Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Swedish people are albino monkeys
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
2, gyerek régen lejárt kondizni, de vagy 3 éve nem volt max csak 1-1 hétig... elkezd nyomni, leveszi a pólóját és már elkezdett pózolni... hát okkkkééééééé.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
aztán persze egész "edzés" alatt beszélték a haverjával, hogy rúdpluszhússzal megy a bicepszezés.
és nincs vége, odamentek a peckdeck géphez, felvették 80 kilóra [ a két gyerek nem volt összesen annyi ]. Gyerek elkezdte nyomni, persze nem ment neki, haverja belehúzott, ketten összetolták egyszer, aztán fél óra pózolás. Nekem asszem ez volt eddig a bestof. 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Nektek mi a legdurvább élményetek a termetekbõl? 😊 Én akkor fogtam padlót amikor tavaly egy srác el akarta lopni a 2,5 KG-os tárcsákat... 😄D Úgy szóltunk neki, hogy vegye már ki a zsebébõl 😄
egyébként személy szerint örülök, hogy nem a tipikus "kurvaanyátokvisszasejövök" voltál, hanem érdekelt is valamennyire a dolog 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a célhoz vezetõ utat mindenki, úgyértem MINDENKI rövidíteni akarja.
a youtube videómon a súlyok filmkellékek voltak, valami habcucc - no súly
MJ rulz Pink Team The Only One
na hagyjatok végre enni...nap fénypontja.
de génkezeltet.
néha te vagy higgadt (többségében), néha én (ritkán). cserélõdnek a szerepek😊 a köv. delikvenst majd én küldöm el kapálni - az úgyis jobban áll mint a jóságos télapó szerep😊
köszi a választ.
gyakran nem a cél a fontos, hanem az odavezetõ út.
nem vagy, max felismered a boltban.
a hús fehérje.
az olaj zsíradék.
a csoki (jórész szénhidrát)
ez a 3 "dolog" makronutriens (plusz a víz) amibõl a táplálékod felépül. a táplálékkieg.ek nem mások mint makronutriensek, por formájában. ugyanolyan étel mint bármi más. csirkehús por formájában, (tejbõl vagy tojásból nyerve), csoki por formájában, szalonna por formájában etc.
ha ezzel tisztában vagy, nem hiszed hogy az nem natural aki fehérjét iszik, nem hiszed egy pillanatig sem hogy ez más mintha nyers tojást innál, vagy leturmixolnád a csirkét, max gusztább😉
az aláírásod nem az volt (csak tippelek), hogy "aki hülye haljon meg"? 😄
régi aláírásom idevágna, aki emlékszik az vágja mire gondolok😊
nem segítek, csak...
--->
"nem cigizek, max hétvégente"
"asztmára gyanakszom (családban van"
"pár év ami mûtét miatt kimaradt nekem testmozgásból"
sikerül összerakni? 😉
nereklamozz.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
sapkafej: mondjuk ez részemrõl tényleg hülyén jött ki 😊
én egész életemben atletizáltam, fociztam, futottam, és mégis kurva gyorsan kifulladok.
György
Egy apró megjegyzés a "gyúrósokra", illetve "kondisokra". Egyik ismerõsömmel összefutottam pár hete, éppen edzésrõl tartottam hazafele. Megkérdezte, hogy merre jártam, mondtam, hogy edzeni voltam, vasakat emelni teremben. Közölte, hogy csak a buzik járnak gyúrni. Nos, lényegében igaza van, csakhogy én nem gyúrni voltam. Bemegyek egy terembe, és megmondom neked, hogy melyik faszparaszt gyúr, melyik testet épít. A testépítést, mint életmódot preferálom, annak minden elõnyével, ugyanis ez egy életforma, életstílus. A gyúrás, az meg marad azokra, akik nagyképûen elmesélik, hány ribancot húztak meg a hétvégén dizsibe, és különös ismertetõjelük pl., hogy a munkavégzésük intenzitása elég erõsen konvergál a nulla fele.
Teljesen különválasztanám a dolgot, de a köztudatban az van, hogy mindenki gyúr, aki az edzõterembe beteszi a lábát. Továbbra sem akarok gyúrós lenni, nyilván egy testépítõhöz meg édeskevés vagyok, de ezt az utat keresem minden mozzanatommal.
"Nem véletlenül van a banner alatt ez"
teljesen jogos egyébként amit mondasz, de akkor annyit nem lehet beírni hogy "bannert nézd meg" ?
egyébként nem bántottál meg vele, meg nem beszólni akartam a hszemmel ha félreérthetõ volt esetleg.
akkor hogy ne csak off legyen:
Esetleg tudja valaki, mitõl van az, hogy kisebb futásoktól, esetleg hosszabban tartó futások után hamar elkezdek "fulladni"? Nehezebben kapok levegõt, pedig rendszeresen nem cigizek, max hétvégente... én asztmára gyanakszom (családban van, ezért félek egy kicsit), de még nálam az is közrejátszhat, hogy a pár év ami mûtét miatt kimaradt nekem testmozgásból, ennyire "lerombolta" volna a fizikumomat?