12316971501353788406.png
  • SeanJRRussel
    Nekem most az új bbtv felbaszta az agyam egy kicsit mert Bunny megint előadta magát.Megint csak a Scitec a jó a többi fos ez az überbrutál beszarás vitamin combo...Arra nem gondolnak hogy az embernek kúrvára nincs 10k ja egy hónapra vitaminra.Véletlenül se azt mondja h igen lehet szedni az olcsót (erre jött h ő azzal eteti a kutyáját mert max arra jó...) és esetleg próbálj több zöldséget bevinni ami még kicsit rádob a vitaminra és a rost szintedre...Ez az ürge egy vicc ráadásul hallgatni is rossz a hangját...Én a bioteches ásványi anyag kapszulájukat tolom ami vmi 2000huf körüli meg a DM-es vitamint A-Z ig ezekből 2-2 bogyó és annyi.Erre van pénz a semminél meg több.Különben meg arra se veszek mérget hogy ezek olyan fasza termékek amit a Scitec meg a többi nyomat mert vitamin téren hallottam már én kemény vesekárosultakról is de mind1.Nem flémet kelteni akarok csak leírtam h sztem nem minden ami arany.Ráadásul nekünk a biosz tanár úgy tanította h hiába viszed be ezeket a mesterséges szarokat nem tudnak aktiválódni ha nincs mellettük természetes molekula.Ergó ha nem eszel zöldséget,gyümölcsöt mikor beveszed a vitamint elég kevés mennyiség hasznosul...