12316971501353788406.png
  • csuszi
    2 problemám van azzal, hogy nem tudok belepiszkálni a fórumon előre legyártott edzéstervbe

1, ha valami oknál fogva egyiket nem tudom csinálni, aznapra lőttek, és elég sok eshetőség fordul elő a fejembe pl sérülés miatt nem megy egy gyakorlat a wodban, de a többi igen, vagy pl a maiban van, nincs evezőgépem ;), vagy személyre szabnám magamhoz, vagy a társamhoz stb
    2, nagyon kevésnek tűnik időben, és nekem nem az a célom hogy 20 perc alatt nagyon csodás alakot gyártsak, szükségem van a napi 1-2 órás mozgásra.

ezért a célom az lenne, hogy fel van sorolva 20millió gyakorlat, abból bizonyos (sárga oldalas szisztéma szerűen segítség) támpontok segítségével én is tudnék adott blokkokat csinálni magamnak pl egy hetes intervallum vagy akár egy 12 hetes program stb, amiben tudnám belőni a terem felszereltségéhez a programot, illetve az adott személyhez, magamhoz más kell mint kezdő bari számára, pláne csajomnak. nem mindegy hogy otthoni, vagy teremben, vagy szabadban. na ehhez szólj hozzá :)
    thx