátsó ülésén ott van három seprûnyél? A másik kérdésem pedig az h mennyire számit cardionak a seprés? vagy a felmosás több izmot mozgat meg?"

"az a gáz, hogy ahelyett, hogy ide írogatsz, nem dugtad fel a picsádba mind a hármat!"

Ez így odabaszott reggel :DDD

jazzy
heppibörszdéjtujuuuuuu, unatkoztam és pont megnéztem a születésnaposokat :D
Brolly
Nekem a teremmel kapcsolatban mákom van, hogy a laktanyában van konditerem, és mivel a szállón lakunk vagy 7en így mindig egyedül vagyok. Felszereltségre sincs okom panaszkodni, és ugye ingyen van. Néha jó lenne azért egy társ, de többnyire elvagyok egyedül, és így jobban is szeretek edzeni, nem veszi el semmi a figyelmemet.

oliwwer
Az ilyet én sem nagoyn toleráltam volna.
SeanJRRussel
Náunka diák korlátlan az 4000 ezer,nem egy hatalmas terem de normális arcok vannak,nálunk sincs mindenbõl kettõ de a kezdõk nem mernek ugatni,és sosincs ebbõl összetûzés h nem lehet beszállni vkihez.Mondjuk Tiszaújváros nem egy hatalmas város,de lehet h a gyökerek a másik terembe vannak hozzánk meg a normálisa jutott.

iko
Fura, hogy mennyi problémátok van a termetekbe járókkal. Úgy látszik szerencsésen kifogtam egy hardcore, de barátságos termet (vagy idõszakot). Sok törzstag kevés ismeretlen arc, és azok is viszonylag gyorsan beilleszkednek. Mondjuk lányok alig járnak, de az legyen a legnagyobb gond.

spam. sry

Jah és itt a jelenlegi teremben elférni se lehet... mert ugye minden gépbõl csak 1 van... és ebbõl ma volt is egy kis összetûzésem, hogy én nem szállhattam be 2 fazonhoz, merthogy õk pörögnének... nah mert én nem:D:D:D
És nehogy már egy 40x éves fazon mondja azt, hogy Õ pörög és fejlõdni akar, aki kb 1 hónapja jár le és végig pofázza az összes edzést^^

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hosszú... sok szarság... maguk az emberek... egyszerûen itt csak feltartanak engem a fejlõdésben.
Pedig azt tekintve, hogy 3000 FT a bérlet és kb 1 saroknyira van tõlem, úgy nem rossz... de nem tudom elviselni az embereket... elkurvult ez a terem:D

Csak az a baj, hogy egy normális terem bérlete olyan 6tól kezdõdik... és elég messze is vannak... de ha ez az ára, hogy nyugodtan és hatásosan edzek, akkor nem bánom:D

oliwwer
Mi volt?
Valaki tud Gödön vagy a környékén egy relatív olcsó, de jól felszerelt konditermet ajánlani?:)
MA sokalltam be a mostanitól... Hihetetlen milyen faszkalap emberek vannak...