Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Értjük mi, hogy az étrended más, de ezzel a valódi értékközlésed nulla, mivel eddig sem tudtuk, milyen étrenden vagy, és azt sem, hogy miben változtattál rajta. Szóval erre most milyen választ vársz, fogalmam sincs. De csináld csak ha úgy érzed, jól esik. Egy megfelelõ értrend mozgással mindenkinek jól esik, és még egészséges is. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Olvasd el figyelmesebben a 26os üzenetem... ott van, hogy az étrendem is más😊

#20829: ???

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MEdievil
Vannak ám ilyen alapismeretek nagy vörössel itt fent.
Amúgy meg szálkásító edzés nem létezik, ugyan úgy edzel tömegelés és "szálkásítás" alatt is.. A hangsúly a kajáláson van. Diéta kell neked.
Szóval a súlyzós edzés marad a normális mellé aerob.

F

Vaxi
<#wow3>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

4x15öt nyomok mindenbõl... azaz sokat és persze sokkal kevesebb súllyal, illetve heti 3 helyett 4szer járok... ezen kívül még a gyakorlatokban is variáltam😊

Milyen az a szálkásító edzés?

www.smart-bus.hu

Múlt héten elkezdtem szobabiciklizni (fogyni próbálok... szálkásító edzés+ étrend... és most gondoltam hozzá csatolom még ezt a pluszt is, mivel ez jó fogyásra és lábedzésnek is... mivel a térdem miatt nem tudok lábazni) edzésenként fél óra egyben... tyû... hogy is mondjam... hiányzik a lejtõ, meg a menetszél😄😄

bazzXDXDXD

Vaxi

Tyler1
asszem ez volt, aki felszaladt, hogy tiltakozzon az izmos férfi ideál ellen, aztán utána lerángatták 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Fúúúúúúúúúúúúú ezen a képen már vagy 2 éve is szakadtam, azóta se értem hogy ez most hogy 😄😄😄: D😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vaxi
A lényeg, hogy legyen önbizalma az embernek

Ne tudd meg mennyit hallgatom én ezt anyámtól minden áldott nap 😄

Vaxi
szeretem egyébként az ilyen indokokat:
"egyoldalú kajálás"
"sok rizs nem egészséges"
"sok csirke nem egészséges"
"sok fehérje egészséges"
"májat megterheli a fehérje" meg mittomén.
ettõl kell fosni, nem a bigmactõl bazmeg 😄

MEdievil
"megfõzve semmi tápanyagot nem tartalmaz"
Azon kívül hogy marhaság, megnézném azt az idiótát aki nyersen eszi 😄

F

Tyler1
rizsrõl annyi faszságot lehet olvasni, h nem igaz(kevés benne a ch, alacsony a GI értéke, megfõzve semmi tápanyagot nem tartalmaz, stb...).
a rizs a legjobb ch forrás, azért esszük, mivel magas(!!!) a GI értéke, egybõl felszívódik, jobban feltölti glikogénnel az izmot, mint akármely más ch(zabpehely mondjuk még hasonlóan fontos ch), ezenkívül rengeteg értékes ásványi anyag is van benne(bár az inkább a barnákra igaz).

Panzermeyer
Nem bizony, magas GI-je van. A barnarizsnek és a basmati rizsnek van alacsonyabb. A testépítõk a magas CH tartalma miatt eszik a rizst, mert nekünk ugye abból sok kell 😊Mindenesetre a kenyérnél biztosan jobb választás.

mov ah,4ch int 21h end

Ó, köszönöm! 😊

www.smart-bus.hu

Ez érdekes, én eddig úgy tudtam a rizsnek alacsony a GI-je, azért jó kaja. Erre kiderül, hogy mégsem ?!

Tyler1
ajánlott olvasmány

ez alapján próbálj szénhidrátot választani edzés elõttre 😊

Normál esetben 8:00, 10:00, 12:30 ( 14:00 - 15:00-ig edzés ), 16:00, 18:00, 20:00-kor kajálok. Szóval úgy tapasztaltam ki, hogy 100-125 gramm csirkemell + 125 gramm rizs után akkor érzem magam a legjobban, ha 1,5 órával kaja után edzem.

Ha "bolond" napom van, akkor ez az egész borul, és jönnek a helyettesítõ turmixok, napközbeni hideg kaja, stb. Ilyenkor edzeni is akkor tudok, ha beesik 1,5-2 óra "szünet".

Mivel az egész kiszámíthatatlan, jó ha 45 perccel edzés elõtt tudok enni valami maszatot. Most például megettem 2db banánt, meg 2db Jó Reggelt szeletet... végig büfögtem, fingottam az egész edzést, ráadásul erõm sem volt!! 😄

Ilyenkor veszi észre az ember, hogy megfelelõ töltöttségi szint mennyit számít... egy átlagos teljesítményemnek max 75%-t tudtam hozni nagy szenvedések árán, ráadásul majdnem meg is sérültem... szerencsém volt...

www.smart-bus.hu

Tyler1
esetleg meló elõtt/után szóba se jöhet az edzés gondolom 😄
mennyi idõd van a kajálásra edzés elõtt?

Ez rosszul esett! 😄 Ha ilyen egyszerû lenne, nem bonyolítanám! 😄 Van 1,5 óra szabad idõm meló közben, és akkor van ez a rohanás...

www.smart-bus.hu

Tyler1
gondoltál-e arra, hogy késõbbre tolod az edzést? 😊

Urak!

Elõfordul, hogy edzés elõtt nem tudok idõben enni, így inkább nem is erõltetem, nem akarok behányni. Viszont mivel kimarad edzés elõtt 1-2 órával a rendes feltöltés, nyilván nem sok energiám van edzeni...

Tudtok javasolni valami szénhidrát forrást ami hamar felszívódik, és nem tele gyomorral kell edzenem? Igyekszem rendesen kajálni, de havi 1-2 alkalommal nem sikerül...

www.smart-bus.hu

Nálunk meg Rádió 1 szól éjjel nappal... nincs apelláta, pedig úúúúúúúgy unom Oo

jazzy
jazzy
Ezt nem akartam linkelni, mert ez annyira alapmû, hogy aki azt nem ismeri, az nem is ismeri igazán az elektronikus zenét 😊
Vaxi
Nekem vegyes felvágott 😄
hc, metal, blues, black metal, folk metal, eminemtõl 1-2 szám, prodigy, pendulum, igényesebb dnb-k
egyik kedvenc dnb:

de van ilyenem is 😊

Ez meg kiba jó 😄

oliwwer
Nálam Iron Maiden és Ossian a nyerõ kondihoz.
Nos ízlés kérdése, nekem mondjuk bejönnek ezek a zenék, el is mentettem néhányat a kedvencekbe, köszi 😊 De én ezekre nem tudnék edzeni, nekem kell hogy üvöltsön a metál a fülembe mikor ott vagyok, ígyis valami Bárány mix megy naphosszat a terembe 😄

Tyler1
nálam amúgy k*rva mind1 mi szól, mert nem a zenére koncentrálok. persze vannak fasza motiváló nóták, de én erre is olyat vadulok, hogy nem emberi.

(mondjuk az ilyen hardrock stílus az még frankón idegesít is, úgyhogy az kizárva)

tigeroo
tigeroo
pedig a metál kihozza belõled az agressziót 😄

vezetéshez 80-100bpm közötti jazz/hiphop, edzéshez meg vmi jó zúzós
Brolly
Jóóók :o Bár én is inkább a rockot erõltetem, de úgy érzem ezeket jövõ héten ki fogom próbálni. Mondjuk egy kicsit mintha túlságosan is pörgõsek lennének. Mindenesetre kipróbálom, hátha frissíteni tudom a gyúrós albumomat.
Kösziii! 😊 <#worship>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

jazzy
Na, jöttem különcködni, én bizony nem hallgatok edzés közben se rockot, se metált!

Panzermeyer
Nagyon tetszik az elsõ mondatod... Mindig van egy balfék, aki azt hiszi, hogy vele kivételt tesznek -.- LOL! <#nyes>

mov ah,4ch int 21h end

dragon11
jazzy
Á, ez pont nem szerepel benne, ugyanis csak a testépítés legfontosabb része 😊
Üdv!
Nem olvastam végig a FAQ-t, szóval, ha olyan kérdést tennék föl, ami szerepel benne, akkor bocs 😄
Most kezdenék el edzeni, tömegnövelés céljából. Olvastam, hogy a kezdõknek "Mass" kiegészítõ a legmegfelelõbb. Viszont azt nem tudom megoldani, hogy minden nap csirkét vagy halat egyek rizzsel, ezért úgy gondolom, hogy érdemes lenne a Whey Prot is szedni. Ti mit gondoltok errõl? Valamint, ha fogyasztanám mindkettõt, akkor mikor? Pl. edzés után mehet mind a 2? Nagyjából ennyi lenne 😄
Illetve még annyi, hogy a zabpehely + tej(zsírszegény) + valamilyen gyümölcs(banán) jó reggeli-e?
Köszönöm elõre is 😊
Üdv!

😄😄

www.smart-bus.hu

Tyler1
húúú ne legyetek túl szigorúak szegénnyel... 😊

Sziasztok!

188cm vagyok és 72 kg. Úgy gondolom rám férne egy kis izom.😄 Veszek is bérletet majd kondiba, de elõtte lenne pár kérdésem:
A kockás has tényleg csak átmeneti állapot? Milyen gyakorlatok jók hasra?
Táplálékkiegészítõk és egyéb cuccok nélkül, átlagos étkezéssel (napi 5-6 étkezés, 2naponta hús) is érhetõ el jól látható változás?

Hetente hányszor érdemes menni kondiba?
Nem tudnátok kb-ra összeírni valami edzéstervet, ami minden testrészt átmozgat(ebbe beletartozik futópad, szobabicikli + mell bicepsz....)

Elõre is köszi a válaszokat!
A folyami harcsának nincs! A tavi halaknak van jellegzetes iszap íze... a folyami halak szerintem kurva finomak, fõleg a harcsa...

www.smart-bus.hu

Hal nekem is bejön, bár nálam ez csak tonhalkonzerv formájában jelenik meg amit legszívesebben néha már kibasznék az ablakon 😄 Harcsa paprikás lisztbe forgatva meg nyamm..................... Jöjjön csak a gyros tálam <#finom>

Vaxi
fú afrikai harcsából pörkölt tejföllel nokedlivel... ahh 😄

Tyler1
semmi, csak itt a kárpátok faszában vicces szó a cápa 😊
amúgy én ettem már békacombot is, hát az se semmi.

jazzy
Ez nem az a magyar harcsa amit szüleink paprikás lisztbe forgattak, én is utálom a halat, ez ilyen jó zsírtalan fehér húsú hal, megpárolod nagyon fasza.
csuszi
harcsának halíze van?
rühellek minden halat 😞
tonhalnak és a cápának sincs halíze, halszaga.

MJ rulz Pink Team The Only One