Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Multi-X? Az melyik? Nem találok ilyet... :) A JointX-re azt írják megelõzésre jó... én már nem vagyok tini, ráadásul már kattogok... :S

www.smart-bus.hu

Vaxi
javaslom még a lenolajat, hasznos dolog :)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
Scitec daily vita-min + c-1000 + calcium magnesium + most veszek egy doboz joint-x-et.

Én Multi-X-re esküszöm évek óta, az a legjobb! Ha durvább kell, akkor Animal Pak. Izületekre mehet Joint-X vagy a cápaporcot is megpróbálhatod.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Urak! Ti milyen vitaminokat használtok?

Én napi egy Daily One-t, de olvasmányaim alapján ez kevés... kéne még plusz C vitamin, omega 3, kalcium-magnézium, és így 35 körül már a Q10 sem ártana... Jók az infóim? No és akkor még a ropogó izületeimrõl nem is beszéltem... :S

www.smart-bus.hu

Vaxi
Hehe :D
Vicces kis történetek, szerintem mindenkinek ismerõs lesz :)

Tyler1
thx :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Brolly
A különféle döntött törzsû oldalemelések, azoknál nincs jobb.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Tyler1
van gyakorlat, ami a delták hátsó részét jobban edzi?

Vaxi
Nyár óta már én is hanyagolom, de egyébként megnézitek scitec.hu-n is többen írják, hogy nem nyomnak nagy mögül :)

jazzy
Nekem a Joint-X bejött, csak ajánlani tudom, nem kattog tõle a vállam.. Multivitamin alap, ha nem szedsz.

Megelõzni legkönnyebben úgy tudod, hogy semmi olyat nem csinálsz ami erõlteti, én pl nem nyomok soha nyak mögött, csak mellrõl.
Hervis, nem herlitz :D hüly vagyok :D

Ilyet. Herlitzben vettem, kb 2ezerrel volt drágább és van rá 3 év garancia. Én sem vagyok egy mûszaki zseni, életemben nem vertem be egy szöget sem a falba. :D De ne aggódj van magyar nyelvû leírás rajzokkal, kb 15 csavart kell becsavarni meg egy vezetéket össze dugni és ennyi nagyjából :) Amúgy jó kis gép, én meg vagyok vele elégedve.

Vaxi
sztem alapos bemelegítés, megfelelõ súlyok, talán ca+mg és ízületvédõ.

Rendbejött a vállam, kösz a segítséget,Vaxi. Meg lehet elõzni a visszaesést? Nem fogom megerõltetni, az biztos, de pl. izületvédõk szedésével vajon kisebb az ilyen sérülések esélye?
megkérdezném, milyen bicót vettél. Szemezek eggyel a cseh tápos oldalról már egy hete, megérné, de nekem kéne összerakni. Nem vagyok az a mûszaki típus...
Vaxi
<#eljen><#eljen><#eljen>

Roger6
Off: durva cangás videó.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Ezt a részét kíváncsian várom ugyan is tavaly is volt olyan h egyik nap +10 aztán másnap -10 akár hogyan is nézem 20 fokos ingadozás.Igazából én is hallottam hogy bitang telünk lesz,hogy hideg az tuti,de hogy mennyi csapadék lesz azt nem tudom.De a böjtje az tuti meg lesz me ez nem normális így...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jazzy
Már volt jelezve, semmi...
Tyler1
de ne hg törölje, hanem modiknak jelezze, azok kiintézik innen.

Nyugi fiúk, -20fokokat mutat télre :) Lesz még ennek a melegnek böjtje, hallottam a rádióban hogy a tûzoltókat meg a mentõket hó alól kiásásokra készítik fel.

oliwwer
Bannolja már ki valaki ezt a faszt.
Tyler1
hát nem normális, h november közepén még a szúnyogokat csapkodom magamon, a lakás meg tele van katicabogarakkal, meg darazsakkal :O

jazzy
Nekem az a bajom inkább, hogy egyik nap nagykabátban indulok, másik nap pólóban, 3. nap már gondolkodok a rövidgatyán.. lal
Vaxi
miért most júniusban milyen idõ volt? kabátban járkáltam kb..
de jobb, hogy most van jó idõ, mint ha most is nyákos fosszar lenne, mint akkor volt.. vagy esne a hó.

Különc
Majd nem fogsz mikor júniusban hógolyózni fogunk

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
pedig én borzasztóan örülök neki :)

SeanJRRussel
Meg ez az idõ is bekavar sztem...NEm normális h november közepén 20 fokok vannak.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

oliwwer
Rágót nyomjad. Meghozza az étvágyat. Legalábbis nekem.
Viktorr
Okké,kipróbálom,thx!

Igen.

Tyler1
itt 1-2 ember mondta, h most megnõtt az étvágya, nekem meg pont, h csökkent az utóbbi 1 hétben. nem nagyon tudom betartani a napi 5 kaját, mert az eddigi 3 óra helyett, még 5 óra múlva is úgy érzem, h tele van a hasam(pedig az adag ugyanaz maradt).
lelassúlna az emésztés így felkészülve a télre?

Igen, két fajtát.

Viktorr
Köszi panzer,valoszínû majd váltogatom
Maree:pénteken hátra csak evezést csinálsz?

Én speciel úgy csinálom hogy szerdán fekvenyomok meg hátazok(húzodzkodás,nyak mögé + elé húzás + szûk fogású) pénteken pedig evezés.

Panzermeyer
Aztán egyik nap edzed a bicepszet, a másik nap a brachialiszt, utána a tricepsz külsõ, majd másik nap a belsõ felét... Én igazából ennek értelmét nem látom. Inkább csináld úgy, hogy egyik héten jobban a szélesítésen, a másik héten jobban a vastagításon van a hangsúly, vagy fele-fel.

mov ah,4ch int 21h end

Viktorr
Sziasztok!
Lassan 1 éve edzem,hát edzéssel kapcsolatban kérdezném,hogy van e értelme heti kétszer edzeni,egyik nap hát szélesítést,másik nap hát vastagítást csinálnék.

SeanJRRussel
Vágom mit mondasz csak leírtam hogyan szerezheted be,nem kell feltétlen builderrõl rendelni.

Panzermeyer
Az edzés utáni házi tömegnövelõmbe szoktam rakni belõle 50 g körüli mennyiséget, nem edzés alatt eszegetem, vagy elõtte.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Nem, tévedés. ki se dobta az ajándék kockát. Direkt kerestem :)
Bunnyra nem tartoznak a webshopos dolgok, semmi köze hozzá :)

mov ah,4ch int 21h end

SeanJRRussel
Tescoba ha van herbália bolt akkor ott van szõlõcukor 1kg 450 pénz, lehet venni gyógyszertárban is vagy ha nagyon megvagy szurulva hogy kell izibe akkor meg megveszed az ízesítetted kis zacsiban.

+1

Én is kíváncsi lennék a válaszára!! :D

www.smart-bus.hu

Tyler1
mert a szõlõcukor az elég kelendõ dolog. pont, hogy a ritkább cuccokból van mindig.
ajándékot meg lehet nem nyomtad be, h kérsz :)

de ezt kopizd már be Bunnynak, kíváncsi lennék a reakciójára, úgy is ritkán tudok önfeledten nevetni :D

Roger6
Jaja, azt a maltoizét is mindig kihúzom edzés után egy utcába, aztán orrba nyomom, utána meg rádobok egy szõlõcukkert. <#zavart1><#vigyor2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Panzermeyer
Ja és különben is drogos vagy <#vigyor3>

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Igen, rinyálok az ajándékért, mert rászoktattak :)

mov ah,4ch int 21h end

Roger6
Nalátod, én ezért nem eszek szõlõcukrot meg maltodextrint, mert kurva nehéz beszerezni. <#idiota><#zavart1> Na jó, nem ezért. Meg hogy még ajándékot sem adnak, az mindennek a teteje!<#violent> <#nyes><#zavart1><#vigyor5>

Panzermeyer
Kezdek kicsit berágni az egyik mindenki által ismert webshopra... Már ki tudja mióta tart ez a folyamat, de mindig várnom kell valamire, amit rendelek. Még, ha ritka gyártó ritka terméke az, akkor valamilyen szinten meg is értem... De most a 2 kilós szõlõcukor az egyik, ami nincs. Már ajándékot sem kapok amikor rendelek. Hát mi folyik itt "Gyöngyösön"??? Nagyon lejjebb van adva a szint.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Én termékmintába kaptam és bevált. Edzés elõtt érdemes fogyasztani. Olyankor szoktam csak ilyesmit, amikor azt érzem, hogy nincs erõm az edzéshez, akkor dob rajtam egy kicsit, vagy éppen nagyon. Rászokni nem igazán kellene, mert egy idõ után nem fog használni, mivel hozzászokik a szervezeted. Ha elfogy, akkor pedig nem megy az edzés. Trükkös :)

mov ah,4ch int 21h end