MaRee#23338
Ezért mondtam hogy nem kell pont az az napit csinálni, lehet választani, ma én sem futkároztam, nincs ez lekötve hogy pont azt kell csinálni ami mára van kiírva. Helyettesíteni meg lehet gyakorlatokat, lévén mivel én is most tornapályán edzek ott semmilyen gép nincs, ezért berakok a gépi gyakorlatok helyett valami mást.
Mivel itt nem az izom hanem az erő és az állóképesség növelése a cél, azért vannak ilyen rövid de nagyon intenzív WOD-ok is(pl a 20perces), de nem kötelező ilyen rövid idő alatt megcsinálni, lehet nyugodtan pihenni gyakorlatok közt 3-4 perceket mint a konditeremben, csak ugye akkor az egésznek az értelme vész el.
Olyan programot amire te gondolsz csak CrossFit termekben az edző tud neked szerintem személyre szabottan gyártani, vagy ha sikerül kibogarásznod valahogy a netről akkor úgy. Azért lettek a WOD-ok kitalálva, hogy az egyszerű átlagember akinek nincs sok ideje vagy nem akarja a súlyzókat emelgetni, gyorsan(de nem mindíg) le tudjon edzeni akár otthon a garázsban is.
Ja és a WOD-okat kezdők is csinálhatják, mindíg a második hozzászólásban van leírva hogy mennyit csináljanak az adott gyakorlatból a kezdők, vagy mit csináljanak helyette.