NITRO PURE WHEY GOLD-ot nevű terméket szeretnék venni állítólag ez a biotech legtöbbet eladott terméke, de ez nekem nem elég meggyőző. Valakinek van valamilyen tapasztalata?
Mostanában fogyott el a HYPER MASS 5000-em és végülis meg voltam elégedve vele mert a karom és a mellizomzatom szépen fejlődött csak az volt a baj hogy a tömegnövelő egy része lerakódott a hasamra is amit egyáltalán nem edzettem:( Olvastam hogy a NITRO eléggé fehérjealapú kevés szír és szénhidrát tartalommal és nekem pont ez lenne az ideális csak gondoltam megkérdezem azért a tájékozottabbakat.
Másik fontos kérdésem még: a lábamról és a hasamról a felesleges zsírt futással szeretném leszedni azonban ez a futás mennyire lenne hatással a többi testrészemre? A mellizomzatommal és a karjaimmal mint írtam már szó-szó elég meg vagyok elégedve, de nem akarom hogy a futás miatt ezek a testrészeim "beszakadjanak" Erről is nagyon szívesen fogadok bármi véleményt.
Előre is köszi a válaszokat és bocs ha valami evidenssel kapcsolatba abszolút faszságot írtam:D