Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anno lementem megnézni konditermet, hogy mégis mi hogy van. tipikus emogetsik, a vicces inkább az volt, hogy a fél óra alatt amit lent töltöttem nem csináltak semmit, csak tükörben fényképezték magukat befeszített "izommal"

Tyler1
semmire...sztem ebben elérte a sport a csúcspontját 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Remélem ez szarkazmus volt <#banplz>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

DarkHorSe
mi masra kell meg edzeni? 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tyler1
nekem is van egy haverom, aki csak fekvenyom, bicepszezik, és felhúzásokat csinál. nothing else. olyan testtartása van, h nem is láttam még ilyet. 4 éve csinálja és eredmény=lófasz.

DarkHorSe
Van egy srac a teremben, mar oda jar 1 eve minimum eddig csak 2fele gyakorlatot lattam tole, semmit mast. Az egyik az a tárogatás peck deck gepen, a másik meg a mellhez húzás szûk fogással. Mind a ketfele gyakorlatbol csinal vagy 6-7 szeriat es minimum 5 percet pihen az ismetlesek kozott..

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Na igen ez a 40kilósan pózolás nekem is ismerõs... A pózolás ugyan fontos része a dolognak, sok helyen írnak róla hogy jót tesz az izmoknak az edzés végén ha pár percig feszengünk meg pózolunk, de azért ezt nem két hét edzés után kéne.. 😄 Én azért kinézek már valahogy, de még egyszer sem vetkõztem félpucérra ha többen voltak a teremben hogy hagy lássanak.. 😄

Különc
Ám ha visszanézitek, Neoncsöves kijelentett, nem kérdezett, mármint hogy szerinte a táplálékkiegészítõk marhaságok vagy valami ilyesmi, szóval nem kell elolvasnia az alapismereteket mert az csak akkor kell mielõtt KÉRDEZEL!!!!4444négy

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

1, gyerek kb 40 kilósan bejelenti, hogy én szálkásít^^
2, gyerek régen lejárt kondizni, de vagy 3 éve nem volt max csak 1-1 hétig... elkezd nyomni, leveszi a pólóját és már elkezdett pózolni... hát okkkkééééééé.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

oliwwer
Ezt nem bírtam volna ki röhögés nélkül 😄
Vaxi
Scott-pad + emós gyerek + rúd+2*10 kiló = feladták neki, elkezdte leengedni, leegedte kb 2 centire és visszahúzta üvöltözve.
aztán persze egész "edzés" alatt beszélték a haverjával, hogy rúdpluszhússzal megy a bicepszezés.
és nincs vége, odamentek a peckdeck géphez, felvették 80 kilóra [ a két gyerek nem volt összesen annyi ]. Gyerek elkezdte nyomni, persze nem ment neki, haverja belehúzott, ketten összetolták egyszer, aztán fél óra pózolás. Nekem asszem ez volt eddig a bestof. 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ma volt egy pali a teremben, akit nem egészen értettem mit csinál. Fekve nyomott, és minden széria után levettem a súlyokat, aztán üldögélt pár percig majd a következõ szériánál vissza tette 😄 😄 😄 Nem kérdeztem inkább rá hogy mi értelme ennek, lehet valami új titkos edzésmódszer 😄

Nektek mi a legdurvább élményetek a termetekbõl? 😊 Én akkor fogtam padlót amikor tavaly egy srác el akarta lopni a 2,5 KG-os tárcsákat... 😄D Úgy szóltunk neki, hogy vegye már ki a zsebébõl 😄

Vaxi
ettõl függetlenül olvasd el az alapismereteket, mert ha megtetted volna, tehát elolvasod az összes linket és irományt, amit oda leírtak, akkor nem ért volna meglepetésként csuszi hozzászólása 😊
egyébként személy szerint örülök, hogy nem a tipikus "kurvaanyátokvisszasejövök" voltál, hanem érdekelt is valamennyire a dolog 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Különc
Szõrt kienném a köldökébõl a cépfiúnak

Jééééé! Van ilyen topic is?😄 üdv!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Roger6
Nem szereti a linket, mert hogy be volt hízva meg ilyenek, állítása szerint. <#circling>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
nem értek egyet.
😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Tibi7
Bakker Csuszi hamarabb is jöhettél volna... Eszembe juttattad hogy a jó kis brokkolim már 2 órája ott fõ a gázon...<#rinya>
Tyler1
bölcs hangzása van, csak értelme nincs 😊
a célhoz vezetõ utat mindenki, úgyértem MINDENKI rövidíteni akarja.

Különc
Link vagy hazudás

csuszi
természetesen dkg. nem vagyok én TE.

a youtube videómon a súlyok filmkellékek voltak, valami habcucc - no súly

csuszi
ja és valaki kérdezte ki itt a doyen. én a 10+évemmel, amire nma vagyok büszke, lévén a topiclátogatók sokkal többet érnek el 10év alatt mint én, de nekik itt az internet - amit nem használnak😊, és ahogy elnézem sokkal akkurátusabbak is mint én.

na hagyjatok végre enni...nap fénypontja.

Különc
140? Ugye nem kilogramm? Mert akkor hahotázom egyet <#mf2>

csuszi
<#puszis><#law>

csuszi
jogos, most csak 140-el nyomok fekve, sc2 elõtt volt 145 is😊

jazzy
Hol itt a demokrácia? <#idiota>
jazzy
Különc
Milyen érdekes, mikor én flamelek azt törlitek, de persze nektek szabad, hol itt az igazság? <#mf2>

a karizom megmaradhat ha súlyozható egeret vesz<#vigyor>

Különc
Minél több idõt tölt a CoD 7 és az SC 2 topikban, annál jobban satnyul a teste és az agya is (no meg a heréje)

csuszi
😊
de génkezeltet.

néha te vagy higgadt (többségében), néha én (ritkán). cserélõdnek a szerepek😊 a köv. delikvenst majd én küldöm el kapálni - az úgyis jobban áll mint a jóságos télapó szerep😊

jazzy
Köszönjük Dr Csuszi, hogy elmagyaráztad neki 😊 Igaz ott van az alapismeretekben, dehát az nem érdekel természetesen senkit, elõbb kell baromságot írni, de már megnyugodtak a kedélyek, olyan boldog vagyok, lehet veszek egy aranyos fehér nyuszikát.
csuszi
😊 nem ütötte meg a hülyeségi szintet hogy oltsam😉 meg agresszív se volt nagyon...hidd el, még mindig megy a "hiszti" ha olyan emberrel akadok össze, lásd cod7, vagy sc topik😊

most már teljesen értem 😊

köszi a választ.

csuszi
utolsó bölcseletem mára, kész a csirke/hagyma/paprika/rizs kombó😊

gyakran nem a cél a fontos, hanem az odavezetõ út.

jazzy
Azért mióta starcraftozol nagyon higgadt lettél
csuszi
én koherensen kezelném a 3 idézetet, nem magukban😊

csuszi
"A sok kedvenc válaszolónak: tisztába vagyok vele, hogy mi az étrend kiegészítõ."

nem vagy, max felismered a boltban.
a hús fehérje.
az olaj zsíradék.
a csoki (jórész szénhidrát)
ez a 3 "dolog" makronutriens (plusz a víz) amibõl a táplálékod felépül. a táplálékkieg.ek nem mások mint makronutriensek, por formájában. ugyanolyan étel mint bármi más. csirkehús por formájában, (tejbõl vagy tojásból nyerve), csoki por formájában, szalonna por formájában etc.

ha ezzel tisztában vagy, nem hiszed hogy az nem natural aki fehérjét iszik, nem hiszed egy pillanatig sem hogy ez más mintha nyers tojást innál, vagy leturmixolnád a csirkét, max gusztább😉

jazzy
Nem, ennél sokkal sokkal jobb volt 😛
az a max hétvégente annyi, hogy 1 éjszaka elszívok 2 sör mellé 2 cigit és ennyi. asztma tényleg esélyes lehet.

az aláírásod nem az volt (csak tippelek), hogy "aki hülye haljon meg"? 😄

csuszi
"Esetleg tudja valaki, mitõl van az, hogy kisebb futásoktól, esetleg hosszabban tartó futások után hamar elkezdek "fulladni"? Nehezebben kapok levegõt, pedig rendszeresen nem cigizek, max hétvégente... én asztmára gyanakszom (családban van, ezért félek egy kicsit), de még nálam az is közrejátszhat, hogy a pár év ami mûtét miatt kimaradt nekem testmozgásból, ennyire "lerombolta" volna a fizikumomat?"

régi aláírásom idevágna, aki emlékszik az vágja mire gondolok😊
nem segítek, csak...
--->
"nem cigizek, max hétvégente"
"asztmára gyanakszom (családban van"
"pár év ami mûtét miatt kimaradt nekem testmozgásból"

sikerül összerakni? 😉

- moderálva -

nereklamozz.hu

Roger6
A flémkeltõ trollok miatt jellemzõ ez BÁRMELY topicra, ahol megjelennek, ez nem specializálodott mutatvány. Ahova beszabadulnak, ott élvezik azt, hogy beszólogathatnak másoknak. Ezt visszavezetném szánalmas, elbaszott életük mintegy kompenzációjának. Tényleg sajnálom õket, hogy már csak ez okoz örömöt az életükben, szegények...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

értem hogy a hétvégi cigi se jó, de azok az ismerõseim akik napi 1 dobozzal elfüstölnek hogy a p*csába nem fulladnak ki? pedig nem járnak edzésre se... na mindegy, inkább elmegyek dokihoz majd, õ megmondja a tutit

Attól még hogy valaki konditerembe lejár, nem tartom bunkónak, nem nagyon vannak elõítéleteim ilyen téren, hiszen vannak konditerembe járó ismerõseim, csak sulimba vannak kimondottan ilyen "gyúrós" hülyegyerekek.

sapkafej: mondjuk ez részemrõl tényleg hülyén jött ki 😊

Tyler1
ha a családban van tüdõbaj, akk lehet örkölted, vagy csak sima tüdõgyengeség az oka. ezt lehet valahogy fejleszteni. de mondjuk a hétvégi cigi, nem megoldás rá.
én egész életemben atletizáltam, fociztam, futottam, és mégis kurva gyorsan kifulladok.

sapkafej
ja, hát ha csak hétvégén cigizel akkor biztos nincs rossz hatással rád. sõt, segít!

György

sapkafej
nálam nem akkor léptél gecibuta státuszba, amikor azt mondtad hogy szerinted hülyeség a tápkieg, hanem amikor leírtad hogy te nem tápkiegezel, te naturál testépítõ vagy

György

Roger6
Hát én csak annyit fûznék hozzá, hogy SZERINTEM az itt topicoló emberek 95%-a full naturál (ahogy te is). A full naturálba beletartoznak az étrendkiegészítõk is, hiszen az nem más, mint kaja. Nem csodaszer, meg nem szteroid, nem tiltott, és nem káros az emberi szervezetre.

Egy apró megjegyzés a "gyúrósokra", illetve "kondisokra". Egyik ismerõsömmel összefutottam pár hete, éppen edzésrõl tartottam hazafele. Megkérdezte, hogy merre jártam, mondtam, hogy edzeni voltam, vasakat emelni teremben. Közölte, hogy csak a buzik járnak gyúrni. Nos, lényegében igaza van, csakhogy én nem gyúrni voltam. Bemegyek egy terembe, és megmondom neked, hogy melyik faszparaszt gyúr, melyik testet épít. A testépítést, mint életmódot preferálom, annak minden elõnyével, ugyanis ez egy életforma, életstílus. A gyúrás, az meg marad azokra, akik nagyképûen elmesélik, hány ribancot húztak meg a hétvégén dizsibe, és különös ismertetõjelük pl., hogy a munkavégzésük intenzitása elég erõsen konvergál a nulla fele.

Teljesen különválasztanám a dolgot, de a köztudatban az van, hogy mindenki gyúr, aki az edzõterembe beteszi a lábát. Továbbra sem akarok gyúrós lenni, nyilván egy testépítõhöz meg édeskevés vagyok, de ezt az utat keresem minden mozzanatommal.

Stílusomról nem is itt kell beszélni, max privátban... egyébként ha esetleg valakinek a lelkét megbántottam a faszgyúrós beszólással illetve a tudatlan kérdésemmel, attól elnézést kérek ha nektek ettõl jobb...

"Nem véletlenül van a banner alatt ez"

teljesen jogos egyébként amit mondasz, de akkor annyit nem lehet beírni hogy "bannert nézd meg" ?

egyébként nem bántottál meg vele, meg nem beszólni akartam a hszemmel ha félreérthetõ volt esetleg.

akkor hogy ne csak off legyen:

Esetleg tudja valaki, mitõl van az, hogy kisebb futásoktól, esetleg hosszabban tartó futások után hamar elkezdek "fulladni"? Nehezebben kapok levegõt, pedig rendszeresen nem cigizek, max hétvégente... én asztmára gyanakszom (családban van, ezért félek egy kicsit), de még nálam az is közrejátszhat, hogy a pár év ami mûtét miatt kimaradt nekem testmozgásból, ennyire "lerombolta" volna a fizikumomat?