-
Neoncsoves #23149 Khm, "új"ként nem nagyon szeretnék beleszólni, de Bunny valamennyit nyilván letett az asztalra, de egy-két megszólalása azért túl megy egy bizonyos határon. Persze, Ő dolga, nem az enyém, de akkor is, na.
Egyébként tényleg ha már ott van az edző válaszol, szerintem lehet használni is... egyébként így nem sok értelme van, ha szinte minden kérdésre az a válasz hogy "olvasd el az alapismereteket". Nézegettem, olvasgattam belőle én is, de 1. kurvahosszú 2. van amit nem is értek meg belőle rendesen 3. ha én egy 4 szavas kérdést felteszek mondjuk, arra miért nem lehet egy rövid választ adni?
nekem ennek a hsznek a leírása 3 perc volt, az aki meg válaszolgat és ért a témához, annak szerintem nem telne kb fél percbe se hogy egy rövid kérdésre válaszoljon. Illetve ha valaki olvassa az edző válaszol rovatot, könnyen lehet hogy olyan kérdéssel fut szembe ami őt is érdekli, és válaszként mit lát? "Olvassá!".
Persze, nyilván, ott van el kell olvasni, de szerintem aki semmi komoly célt nem tűz ki maga elé a testépítéssel, és nem is fog szándékozni különböző fehérje és egyéb porokat venni (mint én), csak "helyre" akarja hozni magát testileg, az nem fog olyan dolgokat átolvasni, amik "feleslegesek" és egy 3-4 mondatos válaszban bőven elég információt kapna... ha meg lehurrogják akkor lehet el is megy a kedve az egésztől mint nekem elsőre...
persze ez egy külön életvitel, egy élet"felfogás" amit én mondok, én minden dologban ahol vannak amatőrök és haladók (esetleg még profik is) ott úgy tartom, hogy a jártasabbaknak segítenie kell közvetlenül az amatőröknek a fejlődésben, persze az is segítség volt hogy anno ezt a sok információt valaki leírta, de na azért még se ugyanaz mintha "live" válaszolna valaki egy feltett kérdésre.