Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegyük fel ha CE Extremet szedek amiben kreatin-etil-észter akkor az igaz hogy csak azoknak érdemes szedni akiknek suly feleslegük van és a zsirt alakitja át?? vagy ez egy baromság?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
de szvsz a faszkönyv utálat is legalább annyira hypeolt õrület néhol, mint az imádata :D
mintha valami csodaoldal lenne, az egyik imádja, a másik utálja. nem vágom miért :D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tömeget növelek szedek kreatint mellette pedig a kellõ kalória szükségletet.Fejlõdök is,csak közben elég sok zsír került fel a hasamra ami viszont már nem annyira szimpatikus..
Tudnátok valami tanáccsal szolgálni ez ügyben? Nagyon megköszöném :)
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Naponta meg van , a fél kg csirke mell kb, többet nem is nagyon tudnék megenni <#buck>#buck>
srácok!
elhiszem hogy az ember szereti hinni hogy most vesz valamit és akkor az segít az edzésben vagy a fejlõdésben fogyásban
de ez nem így van
a legtöbb tápkieg 1-2-3% segítség
többet értek ha elballagtok a boltba és vesztek minden napra egy valag húst és azzal tömitek a búrátok
ha mindenárom költeni akarjátok a pénzt, nosza vegyetek steak-et vagy lazacot vagy tököm tudja rákot tonhalat
de ha még ennél többet is akartok, vegyetek multivitamint 4-5 rugóért
de ha még ennél is több pénzetek van akkor duplázzátok meg a vitamint
és még ha ennél is több pénzetek van akkor vegyetek fehérjét
aztán kreatint meg a többi "hülyeséget"
elhiszem hogy jó hogy rá van írva a dobozra zacskóra hogy ez fasza és ez lesz de nem igaz
úgy érzi az ember hogy most tett valamit a fejlõdésért
de nem tett
nem lesz jobb a fejlõdés számottevõen
lehet ez ellen ágálni, mondani hogy de nekem használt, vagy a spannak, vagy józsinak a terembõl
de nem ettõl lett nagyobb, szálkásabb, erõsebb
hanem mert edzett és rendesen kajált
az a 95%
vagy több
MJ rulz Pink Team The Only One
ennyi rosthoz kell 1,5kg narancs vagy
1kg alma vagy
3kg ananász stb
MJ rulz Pink Team The Only One
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Bár inkább oda írja , mint ide <#nevetes1>#nevetes1>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bunny , mint mindig , nyers és egyenes <#idiota>#idiota>
Én még válaszra se méltattam volna <#beka2>#beka2>
"az a gáz, hogy ahelyett, hogy ide írogatsz, nem dugtad fel a picsádba mind a hármat!"
Ez így odabaszott reggel :DDD
spam. sry
És nehogy már egy 40x éves fazon mondja azt, hogy Õ pörög és fejlõdni akar, aki kb 1 hónapja jár le és végig pofázza az összes edzést^^
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Pedig azt tekintve, hogy 3000 FT a bérlet és kb 1 saroknyira van tõlem, úgy nem rossz... de nem tudom elviselni az embereket... elkurvult ez a terem:D
Csak az a baj, hogy egy normális terem bérlete olyan 6tól kezdõdik... és elég messze is vannak... de ha ez az ára, hogy nyugodtan és hatásosan edzek, akkor nem bánom:D
MA sokalltam be a mostanitól... Hihetetlen milyen faszkalap emberek vannak...